bir insanın hiç mi yüzü gülmez ya...yine dert yine dert

jasminnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
189
1
26
Afyon
konularımı takip edenler az çok problemlerimi bilir.nişanlıydım 2 sefer babam yüzünden düğünüm ertelendi.bir sürü sorun yaşadık aileler yüzünden.panik atatk bile geçirdim hastanelere düştüm.ama hala babamı ikna edemedim bana olan eziyeti etti.saysam yaptıklarını öz baban mı bu diye şaşırırsınız.nişanlıma iş yerine gidip küfür etmişti.o da nefret etti babamdan.bayramda belki ara düzelir kırgınlıklar geçer diye ümitlendim ama tam tersi oldu.bugün geldiler nişanlımla babam birbirine zıt zıt konuştu tartıştılar.nişanlımda bu babanla bu iş zor diye çıktı gitti.benimde tansiyonum düştü hastaneye kaldırdılar.nişanlım o arada aramış arkadaş açmış nişanlımda baba deyip durmayacaksa babasını öne sürmeyecekse gelsin düğünü yapalım benim onla sorunum yok seviyorum demiş.herşeyim alınmıştı gelinliğim davetiyem basıldı ama düğün kalmıştı.şimdi ne yapcam bilmiyorum.artık son durağa geldik.ya tamam ya devam.bir tarafta ailem ve vicdanım bi tarafta sevdiğim ve hayallerim arada kaldım.hangi tarafı tercih etcem ayrılsam çok üzülcem o kesin ama evlensemde bu sorunlarla nasıl mutlu olcam bilmiyorum.böyle bir seçim yapmak zorunda kalan var mı.sizce sevgimi mantık mı.böyle seveni bir daha nasıl bulcam.ne yapmalıyım kızlar.yardımmmmm

Bence sizi belirsizlik yoruyor.Bir karara varıp doğrusuyla yanlışıyla ona katlansanız daha iyi değil mi sizin için?

babam net birşey söylemiyor ailesini sevmedim diyor ... yazmışsınız
neyi paylaşamıyorlar babanla anlamış değilim

Bence sizi belirsizlik yoruyor.Bir karara varıp doğrusuyla yanlışıyla ona katlansanız daha iyi değil mi sizin için?

evet daha iyi olacak tabi ama mantıken istemiyoruz ama sevincede vazgeçemiyoruz ben bıraksam o bırakmıyor o bıraksa ben bırakmıyorum.Allah sonumuzu hayır etsin

Ay ben olsam evlenmem ya bu ne ya hamileyim esime kiziyorum ahanda sen yaptin kanamaliyim yatiyorumm
Ohhh erkekler ne yasiyokii

Bence evlenme olmaz mi

E evlilik çizelgeniz de var . ben anlamadım evli misiniz değil misiniz , evli değilseniz çizelge kimin :)

babam net birşey söylemiyor ailesini sevmedim diyor ... yazmışsınız
neyi paylaşamıyorlar babanla anlamış değilim

inan bende anlamıyorum artık.babam ufak tefek şeyleri dert etti onun dert ettiği şeylerde bizim aramızda problem oldu.karşı taraf köyde oturuyor pek toplum içine çıkmamış nerde nasıl davranması gerektiğini bilmiyor.sosyal yönden sıfırlar.babam onlara gitmiş kayınpeder eve buyur etmemiş açmışın tokmusun diye sormamış.burdan bi başladı sorunlar kaç aydır artarak devam ediyor.

evli değilim canım o tarihte evlenecktim ama düğünüm ertlendi hemde 2 kere.çizelgeyi kaldıramadım.

Anladım.Zor bi durum.kendi içinizde mukayese edin.
Yalnızca eşinizle evlenmiyorsunuz bütün aile ile evleniyorsunuz diye çevremden çok duydum.Ailelerin anlaşmasının gerçekten çok önemli olduğunu düşünüyorum.Aslında ilişkilerin ilk başında bunların düşünülmesi gerekli.Ailesi aileme uygun mu diye.Ama olan olmuş bilemiyorum ,keşke aileleri birbirine sevdirecek birşeyler olsa .Bu saatten sonra sen eşinle mutlu yaşadıktan sonra ailelerin saygı duyması lazım.Bu durumu babanla konuşsan.Evlendiğinde gerçekten mutlu olacağına inanıyorsan (ki inandığını düşünüyorum) babana bu durumu anlat.Ben evliliğimde mutlu olacağıma inanıyorum, bana destek olun desen.Küçük şeylerden problem çıkarmayı bir kenara bırakıp bana mutluluğuma destek olun desen . Yani aslında sen söyleyeceklerini daha iyi biliyorsundur.Nişanlının ailesi bu evliliği istiyor mu . bir tek baban mı karşı

evet tek babam karşı.onlar beni seviyor istiyorlar.babmla çok konuştum ama anlamadı hep yokuşa sürdü.ya silah alır vururum dedi.ya ömür boyu küs kalırım dedi.hep böyle şeyler sen evlen ben senin arkandayım demek yârine hep ayırmayı seçti.başlarda seviyodu istiyordu kaç defa sordum gönlün yoksa vazgeçeyim diye ama yok dedi sen anlaşıyosan sorun yok dedi.ben sevip bağlandıktan sonra ayrıl demeye başladı.

ooooo babanız çok yanlış yapmış ama.Sinir oldum şimdi.ahh ahh bir insanın tabularını yıkmak o kadar zor ki.Babanızla konuşup ikna etmekten başka bir çare var mı bilemiyorum.Mutlu olacağınıza inanıyorsanız bence ayrılmayın .Bu devirde sevgi kolay bulunmuyor.Babanız da bir saatten sonra kabul edecek başka yolu yok. silah milah hikaye

evet haklısınız.7 gün istihareye yatıcam bakalım ne doğacak kalbime birde onu deneyeyim.

Sakın babanı çiğneyip evleneyiM deme......bunu derim başka bişey demem arkadaş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…