• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kadın Sevgilisine/Eşine; başka bir kadının nasıl yaklaştıgını anlarmı??

Sineks

ölü böcek
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
1.529
1
116
38
Antalya
bayanlar biz kadınlar genelde hisleri güclü varlıklarız.. sevgilinize yada eşinize başka bir kdının ne gözle baktıgını nasıl yanaştıgını anlayabilirmisiniz.. yoksa ben anlarım diyerek kendimi mi kandırıyorum...

Örnek.. bu gün bir alışveriş merkezindeydik. alışveriş merkezine tanıtım amaçlı bir cok firma stand acmıs.... ben biraz rahatsız oldugum için sıradan giyindim makyajım yoktu.. hem ürünlere bakıyoruz hemde sohbet ediyoruz sevgilimle.. o arada bi bayan gördüm.. bana bakıyor.. beni bastan asagı süzdü bende bakısından rahatsız oldum tabi.. ve o bakıs nasıl anlatsam bilemiyorum.. hani ukalaca ve sanki bin bir ahkam kesecek tarzı bir bakış.. yani ben ne bir bayana ne bir erkege o şekilde bakamam.. sonra sırıttı yanımıza dogru yanastı hiç alakası yokken bana baktı sonra sevgilime döndü "buyrun hosgeldiniz" dedi.. ve bulundugumuz yer onun sorumlu oldugu standın önü degilde.. arada 2 stand vardı.. orada sorumlu degildi cunku üstüdeki gömlekte firmanın ismi yazıyor..bende kızın ne yapmaya calıstıgını az cok kestirerek "birşeye bakmıyoruz" diyerek oradan uzaklaştım sevgilimle...

konu kafaya takılcak bişey degil biliyorum.. anlatmaya calıstıgım sey acıkmı bilmiyorum.. yani o kızın acık acık bir söylemi olmamasına ragmen hislerim hiçte iyi seyler söylemedi.. sizdede oluyormu bu.. ?:sm_confused:

not: yasadıgım seyi degerlendirmeyin o sadece bir misal.. =) cunku ben kafaya takmıyorum.. =) sadece merak ediyorum..

Son düzenleme:
evet canım bir kadın kesinlikle anlar..ben anlarım şahsen tehlikenin kokusunu alırım resmen..böyle bir kadın varsa etrafta ya uzaklaştırırım yada kendim uzak dururum bence bişey hissediliyosa,bakış,konuşma hiç farketmez tedbirini alıcan ..konduramamazlık etmicen bi kadın nasıl kadın olduğunu belli eder zaten tabi herkesten kaçacak halimiz yok ama oluyo banada evet ve yanılmadım hiç :))))

bende anlarım, anladığım an korksun benden zavallı :kızgın:

ben de çok anlarım. Bizim beyfendi sözüme gelmemişti epey bir müddet ama sonra doğru söylediğimi anlayınca benden iyisi olmadı.

anlamazmı ya....:1closedeyes: hemde nasıl anlar biliomusun.. :oklava: daha gecende prkta oturuyoruz.. kısa kollu giymişim kolumda essek kadar saat var görülmmesi imkansız... sevgilimde gömlek var uzun kollu.. gelmiş bana daha bakmadan gülümsemeden benimkine "ayy pardon canımya saat kac" diyo..:kızgın: hadi saat sorsun anlarımda bu işin de bir adabı vardır.. yaklaşınca her iki kişiyede slm verrirsin ve saati sorarsın.. sonra gelde gıcık olma.. gelde farklı seyler düşünme...:1closedeyes:

