Bir insanın üstüne bu kadar da gelinir mi artık?

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
evet baslıgı okudunuz bi insanın üstüne bu akdarda geinirmi artık yaa. kpss ye mi çalışlacgım nişanlımla meselelerime mi kafa yoracagım yoksa babamla kayın pederimin arasındaki alınganlıklaramı kafa yoravagım ben yaaa
bende insanım yaa delirttiler beni yaa delirttiler babam za<ten k. pederim ne dese alınıo k. pederimin agzı durmuo babama takılıp duruo ki bunalr birde eskiden beri arkadaslar dünür olunca babam bi değişti falan her an acaba gen bişeymi oldu die düşünmekten kafayı yiyecem
nişanlım deseniz askerde onunla sorunlarımız var onları halletmeye acalısıoz
hangi birine kafa yoracagım ben haa birde bunalrın yanında sınava hazırlanıom off yaaa daha ne kadar sürecek bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yeterrrr diye yumruğunuzu masaya vuracaksınız..

babanıza" dünür olduktan sonra değiştin, o senin arkadaşın.. siz gerildikçe bende geriliyorum.. sınava hazırlanmam lazım ama kendimi veremiyorum, rica ediyorum.. sınavım geçene kadar birşeyler oluyorsada bana belli etmeyin" diyeceksiniz..

nişanlınıza gelince sorunlar önemli şeyler değilse, onunlada konuşucaksınız..

baktınız ki değişen birşey yok..

sizde sadece kendinizi düşünün o zaman.. sınavınızı..

içine atma babanla annenle herşeyini paylaş ki onlarda bilsin bunaldığını

canım bunlar daha iyi günlerin
şöyle düğüne 1-2 ay kala bunların kat be kat fazlasını yaşayacaksın
şu an sadece sınavına odaklan
önceliğin o olsun
sınavı kazandıktan sonra diğer konular zaten yavaş yavaş yoluna girecek
ben son sınıfta bir yandan okul bir yandan formasyon bir yandan kpss bir yandan evlilik telaşı bir yandan nişanlımın askerde oluşu ve ayrı kalmanın iki tarafa da getirdiği huzursuzluk bir yandan da aileler ile uğraşıyordum. O günlerin nasıl geçtiğini bir Allah bilir bir de ben...
Sonunda ne oldu okul bitti çok şükür formasyonumu da aldım, kpss olamadı tabi...
nişanlım mayısta asketden geldi haziranda işe girdi ve biz 2 ay sonra evlendik.
kpss dışındaki tüm olanlar rayına oturdu.
her şey geçip gidiyor ama tabi geçerken bizleri de perişan ediyor.
onun için fazla kafana takmamanı tavsiye ederim.

yeterrrr diye yumruğunuzu masaya vuracaksınız..

babanıza" dünür olduktan sonra değiştin, o senin arkadaşın.. siz gerildikçe bende geriliyorum.. sınava hazırlanmam lazım ama kendimi veremiyorum, rica ediyorum.. sınavım geçene kadar birşeyler oluyorsada bana belli etmeyin" diyeceksiniz..

nişanlınıza gelince sorunlar önemli şeyler değilse, onunlada konuşucaksınız..

baktınız ki değişen birşey yok..

sizde sadece kendinizi düşünün o zaman.. sınavınızı..

katılıyoremsositososito

canım bunlar daha iyi günlerin
şöyle düğüne 1-2 ay kala bunların kat be kat fazlasını yaşayacaksın
şu an sadece sınavına odaklan
önceliğin o olsun
sınavı kazandıktan sonra diğer konular zaten yavaş yavaş yoluna girecek
ben son sınıfta bir yandan okul bir yandan formasyon bir yandan kpss bir yandan evlilik telaşı bir yandan nişanlımın askerde oluşu ve ayrı kalmanın iki tarafa da getirdiği huzursuzluk bir yandan da aileler ile uğraşıyordum. O günlerin nasıl geçtiğini bir Allah bilir bir de ben...
Sonunda ne oldu okul bitti çok şükür formasyonumu da aldım, kpss olamadı tabi...
nişanlım mayısta asketden geldi haziranda işe girdi ve biz 2 ay sonra evlendik.
kpss dışındaki tüm olanlar rayına oturdu.
her şey geçip gidiyor ama tabi geçerken bizleri de perişan ediyor.
onun için fazla kafana takmamanı tavsiye ederim.

evliik telası dısında herşey aynı umarım sınav sonucum ii olur benim yaa bu kadarmı zor olur bişey yaa valla neferet etttim nişanlılıktan yaa

bu ömrün boyunca sürecek bitmeyecek birisi ohh bitti derken yenisi eklenecek. en sonunda sende pes edecek ve kafa yormayacaksın artık. ben 30 yaşındayım pes ettim artık. eşimle kendi ailemin arasında kalmaktan bıktım onalrın kavgalarının bize yansıtmalarından bıktım. hepsine bir çizgi çektin ne görüyorum nede konuşuyorum evimde mutlu huzurlu bir yaşam sürüyorum. kafa yorarak kendini yıpratıyorsun canım bırak herşey olduğu yere kadar sen sınavına çalış kendini düşün boşver. bir gün gelecek dönüp baktığında kimse senin yanında olmayacak o zaman neden ben onlar için harap ettim kendimi diyeceksin. ilk önce kendini geleceğini düşünmelisin.

onlar sızı delırttıklerının farkındalarmı ?..
degıllerdır emınım ozamna konuscaksınız sorun ıstemıyorum dıye..
sustukca dahada bogulcaksınız..en guzelı guzelce konusmaktır tatlıya baglanmalıdır hersey..

evliik telası dısında herşey aynı umarım sınav sonucum ii olur benim yaa bu kadarmı zor olur bişey yaa valla neferet etttim nişanlılıktan yaa

inşaallah sınavın iyi geçer ve ataman yapılır cnm
nişanlılık dönemi çiftlerin en çok kavga ettiği, birbirlerini en çok yıprattığı dönemdir
ama sevdiğinle evlendiğin gün tm o sıkıntıları unutursun
ben bunu bir anne adayının hamile kalana dek ve hamileliği sırasında çektiği sıkıntıları bebeğini kucağına aldığı anda unutmasına benzetiyorum
herşey gönlünce olur inşaallah

saolun cok teşekkür ederim paylaşımlarınız için inanın çok yoruldum yaa 3 aydır böyle yaa artık bunaldım yaa umarım herşey iyi olur

Back
X