Bir insan bu kadar mı odun olur?

ask2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
636
4
66
Diğer
Sabah sabah sinirimi bozdu yaa..Bir kaç gündür kayınvalidem bakıyor oğluma.Ben sabah erken çıkyorum onlar uyuyor oluyor.Neyse işe geldim 1 saat sonra falan aradım eşimi.Ne yapıyorsunuz uyandınızmı falan diye sordum.O da günaydın bile demeden ne yapıcaksın uyandığımızı off poff ne olcak sorunca falan diye saçma sapan konuşmaya başladı.Maksadım kahvaltıda oğluma sevdiği tosttan yapıp yedirmesini söylemekti.Oğlum 3 yaşında bu arada.Ve ben merak ediyorum doğal olarak ne zaman uyandığını kalkınca beni arıyor ve huysuz olabiliyor.Kahvaltısını yapıp yapmadığını falan öğrenmek istedim.Öyle sorguya çeker gibi değilde insan aramazmı eşini?Hem nasıl olduklarını ne yaptıklarını merak ettim hemde onlar uyurken çıktığım için seslerini duymak istedim. Ama odun kocam sinirimi alt üst etti.Ne oluyormuşta soruyormuşum vs.Bende kapattım teli yüzüne.1 defa aradı açmadım.Sonra tekrar aradı açtım öfkemi kusacaktım baktım oğlumun sesi.Ona vermiş direk telefonu oğlumla kısacık konuşup kapattım.Aradan biraz geçti eşim tekrar aradı yine açmadım.Sinirimden ölüyorum ne kadar kaba olabiliyor bazen yaa offf!

İnsanlar bazen uyandığında sinirli olabiliyor. Belki kötü bir rüya görmüştür. Kendisini savunmasına fırsat vermemekle yanlış yapmışsın. Hatasını anlayıp özür dileyecekti belki ama tavrınız yüzünden uzadıkça uzayacak.:31:

Aranızdaki ilişkiyi bilemiyorum fakat insanlık halidir belki sinirli kalkmıştır belkide evde bir durum olmuştur ve belkide sesiniz yumuşak gelmemiştir.
Eşiniz kaba davranmış haklısınız.Güzelce kendinizi birkaç kelimeyle ifade eden bir msj.atın.

''Sadece sesini duymak, istemiştim, öyle kaba cvp.lar verince kendimi kötü hissettim.'' şeklinde bir msj.la sizi anlayacağını düşünüyorum.

bence pek de odunluk yapmamış,daha odunları var inanın hem de yontulmamış cinsinden:9:.zaten erkek ve odun kelimeleri dikkat ederseniz birbirine çok yakışıyor,büyük bir uyum sergiliyorlar:62: bazı insanlar ilk uyandığında sinirli olabiliyor,kafaya takılıcak bir durum değil bence.

Gayet yumuşak bir şekilde konuştum.Öyle davranmasına gerek yoktu.Sayesinde güne çok güzel bir şekilde başladım.Bir daha asla aramayacağım halini hatrını sormayacağım..

Gayet yumuşak bir şekilde konuştum.Öyle davranmasına gerek yoktu.Sayesinde güne çok güzel bir şekilde başladım.Bir daha asla aramayacağım halini hatrını sormayacağım..

Bu yaptığınız tavır sizin hiç işinize yaramaz..Dediğim gibi güzel bir msj.atın..
İnce tatlı sitemler o günü ve sonrasını kurtarır.

Bu yaptığınız tavır sizin hiç işinize yaramaz..Dediğim gibi güzel bir msj.atın..
İnce tatlı sitemler o günü ve sonrasını kurtarır.

İnan şu an hiç içimden gelmiyor aramak yada msj atmak.O zaman sanki ben suçluymuşum gibi olacak alttan alır gibi.Sonra başka bir zamanda yine aynı şeyle karşılaşacağım.Nasılolsa alınmıyor darılmıyor diye..

uyandığım zaman bende çok sinir bir insan olabiliyorum...

bazıları öyle oluyor..

bazen hepimizin eşref saati ve eşek saati olabiliyor.

üzme kendini, işine odaklan. oğluşun aç kalmamıştır. babası onu doyurmuştur.

için rahat olsun.

Mutlaka doyurmuştur aç kalmamıştır ama üff ne bileyim canım sıkıldı işte öyle ters bir cevap alınca sabah sabah...

İnan şu an hiç içimden gelmiyor aramak yada msj atmak.O zaman sanki ben suçluymuşum gibi olacak alttan alır gibi.Sonra başka bir zamanda yine aynı şeyle karşılaşacağım.Nasılolsa alınmıyor darılmıyor diye..

Israr etmeye hakkım yok, sinirli ve kırgınsınız fakat alttan almış olmayacaksınız..Sizi aramalarına karşılık bir msj. yazmış olacaksınız.

İnce ve suçlamadan kendi derdinizi anlatan iki cümlelik msj.atsanız anlayacaktır.Anlamazsa bile içine oturacaktır. Hem akşam gergin geçmemiş olacak.