ay 82 arkadaşımızında dediği gibi tehlikenin kokusunu hemen alırım başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum ilk evlendiğimizde kiradaya taşınmıştık ve bizim oturduğumuz si,tede çok bekar kız vardı ancak yaşları bendednde eşimdende çok büyüktü yalnız yaşayan bu bekar hanımlardan birisi benimle çok fazla ilgilenmeye başlamıştı işten eve dönerken sürekli beni çağırır şayet ben gitmezsem kendisi mutlaka gelirdi ilk başlarda yalnız olmanın verdii sıkıntıyla geldiğini düşünüyordum ancak herşeyi bir gün eşimin beni uyarmasıyla naladım eşim doktor ve çok saygın bir insan buyüzdende bütün gözler üzerimizdeydi eşim ''' ben bu hanımdan rahatsızlık duyuyorum ''' dedi. ozaman uynadım tabi bir sonraki gün ben rahatsız olduğum için işe gitmedim ve sabah o hanım eşimin merdivenden indiğini görmüş ve hemen arkasından indi arabaya davet etmesi için resmen adamın gözünün içine bakıyo tabi eşim bastı gitti akşam kız eve gelince bazı hareketlerinden rahatsız olduğumu söyledim tabi hemen savunmaya geçti ben sadece uyardım.bir hafta sonra pazar günü sabahın 7 sinde bangır bangır yıldız tilbeden ama evlisin şarkısını dinliyor ama sürekli aralıksız neyseki özetleyecek olursam taşındık çok kısa sürede ordan iiikide taşınmışım itiraf etmeliyimki kız benden çok güzeldi ama numaraları bize sökmedi :delphin:

maalesefkı yasanıyor tatlım bu tur seyler.. :oklava:
çok uzak mesafedende olsa insan hıssedyor hadi yakınlıgı gectım..
arkadas cevremdende basıma geldı gelmedigi değil ama ben ilk zamanlar konduramamstım yok abba paranoyak olma kız neden asılsın vs dedım sonradan baktım aşkım rahatsız olunca kafama dank ettı benımde segomisttin dedigi gibi bazen bazı seylerı hıssettgimiz halde goremiyoruz / görmek istemıyorz sanırım.. tabıkı bu dusunce hep iyi niyetli oluşumuzdan ,herksı kendımız gibi sanmamızdan kaynaklaıyor.. :delphin: :delphin:

bende anlarım hemende tavrımı koyarım ortaya...benm başımdan ufak tefek çok geçti bunlar..mesela ben ve eşim dar bir yerden geçiyorduk bir magazada ben önden eşim arkadan yürüyorduk karşıdan bir kız 100 metre uzaktn başladı eşime bakmaya o eşime bakıyor bende ona yanımızdan geçene kadar yedi adamı hemen arkamı döndüm eşimde kıza bakıyormu die bi de ne göreyim bakıyor:1shok: bir kavga bir kıyamet kız aslında kıskanılacak birşey değildi eşiminde şöyle dedi...nesine bakıcam onun yaa bana bakıp gülümseyince bende sorumlu bayanlardan biri bize doğru gelincede yardımcı olacak sandımCADIARZU

olsun bir daha sakııııınnn bakmaaaaaaa:mymeka: görürsem çekip giderim haberin olsun dedim :mymeka:

Evet hissedilebilir.
Ama ön yargılı da olmuş olabiliriz.
Bazen hiç iyi şeyler düşünmediğim biri aslında son derece masumane bir sebeple bu düşünceme neden olmuş olabiliyor..
Tabi yine de risk almak yerinde ve zamanında olmalıdır..

