Merhaba KK'lı arkadaşlarım, hemcinslerim...
Kendimi çok kötü hissettiğim için buraya yazıp sizlerin de ortak olmasını arzu ettim.senağlama Dün şahit olduğum ve beni kahreden bir olayı paylaşmak istiyorum sizlerle... ve tabi teselli edebilecek yorumlarınızı....
Çok samimi bir arkadaşımın benim aracılığımla çıkıp büyük bir aşkla bağlandığı erkek müsvettesi tarafından yaşadıkları.... Yani ben kendimi teselli edemiyorum, O kıza nasıl yardımcı olabilirim?
Tam 5 yıl süren bir ilişki yaşadılar. Birlikte harika görünüyorlardı. İkisi de çok kıskançtı...
Zamanla bu kıskançlık yüzünden birkaç seviyesiz tartışma yaşamışlar. Son olarak galiba biraz da arkadaşımın ilgisizliğinden son buluşmaları faciayla sonuçlanmış...Oğlan o kadar hiddetlenmiş okadar canavarlaşmış ki.. buraya yazamayacağım çünkü resmen + 18lik değil +80'lik küfürler etmiş kıza.... Onurunu rencide edici....
Oğlan küfürleri saydıktan 4-5 dk sonra aramış kızı güya özür dilemek için. Ama telefon açılmamış... Aradan 3 gün geçtikten sonra kız dayanamamış kendisi telefon ederek herzaman buluştukları yere çağırdı oğlanı. Bu arada beni de aradı. bende yapmayın etmeyin nedir bu haliniz demek için gittim. Çünkü eşli olarak çok sık görüşürdük. Velhasıl oğlan buluşma yerine geldiğinde arkadaşım birden yerinden fırladı ve oğlanın ona saydığı küfürleri sıralayarak omuzlarına vurdu.. Küfür de cabası..Gerçekten onu tanıyamadım:sinifsinif:
Oğlan da vur vur da rahatla dedi. Özürdilemek için açtığını falan söyledi ama Kızda tokatı bastı....:mymeka:
Onların tanışmasına ben vesile olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Bu arada kız da hala rahatlamadı. Hazmedemiyor ve onun bu hale nasıl geldiğini sorup duruyor bana...
Onu teselli edecek ne diyebilirim? Böyle davranması yeterli değil mi? ne yapacağımı şaşırdım......Onların aşklarına şahit olduğumu zannetmiştim ama gözlerimin önünde nasıl canavara dönüştüklerini gördüm.. Nasıl değişebiliyor insanlar böyle? O sevgi nereye gidiyor çabucak? Yaşananlar yalanmıydı? Ölümü beraber yaşamak için dua eden yüreklerin içi nasıl nefretle dolabilir? Hayat felsefem değişti resmen.....