merhaba bayanlar
offf offf yaşım 27 ve 4 yıllık bir ilişkim var güya bu sene nişan olacaktı ama malum işsizlik(ne sevgilimin 3 senedir bir işi var ne de benim 2 yıldır.şu ana kadar en az 5 sınav denedim ama hiç biri olmadı bazılarını kıl payı kaçırdım.Sevgilimde aynı şekilde ya mülakatta eleniyor ya da sınavlar olmuyor çalışsamda olmuyor çalışmasam da şimdi 1 yıl daha KPSS mi asla göze alamam bankalar desem zaten kazanamıyorum .En son bir sınavı yine 3 puanla kaybettim.Bütün arkadaşlarım bir yerlere girdi iyi kötü artık kıskanıyorum insanları askerliğini bile yapmadı erkek arkadaşım tek şansım ailem bana destek oluyorlar.Nasip diyorlar birgün olur o birgün gelecek de ben görecekmiyim acaba .İnanın sabahları hep o acıyla uyanıyorum işsizim sevgilim uzaktaa ve arada resmiyet yok ne zaman görüşeceğiz para sıkıntım var off ALLAH IM
aslında konuyu okuyunca dedim ki "herkesin bir derdi var"...
3 yıl olacak şubatta,bir ilişkim var. daha 6.ayında -benim okulum daha bitmemişken, sevgilimin daha işi gücü yokken- annemler duydular..
aman Allahım kopan fırtınaları unutmam mümkün değil...
zaman geçti benim okulum bitti, işe başladım, sevgilim memuriyete alındı, ama annemler hala bir inat içindeler...
bu kez de para var huzur yok, evlilik hazırlığı bile yapamıyoruz...
ümit arkadaşım, inşallah ikinize de bir iş çıkar, bu durumda ailenin ilişkini biliyor ve buna halen "hayırlısı, olur birgn inşallah" diyorlarsa... sende de para yok huzur var...
inşallah iş de olur... memuriyet mi istiyorsun, nedir bölümleriniz?[/QUOT
AİLEM EN AZINDAN ANNEM BİLİYOR CANIM BABAM BİLMİYOR.ONUN AİLESİ DE BİLİYOR SORUN İŞSİZLİK HER ÇALDIĞIMIZ KAPIDAN ELİ BOŞ DÖNMEK((EVET MEMURİYET İSTİYORUZ VE MALESEF İİBF ÇIKIŞLIYIZ
devlet tarafından yapılan sınavları yada mülakatları bu kadar kafaya takmayın sorun sizde değil çünkü sorun torpiliniz olmamasında
üni.mezunu musunuz en azından özelde şansınızı deneyin
merhaba bayanlar
offf offf yaşım 27 ve 4 yıllık bir ilişkim var güya bu sene nişan olacaktı ama malum işsizlik(ne sevgilimin 3 senedir bir işi var ne de benim 2 yıldır.şu ana kadar en az 5 sınav denedim ama hiç biri olmadı bazılarını kıl payı kaçırdım.Sevgilimde aynı şekilde ya mülakatta eleniyor ya da sınavlar olmuyor çalışsamda olmuyor çalışmasam da şimdi 1 yıl daha KPSS mi asla göze alamam bankalar desem zaten kazanamıyorum .En son bir sınavı yine 3 puanla kaybettim.Bütün arkadaşlarım bir yerlere girdi iyi kötü artık kıskanıyorum insanları askerliğini bile yapmadı erkek arkadaşım tek şansım ailem bana destek oluyorlar.Nasip diyorlar birgün olur o birgün gelecek de ben görecekmiyim acaba .İnanın sabahları hep o acıyla uyanıyorum işsizim sevgilim uzaktaa ve arada resmiyet yok ne zaman görüşeceğiz para sıkıntım var off ALLAH IM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?