ay 82 arkadaşımızında dediği gibi tehlikenin kokusunu hemen alırım başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum ilk evlendiğimizde kiradaya taşınmıştık ve bizim oturduğumuz si,tede çok bekar kız vardı ancak yaşları bendednde eşimdende çok büyüktü yalnız yaşayan bu bekar hanımlardan birisi benimle çok fazla ilgilenmeye başlamıştı işten eve dönerken sürekli beni çağırır şayet ben gitmezsem kendisi mutlaka gelirdi ilk başlarda yalnız olmanın verdii sıkıntıyla geldiğini düşünüyordum ancak herşeyi bir gün eşimin beni uyarmasıyla naladım eşim doktor ve çok saygın bir insan buyüzdende bütün gözler üzerimizdeydi eşim ''' ben bu hanımdan rahatsızlık duyuyorum ''' dedi. ozaman uynadım tabi bir sonraki gün ben rahatsız olduğum için işe gitmedim ve sabah o hanım eşimin merdivenden indiğini görmüş ve hemen arkasından indi arabaya davet etmesi için resmen adamın gözünün içine bakıyo tabi eşim bastı gitti akşam kız eve gelince bazı hareketlerinden rahatsız olduğumu söyledim tabi hemen savunmaya geçti ben sadece uyardım.bir hafta sonra pazar günü sabahın 7 sinde bangır bangır yıldız tilbeden ama evlisin şarkısını dinliyor ama sürekli aralıksız neyseki özetleyecek olursam taşındık çok kısa sürede ordan iiikide taşınmışım itiraf etmeliyimki kız benden çok güzeldi ama numaraları bize sökmedi :delphin:

canım yazdıklarını okuyunca senınkıne benzer benımde basıma geldi.. hemde uzulerek soyluyorumkı kkdan :((
sureklı olarak eşimin burcundan yola çıkarak işte x burcları erkekleri çok çapkındır kesın suan senı aldatıyordur sız yakında bosanırsınız bence yıpranmayın daha fazla bosanın vsvsvs...
hani dedım arkadasımya alttan alayım.terslemıyırım kırılmasın.. baktım bu işi ilerlettı hem bana kotuluoo hemde x burcu erkelerıne soyle hayranım boyle hayranım ,evlenecegım adam ancak boyle olur filan sonra durduk yere ama evlısın yıldızın sarkısını çok sevıyorum dıo bılmem ne..
busefer kendı aramda ikilemde kaldım fesatmıyım neyım kızın sucu ne sonra dıyorum bu kız boyle demekle napmaya calısıyor :bbo: :1shok: derken o uyeyle arkadaslıgımı kestım :1closedeyes: :1closedeyes:
tabkı eşimin resmını gordu die asılcak hali yok ama bu tur seyler demesi beni çok uzdu , bide esım hakkında nasıl boyle bişey dıyebılırkı kızmstımda bide oyuzden bitirdim arkdaslıgımı..

Son düzenleme:
canım yazdıklarını okuyunca senınkıne benzer benımde basıma geldi.. hemde uzulerek soyluyorumkı kkdan :((
sureklı olarak eşimin burcundan yola çıkarak işte x burcları erkekleri çok çapkındır kesın suan senı aldatıyordur sız yakında bosanırsınız bence yıpranmayın daha fazla bosanın vsvsvs...
hani dedım arkadasımya alttan alayım.terslemıyırım kırılmasın.. baktım bu işi ilerlettı hem bana kotuluoo hemde x burcu erkelerıne soyle hayranım boyle hayranım ,evlenecegım adam ancak boyle olur filan sonra durduk yere ama evlısın yıldızın sarkısını çok sevıyorum dıo bılmem ne..
busefer kendı aramda ikilemde kaldım fesatmıyım neyım kızın sucu ne sonra dıyorum bu kız boyle demekle napmaya calısıyor :bbo: :1shok: derken o uyeyle arkadaslıgımı kestım :1closedeyes: :1closedeyes:
tabkı eşimin resmını gordu die asılcak hali yok ama bu tur seyler demesi beni çok uzdu , bide esım hakkında nasıl boyle bişey dıyebılırkı kızmstımda bide oyuzden bitirdim arkdaslıgımı..

