Bence sizi belirsizlik yoruyor.Bir karara varıp doğrusuyla yanlışıyla ona katlansanız daha iyi değil mi sizin için?
babam net birşey söylemiyor ailesini sevmedim diyor ... yazmışsınız
neyi paylaşamıyorlar babanla anlamış değilim
E evlilik çizelgeniz de var . ben anlamadım evli misiniz değil misiniz , evli değilseniz çizelge kimin :)
Babanızın nişanlinizla derdi ne
evli değilim canım o tarihte evlenecktim ama düğünüm ertlendi hemde 2 kere.çizelgeyi kaldıramadım.
Anladım.Zor bi durum.kendi içinizde mukayese edin.
Yalnızca eşinizle evlenmiyorsunuz bütün aile ile evleniyorsunuz diye çevremden çok duydum.Ailelerin anlaşmasının gerçekten çok önemli olduğunu düşünüyorum.Aslında ilişkilerin ilk başında bunların düşünülmesi gerekli.Ailesi aileme uygun mu diye.Ama olan olmuş bilemiyorum ,keşke aileleri birbirine sevdirecek birşeyler olsa .Bu saatten sonra sen eşinle mutlu yaşadıktan sonra ailelerin saygı duyması lazım.Bu durumu babanla konuşsan.Evlendiğinde gerçekten mutlu olacağına inanıyorsan (ki inandığını düşünüyorum) babana bu durumu anlat.Ben evliliğimde mutlu olacağıma inanıyorum, bana destek olun desen.Küçük şeylerden problem çıkarmayı bir kenara bırakıp bana mutluluğuma destek olun desen . Yani aslında sen söyleyeceklerini daha iyi biliyorsundur.Nişanlının ailesi bu evliliği istiyor mu . bir tek baban mı karşı
evet tek babam karşı.onlar beni seviyor istiyorlar.babmla çok konuştum ama anlamadı hep yokuşa sürdü.ya silah alır vururum dedi.ya ömür boyu küs kalırım dedi.hep böyle şeyler sen evlen ben senin arkandayım demek yârine hep ayırmayı seçti.başlarda seviyodu istiyordu kaç defa sordum gönlün yoksa vazgeçeyim diye ama yok dedi sen anlaşıyosan sorun yok dedi.ben sevip bağlandıktan sonra ayrıl demeye başladı.
ooooo babanız çok yanlış yapmış ama.Sinir oldum şimdi.ahh ahh bir insanın tabularını yıkmak o kadar zor ki.Babanızla konuşup ikna etmekten başka bir çare var mı bilemiyorum.Mutlu olacağınıza inanıyorsanız bence ayrılmayın .Bu devirde sevgi kolay bulunmuyor.Babanız da bir saatten sonra kabul edecek başka yolu yok. silah milah hikaye
evet haklısınız.7 gün istihareye yatıcam bakalım ne doğacak kalbime birde onu deneyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?