- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 31
- Konu Sahibi Excited_00
-
Veriyorum çünkü buradan alıp gönderemiyorum haliyle. Ne ihtiyacı varsa alır diye düşünüyorum.Kadin temizlik yapsin kaynanasi cocuga baksin birlikte otursunlar kira dertleride olmaz.Siz sadece cocuga yardim edin doktor ilac yardimi asla elden para vermeyin.
Evet biliyor bilmez mi.Allah bileğinize güç versin ozaman :)
Eşiniz biliyormu olayı
Ben ne yaptım ki?sizin yüzünüzden karısını dövmese iyi
Hiç bilmiyordum canım hiç.Kaynanası neden sabret diyor? Alsın yanına torununu gelinini. O torununa baksın anne de çalışsın.. O şer adama da zırnık koklatmasın.. Kendi pisliğinde boğulsun.. Allah'ım böyle kötü insanlar neden var? O çocuğu düşündükçe aynı sizin gibi hissediyorum.. Hayal ederim hep.. Derim kii doğa üstü bir gücüm olsa dünyadaki bütün çocukları alıp kötülüğün olmadığı bir çiçek bahçesine bıraksam.. Sadece oyun oynarken ayağı takılıp düştüğü için canı acısa.. Şeker de yiyebilsinler mesela.. Uçurtma uçursalar....... Mutluluktan ağlasalar..
bizde boşanmıyorlar ne demek ya adamın yaptıklarından çok kadının boşanmıyor oluşuna çıldırdım!!Veriyorum çünkü buradan alıp gönderemiyorum haliyle. Ne ihtiyacı varsa alır diye düşünüyorum.
Annem zaten sürekli görüyor. Biliyor yani.
Of of ben zaten nereye kadar yardım ederim ki.
Çok söyledim daha yeni yeni iş buldu gidiyor bir şekilde. Gizli olmasının sebebi kocası bilmesin kadın eve para getiriyor.
O zaman boşa gerek yok fazlalık diyorum susuyor.
Biraz nasıl desem. Köyde ne boşanma görmüş ne bişey bizde boşanmıyorlar kızım. Ne yapayım dedi. Bişey diyemedim artık.
Ne yakin örnek olarak annemi verdim.bizde boşanmıyorlar ne demek ya adamın yaptıklarından çok kadının boşanmıyor oluşuna çıldırdım!!
"madem öyle o zaman senin boşanman sizde bi ilk olsun" desene. boşanmaktan korkmaması gerektiğini anlat gerekirse başının etini ye yine de öğret.
şu işe bak ya, her türlü kötülük var, açlık var, sefalet var, ama boşanma yok öyle mi?
adam soyadından başka ne veriyor ki zaten kadına? batasıca soyadını geri versin adama olsun bitsin. maddi olarakta bi şey değişmeyecek zaten, şimdi de kendisi para buluyor, boşanınca da kendisi para bulacak. üstelik o herifi beslemek zorunda da kalmayacak.
nasıl insanlar var ya anlamıyorum, babam bi kez işsiz kalmıştı da gözüne uyku girmemişti bizi düşünmekten. sanki işe gider gibi her sabah erkenden kalkıp akşama kadar iş aradığını, oraya buraya başvurduğunu hatırlıyorum.
Teşekkür ederim. Uzaktan bu kadar geldi elimden.Eline diline kuvvet canim.
Ah ki ne ahhh ...Alıcan bunu eline
evire çevire
Geceden sabaha
Suratına tüküre tüküre
Ahhh
Kasinir da merhem bulamaz, yemek bulamaz ins. O cocuk buyume gelisme caginda yemeden nasil buyusun yavru..Teşekkür ederim. Uzaktan bu kadar geldi elimden.
Gözümü kapatıp ona nasıl tekmeler atarım diye hayal edip heyecanlanıyorum.
Anneniz babanızın yerini fazlasıyla doldurmuş siz de çok şanslısınız bence.Ne yakin örnek olarak annemi verdim.
4 çocuk en büyük ben o zaman 14 yaşındayım.
3 bavulla sokakta kalma pahasına tekmeyi basmış bir annem var. Sonuç olarak iyi ki diyoruz.
Çünkü o adamdan şuan bin kat daha iyi durumdayız.
Herşeyden önemlisi huzurluyuz.
Sürekli diyorum bak biz büyüdük bir şekilde oldu diye.
Ki annem tarafında da kolay kolay boşanma olmaz.
Kültür olarak annemle yakın.
Ama annemlerde böyle şeyler asla kabul edilmez.
Hep söylüyoruz. Her anlamda destek veriyoruz.
Görseniz hayatla ilgili hiçbir bilgisi yok okuma yazma
Ya kafa olarak bile boş. Çok üzülüyorum.
O kadar saf ve iyi biri ki çok üzülüyorum.
O çaresizce ağlayınca. Annemi görüyorum bazen.
Ne bileyim işte. Elimden ne gelirse.
Babanız, ne iyi bir baba.
Keşke benim babamda öyle olsaydı.
Çok şanslısınız...
Yok hayır kadını çok iyi biliyorum.
Elinden geldikçe temizle v.s gidiyor.
Kaynanası geliyor hergün neredeyse.
Sabret diyor gelinine zaten en çok o sahip çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?