Yakinda bosanirsiniz mi dedi?:1shok:
E yuh yani ya.. Bu kadar olur.
Ne bicim insanlar var Allah'im ben anlamiyorum.
Burclardan yola cikarak nasil böyle birseyi söyleyebilir bir insan anlamiyorum?
Allah'im güzel Rabbim insanlari yaratirken beyin vermis, bazi insanlarda o beyni kullanabilecek kapasitede olmuyor malesef, her ne kadar saglikli olsalarda:mymeka:

Her kadin anlar böyle birseyi bence. Kocasina karsi ilgisiz bir kadin dahi olsa, bunu farkeder. Rabbim böylelerinden beni ve bütün akli basinda bayanlari kilometrelerce uzaaaaaaaaaaaaaakkkk etsin insAllah (AMIN AMIN AMIN).

Yakinda bosanirsiniz mi dedi?:1shok:
E yuh yani ya.. Bu kadar olur.
Ne bicim insanlar var Allah'im ben anlamiyorum.
Burclardan yola cikarak nasil böyle birseyi söyleyebilir bir insan anlamiyorum?
Allah'im güzel Rabbim insanlari yaratirken beyin vermis, bazi insanlarda o beyni kullanabilecek kapasitede olmuyor malesef, her ne kadar saglikli olsalarda:mymeka:

Her kadin anlar böyle birseyi bence. Kocasina karsi ilgisiz bir kadin dahi olsa, bunu farkeder. Rabbim böylelerinden beni ve bütün akli basinda bayanlari kilometrelerce uzaaaaaaaaaaaaaakkkk etsin insAllah (AMIN AMIN AMIN).

Aminnnn Aminnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sağol canım benım a.s.
sorma sensiblecim çeşit beşit insalar var boyle :mymeka: :mymeka:
burctan yola çıkarak bizi boşatcak aklıncaaa :kızgın:

ya düşünüyorum acaba baska kadınlarda bizim hakkımızda bu sekilde düşüncelere kapılıyormubenneyaptımki.. hani biz eşimiz sevgilimize gelecek tehlikeyiz seziyoruz ya.. yada sezdigimizi düşünüyoruz.. acaba baska kadınlar içinde biz tehlike oluyormuyuz:sm_confused:... benim kafam allak bullak.. ama hakkatende benim gözümn içine baka baka yanasmaya kalkıyor sinir oluyorum.:mymeka:. ya ben bunu yapmıyorum iştebenneyaptımki...

merak ettim kim ki :roflol:

merak ettim kim ki :roflol:
he valla kaydirigubbakcemile3 delimidir nedir...

nan KKyı bozmayın bari:mymeka:.. agzımızın tadıyla muhabbet edioruz:1closedeyes:

kesinlikle anlarım ve her kadınında anlayıp hissedeceğini düşünürüm zaten sağolsunlar kendilerini öyle belli ediyorlarki :oklava:

canım bende "anlarızz"diyenlerdenim .bendende kacmaz oyle bı durumda uzaklastırırım ya onu yada bzıı

ya düşünüyorum acaba baska kadınlarda bizim hakkımızda bu sekilde düşüncelere kapılıyormubenneyaptımki.. hani biz eşimiz sevgilimize gelecek tehlikeyiz seziyoruz ya.. yada sezdigimizi düşünüyoruz.. acaba baska kadınlar içinde biz tehlike oluyormuyuz:sm_confused:... benim kafam allak bullak.. ama hakkatende benim gözümn içine baka baka yanasmaya kalkıyor sinir oluyorum.:mymeka:. ya ben bunu yapmıyorum iştebenneyaptımki...

canım bizde her kadından suphelenmıyoruz sonucta herkes nıyetını bellı eder bır sekılde sen oyle dusunmedıkten sonra ısteyen ıstedıgı gıbı dusunsun senın kendınden emınlıgın onemlı a.s

canım bizde her kadından suphelenmıyoruz sonucta herkes nıyetını bellı eder bır sekılde sen oyle dusunmedıkten sonra ısteyen ıstedıgı gıbı dusunsun senın kendınden emınlıgın onemlı a.s
aynen valla benim içim cok rahata.s... onlarınki nasıl rahat ediyor anlamıyorum yinede:kızgın:

Back
X