Sabah sabah sinirimi bozdu yaa..Bir kaç gündür kayınvalidem bakıyor oğluma.Ben sabah erken çıkyorum onlar uyuyor oluyor.Neyse işe geldim 1 saat sonra falan aradım eşimi.Ne yapıyorsunuz uyandınızmı falan diye sordum.O da günaydın bile demeden ne yapıcaksın uyandığımızı off poff ne olcak sorunca falan diye saçma sapan konuşmaya başladı.Maksadım kahvaltıda oğluma sevdiği tosttan yapıp yedirmesini söylemekti.Oğlum 3 yaşında bu arada.Ve ben merak ediyorum doğal olarak ne zaman uyandığını kalkınca beni arıyor ve huysuz olabiliyor.Kahvaltısını yapıp yapmadığını falan öğrenmek istedim.Öyle sorguya çeker gibi değilde insan aramazmı eşini?Hem nasıl olduklarını ne yaptıklarını merak ettim hemde onlar uyurken çıktığım için seslerini duymak istedim. Ama odun kocam sinirimi alt üst etti.Ne oluyormuşta soruyormuşum vs.Bende kapattım teli yüzüne.1 defa aradı açmadım.Sonra tekrar aradı açtım öfkemi kusacaktım baktım oğlumun sesi.Ona vermiş direk telefonu oğlumla kısacık konuşup kapattım.Aradan biraz geçti eşim tekrar aradı yine açmadım.Sinirimden ölüyorum ne kadar kaba olabiliyor bazen yaa offf!