Bir insan küçücük evladını nasıl aç bırakır!!!!!

Kaynanası neden sabret diyor? Alsın yanına torununu gelinini. O torununa baksın anne de çalışsın.. O şer adama da zırnık koklatmasın.. Kendi pisliğinde boğulsun.. Allah'ım böyle kötü insanlar neden var? O çocuğu düşündükçe aynı sizin gibi hissediyorum.. Hayal ederim hep.. Derim kii doğa üstü bir gücüm olsa dünyadaki bütün çocukları alıp kötülüğün olmadığı bir çiçek bahçesine bıraksam.. Sadece oyun oynarken ayağı takılıp düştüğü için canı acısa.. Şeker de yiyebilsinler mesela.. Uçurtma uçursalar....... Mutluluktan ağlasalar..

Kadin temizlik yapsin kaynanasi cocuga baksin birlikte otursunlar kira dertleride olmaz.Siz sadece cocuga yardim edin doktor ilac yardimi asla elden para vermeyin.
Veriyorum çünkü buradan alıp gönderemiyorum haliyle. Ne ihtiyacı varsa alır diye düşünüyorum.
Annem zaten sürekli görüyor. Biliyor yani.
Of of ben zaten nereye kadar yardım ederim ki.
Çok söyledim daha yeni yeni iş buldu gidiyor bir şekilde. Gizli olmasının sebebi kocası bilmesin kadın eve para getiriyor.
O zaman boşa gerek yok fazlalık diyorum susuyor.
Biraz nasıl desem. Köyde ne boşanma görmüş ne bişey bizde boşanmıyorlar kızım. Ne yapayım dedi. Bişey diyemedim artık.

Allah bileğinize güç versin ozaman :)
Eşiniz biliyormu olayı
Evet biliyor bilmez mi.
Anneme sürekli söyler adamı dövüp karakolluk olmasın sana emanet diye.
Bana karışır elbet ama sökmüyor maalesef.
Elimde değil. Bazen yaşadığım şeyler aklıma geliyor. Çıldırıyorum.

sizin yüzünüzden karısını dövmese iyi
Ben ne yaptım ki?
Şimdiye kadar hiç vurmadı bile.
Bir o huyu yok zaten.
2 kelime konuşmaz diyor.
Öyle olsa çok şey dediğim oldu şimdiye yapardı birşeyler.

Hiç bilmiyordum canım hiç.
Anlamıyorum da zaten.
Bir kadın isterse başaramayacağı şey yoktur.
Ama kafaya sokulan öğretilen şeyler
Küçücük bir dünya. Onun da dışına çıkamıyor. Maalesef.

bizde boşanmıyorlar ne demek ya adamın yaptıklarından çok kadının boşanmıyor oluşuna çıldırdım!!

"madem öyle o zaman senin boşanman sizde bi ilk olsun" desene. boşanmaktan korkmaması gerektiğini anlat gerekirse başının etini ye yine de öğret.

şu işe bak ya, her türlü kötülük var, açlık var, sefalet var, ama boşanma yok öyle mi?

adam soyadından başka ne veriyor ki zaten kadına? batasıca soyadını geri versin adama olsun bitsin. maddi olarakta bi şey değişmeyecek zaten, şimdi de kendisi para buluyor, boşanınca da kendisi para bulacak. üstelik o herifi beslemek zorunda da kalmayacak.

nasıl insanlar var ya anlamıyorum, babam bi kez işsiz kalmıştı da gözüne uyku girmemişti bizi düşünmekten. sanki işe gider gibi her sabah erkenden kalkıp akşama kadar iş aradığını, oraya buraya başvurduğunu hatırlıyorum.

sosyal hizmetleri arayin cocuga sahip ciksinlar.anasi cahil babasi ayyas o kadin kocam diye ona para bile verir yatarda meraketmeyin siz.bakmissiniz yine hamile.boyle pisirik cahil kadinlar habire dogururlar bu en buyik marifetleri.ben o kadina deyilde o bebecige cok acidim devlet alsin bari daha iyi bakilir orada.en iyi care bu gibi gozukuyor.anne dizisi geldi aklima..

Ne yakin örnek olarak annemi verdim.
4 çocuk en büyük ben o zaman 14 yaşındayım.
3 bavulla sokakta kalma pahasına tekmeyi basmış bir annem var. Sonuç olarak iyi ki diyoruz.
Çünkü o adamdan şuan bin kat daha iyi durumdayız.
Herşeyden önemlisi huzurluyuz.
Sürekli diyorum bak biz büyüdük bir şekilde oldu diye.
Ki annem tarafında da kolay kolay boşanma olmaz.
Kültür olarak annemle yakın.
Ama annemlerde böyle şeyler asla kabul edilmez.

Hep söylüyoruz. Her anlamda destek veriyoruz.
Görseniz hayatla ilgili hiçbir bilgisi yok okuma yazma
Ya kafa olarak bile boş. Çok üzülüyorum.
O kadar saf ve iyi biri ki çok üzülüyorum.
O çaresizce ağlayınca. Annemi görüyorum bazen.
Ne bileyim işte. Elimden ne gelirse.
Babanız, ne iyi bir baba.
Keşke benim babamda öyle olsaydı.
Çok şanslısınız...

Anneniz babanızın yerini fazlasıyla doldurmuş siz de çok şanslısınız bence.
Insallah bu tanıdığınız kadın da anneniz gibi güçlü bi kadın olur da tekmeyi basar şu adama.

Tamam sinirlenmiş olabilirsiniz ama taa adamı arayıp küfretmeniz de gereksiz olmuş bence bu kadar da aile ilişkisine müdahil olmanızı gerektiren bir statünüz yok yani alt tarafı komşusunuz kadının bile tepkisini çekebilirsiniz bazı kadınlar kol kırılır yen içinde kalır derler siz kötü olursunuz ne münasebet demezler mi insana. Siz yardım edersiniz o ayrı ama adama telefon açınca ne olacak sizce adam karısına parlamayacak mı taa oralardan millet bizim olayımızı ne biliyor diye ya da ya annenizin kapısına dayanırsa çok düşüncesizce bir davranış olmuş.

Yok hayır kadını çok iyi biliyorum.
Elinden geldikçe temizle v.s gidiyor.
Kaynanası geliyor hergün neredeyse.
Sabret diyor gelinine zaten en çok o sahip çıkıyor.

hadi boşanmasın.
o iki kadın birlik olup o adamı evden kovamıyorlar mı?
gölge etmesin yeter diyemiyorlar mı?
adam kadar kadın da suçlu benim gözümde. çocuğu için ayağa kalkmalı.

sen adama küfrettin diye adamına klı başına mı gelecek? ya sen elalamene beni rezil eidyosun diye kadına yüklenirse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…