- 13 Eylül 2018
- 1.737
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Aynadaki gördügüm beni severek koruyorum..Kıyafetleri güzel tasıdıgımda baskalari degil öncelikle kendimde yakıstırdıgım icin iradeliyim.diyet surecinde iradenizi nasil korudugunuzla ilgili tuyolariniz varsa paylasirmisiniz benimle
Dahileye genel muane tahlil için gittim, direk evlisin çocuk var mı diye sordu var diyince iyi bari bu kilo ile hamile kalman çok zor olur dedi. Test sonuçları temiz geldi, hiç rahatlama şuan temiz ama bu kilo ile bir çok hastalığa adaysın zayıflaman gerek dedi. Ve ben ilk defa kendim için zayıflamak istedim.Kizlar hepinize huzurlu keyifli gunler...
Ben direk konuma geceyim ben 34 yasinda irade sorunu olan biriyim bu konu aslina beni hayatimin bir cok yönünde rahatsız eden bi konu ama en çokta kilolarim yuzunden rahatsiz ediyor.
Simdi şöyle örnek vereyim dolabim bazen o kadar dagiliyor ki bakinca utaniyorum derleyip topluyorum bundan sonra hep duzenli tutucam en fazla bi sure dikkatvedebiliyirum sonra yine ayni
Yada sabah yuruyuse basliyxam diyorum hep erteliyirum
Ama kiloya gelince 100 kiloyu geciyorum artik kiyafet bulmakta zorlaniyorum kilolarimin getirdigi bi sürü sıkintı var ama ben irade gosteremiyoru her sabah diyete baslayip aksama kalmadan bozuyorum
Diyet hesaplari takip ediyorum ama yok.
Burdaki zayiflama gruplarina daha once katilmistim yine yapamadim
Eskiden o kadar iradeliydim ki diyet yapinca fazladan 1kasik corba bir parca meyve yemezdim listemde yoksa ama simdi ne yapsamda kendime mani olamiyorum
Yemek yemek benim icin sigara icmek gibi birsey olmus yetince gercekten cok mutluyum o an aklima birsey gelmiyor eskiden sonrasinda pismanlik yasiyordum simdi oda yok
Psikologa bunu sorunca oyle tatmin edici bi yorumda bulunmadi simdi ben ne yapayim bilemiyorum.
Sizin irade konusunda ozelliklede diyet surecinde iradenizi nasil korudugunuzla ilgili tuyolariniz varsa paylasirmisiniz benimle
Valla benimde yemek konusunda iradem kalmadi.artik yok ya balik etli olmakta guzel demeye basladimKizlar hepinize huzurlu keyifli gunler...
Ben direk konuma geceyim ben 34 yasinda irade sorunu olan biriyim bu konu aslina beni hayatimin bir cok yönünde rahatsız eden bi konu ama en çokta kilolarim yuzunden rahatsiz ediyor.
Simdi şöyle örnek vereyim dolabim bazen o kadar dagiliyor ki bakinca utaniyorum derleyip topluyorum bundan sonra hep duzenli tutucam en fazla bi sure dikkatvedebiliyirum sonra yine ayni
Yada sabah yuruyuse basliyxam diyorum hep erteliyirum
Ama kiloya gelince 100 kiloyu geciyorum artik kiyafet bulmakta zorlaniyorum kilolarimin getirdigi bi sürü sıkintı var ama ben irade gosteremiyoru her sabah diyete baslayip aksama kalmadan bozuyorum
Diyet hesaplari takip ediyorum ama yok.
Burdaki zayiflama gruplarina daha once katilmistim yine yapamadim
Eskiden o kadar iradeliydim ki diyet yapinca fazladan 1kasik corba bir parca meyve yemezdim listemde yoksa ama simdi ne yapsamda kendime mani olamiyorum
Yemek yemek benim icin sigara icmek gibi birsey olmus yetince gercekten cok mutluyum o an aklima birsey gelmiyor eskiden sonrasinda pismanlik yasiyordum simdi oda yok
Psikologa bunu sorunca oyle tatmin edici bi yorumda bulunmadi simdi ben ne yapayim bilemiyorum.
Sizin irade konusunda ozelliklede diyet surecinde iradenizi nasil korudugunuzla ilgili tuyolariniz varsa paylasirmisiniz benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?