konularımı takip edenler az çok problemlerimi bilir.nişanlıydım 2 sefer babam yüzünden düğünüm ertelendi.bir sürü sorun yaşadık aileler yüzünden.panik atatk bile geçirdim hastanelere düştüm.ama hala babamı ikna edemedim bana olan eziyeti etti.saysam yaptıklarını öz baban mı bu diye şaşırırsınız.nişanlıma iş yerine gidip küfür etmişti.o da nefret etti babamdan.bayramda belki ara düzelir kırgınlıklar geçer diye ümitlendim ama tam tersi oldu.bugün geldiler nişanlımla babam birbirine zıt zıt konuştu tartıştılar.nişanlımda bu babanla bu iş zor diye çıktı gitti.benimde tansiyonum düştü hastaneye kaldırdılar.nişanlım o arada aramış arkadaş açmış nişanlımda baba deyip durmayacaksa babasını öne sürmeyecekse gelsin düğünü yapalım benim onla sorunum yok seviyorum demiş.herşeyim alınmıştı gelinliğim davetiyem basıldı ama düğün kalmıştı.şimdi ne yapcam bilmiyorum.artık son durağa geldik.ya tamam ya devam.bir tarafta ailem ve vicdanım bi tarafta sevdiğim ve hayallerim arada kaldım.hangi tarafı tercih etcem ayrılsam çok üzülcem o kesin ama evlensemde bu sorunlarla nasıl mutlu olcam bilmiyorum.böyle bir seçim yapmak zorunda kalan var mı.sizce sevgimi mantık mı.böyle seveni bir daha nasıl bulcam.ne yapmalıyım kızlar.yardımmmmm