Geçti mi bari siniriniz ? :)

takma kafana canım her erkekte böyle odunluklar olur bazen benimki de saçma sapan birşey için kalp kırıcı konuşur.en iyisi fazla umursama sinirlenme sakinleşmeye çalış:31:

takma kafana canım her erkekte böyle odunluklar olur bazen benimki de saçma sapan birşey için kalp kırıcı konuşur.en iyisi fazla umursama sinirlenme sakinleşmeye çalış:31:

benim nişanlım da odun.. onlarda kaldım bi süre sabah kalkıyor kahvaltıya günaydın der yüzeysel beceremez cunku alışkın değil günaydın kelimesine.. oturur kahvaltıya oyle sus pus hızlıca yapar kahvaltısını sonra yanımızda oturur durgunca. suratsız olur yani kalktığında hiç sevmediğim seyler canlı capcanlı kalksalar her zaman değilse arada olsun..
annesi de söyledi sabahları konusmaz sinirlidir diye ığğğğ cekeceğimmi var benimde neeee ?

Benim eşim sabahları sinirli falan kalkmaz.Normal şekilde kalkar çokta canlıda değil.Sabah suratsızlığı,durgunluğu falan olmaz öyle.Benim aramamı yanlış anladı sanırım.Yani ne önemi var kaçta kalktığımızın ne yedirdiğimin falan diyor.Ben sorunca ters tepki yaptı.
Neyse 2 defa daha aradı.Hiç bu kadar aramazdı hayret:1:Bankaya gitmiş bişeyler sordu yatacak paralar vardı onları anlattı kendince ben sormadan.Normal konuştum kapattım biraz durgun şekilde.Sonra bir daha aradı eve uğramış birşey istiyormusun falan dedi.Hayır dedim bende.Akşam görüşürüz dedik kapattık.Arama rekoru kırdı ota b.ka aradı yani:27:

ya bazen benim eşimde böyle yapıyor inanın deliriyorum...zırt pırt arayıp oğluma yemek yedirdin mi mama yedirdin mi meyve suyu werdin mi??aman onu aç bırakma vs. vs. yani sen babasında ben burda üwey anamıyım???bırak işine gücüne bak be adam.görmemişin oğlu olmuşta .....bankada iş güç bitti sanki benle uğraşıyorsun deyip yüzüne çat diye kapatasım geliyor.belki sizin eşinizde benm gibi alınmış olabilir. :36::36::36::36:

cnmm hiç canını sıkma belli ki yeni kalkmışlar... sonradan anlamış kabalığını zaten sende cvb ını vermişin zaten (tellerine çıkmayarak :34: ) canını sıkma tatlım:24:

Benim eşim sabahları sinirli falan kalkmaz.Normal şekilde kalkar çokta canlıda değil.Sabah suratsızlığı,durgunluğu falan olmaz öyle.Benim aramamı yanlış anladı sanırım.Yani ne önemi var kaçta kalktığımızın ne yedirdiğimin falan diyor.Ben sorunca ters tepki yaptı.
Neyse 2 defa daha aradı.Hiç bu kadar aramazdı hayret:1:Bankaya gitmiş bişeyler sordu yatacak paralar vardı onları anlattı kendince ben sormadan.Normal konuştum kapattım biraz durgun şekilde.Sonra bir daha aradı eve uğramış birşey istiyormusun falan dedi.Hayır dedim bende.Akşam görüşürüz dedik kapattık.Arama rekoru kırdı ota b.ka aradı yani:27:

Bence iyi yapmışsınız telefonları açmamakla,madem rahatsız oluyor telden .:)Bir daha da böyle yapmaz dersini almış o.:)

:5: genelde erkekler sabahları uyandıklarında sinirli olurlar,bir tane de bende var ondan:47::47::47::47:

ben çalışmıyorum eşim de sadece hafta içi çalışıo oğlum geçen pazar 11 gibi babasını uyandırıp artık oynayabilirmiyiz babacım diye sordu eşimin cvb ı
tabii odadan bağırarak:47::47:

---esraaaaaa
---efendim canım:)

----- ya bi tek hafta sonum var ne var parka gidip beraber oynasanızz
----!!!!!!!!!
------yaa kime sesleniyorum bennn,çocuğu yanıma yollayıp uykumun içine etmeye bayılıosun:27:(birde çocuğu yanıma yolluyosun demiomu sanki ben bayılıyorum azar işitmeye)
:19:
allammmm yaa sanki 5 seneden beri sabahın kör karanlığında hafta sonu tatili yapmadan kalkan oymuş gibi bide nerdeyse öğlen uyandırıldı diee çemkirioo.yaa ben her hafta sonu sen 1 e kadar uyu die parka gitmeye mecburum sanki.

1 saatlik bir kendine gelişten sonraa yaptığı densizliği anlasa nolur yaa senelerdir her hafta sonu aynı teranee

Back
X