Bir kadinin kendi isini kurmasi ve basarili olmasi cok mu zor?

Gayet güzel bir fikir. Başarılı olabilir bir kadın tabi ki. Bundan daha doğal ne var ki? İyice araştırma yapmanız lazım. Kendinize güveniyorsanız, titizlikle işimi yaparım stres yönetimim iyidir hesabını kalem kalem tutan bir insanım diyorsanız bence olur.
Ordaki bir kreste 100 ogrenci varmis talep cok ama yeterli kres yok suan.
Yapabilecegime inaniyorum umarim hayirlisi olur.

Bana biraz zor gibi göründü
Hevesinizi kırmak istemem ama
Herşey organikse bu daha pahalı bi yer demek, herkes en iyisi olsun ister çocuk için özellikle ama maddi duruma bakar orası. Geneli haliyle ucuzuna verebilir çocuğunu
Ordaki memurlar demişsin, her kesim değil belli bi kesimi hedefliyosun
İşte bunun bi de sana gider kısmı var. Kaydı, kuydu, ruhsatı, elektriği, eşyaları, kirası, mutfağı, yemekleri vs.

Ayy benim hayalimi yazmışsın ama hayatım boyunca gerçekleştiremem sadece hayal işte :KK43: Kreş açmak çok zor, meb onayı da gerekiyor çalışacak personeller,temizliğe yemeğe bakacak kişiler, kreş yeri filan genel anlamda bakıldığında büyük sorumluluk.
Evet acana kadar cok mesakketli bir is ama isler rayina oturdugunda guzel bir meslek.
Umarim birgun sizin hayalinizde gercek olur.

Bana biraz zor gibi göründü
Hevesinizi kırmak istemem ama
Herşey organikse bu daha pahalı bi yer demek, herkes en iyisi olsun ister çocuk için özellikle ama maddi duruma bakar orası. Geneli haliyle ucuzuna verebilir çocuğunu
Ordaki memurlar demişsin, her kesim değil belli bi kesimi hedefliyosun
İşte bunun bi de sana gider kısmı var. Kaydı, kuydu, ruhsatı, elektriği, eşyaları, kirası, mutfağı, yemekleri vs.
Ben olsam siradan bir yere 400 tl verecegime daha kaliteli bir yere 600 tl vermeyi isterdim. Herkes benim gibi dusunur mu onu bilemem tabi.
Cocuklara sagliksiz yiyecekler yedirmeye, kalitesiz urunler kullanmaya icim el vermez. Bu nedenle bundan ödün veremem sanirim.

Bir kadının değil bu devirde herhangi birinin iş kurması bence zor ve riskli
Kreş açsanız da tek başınıza açamayacaksınız yanınızda bir kaç öğretmen ve bir kaç yardımcı olması gerekiyor bunların maaşlarının ödenmesi gerekiyor ve bu kişileri özenle seçmeniz gerekecek çocuk emanet edeceksiniz sonuçta
Kreşe uygun bina ona göre iç düzenleme ve bir de organik yiyecek diyorsunuz
Yani bir de sanırım açacağınız ilde çevreniz de yok bana biraz zor göründü:(

Ben olsam siradan bir yere 400 tl verecegime daha kaliteli bir yere 600 tl vermeyi isterdim. Herkes benim gibi dusunur mu onu bilemem tabi.
Cocuklara sagliksiz yiyecekler yedirmeye, kalitesiz urunler kullanmaya icim el vermez. Bu nedenle bundan ödün veremem sanirim.
Bence de en güzeli
Ama herkesin maddi durumu farklı
İnşallah gönlünüzdeki gibi olur herşey
Girişimci kadınları severim, hayırlısı olsun inşallah

Evet acana kadar cok mesakketli bir is ama isler rayina oturdugunda guzel bir meslek.
Umarim birgun sizin hayalinizde gercek olur.
Amin inş. yaa ama benim açımdan çok zor, o yüzden sadece hayal. İnş. sen başarılı olursun.
Eğer gerçekleştrirsen sadece organik beslenmeye değil de temizlik konusunu da dikkat et olur mu, biz bir kreşle görüşmeye gittiğimizde girişi siliyorlardı.Buram buram çamaşır suyu kokuyordu. Çok dikkat ediyorum bu tarz şeylere,organik olacaksa temizlik malzemeleri de organik olsunHoppa

Bir kadının değil bu devirde herhangi birinin iş kurması bence zor ve riskli
Kreş açsanız da tek başınıza açamayacaksınız yanınızda bir kaç öğretmen ve bir kaç yardımcı olması gerekiyor bunların maaşlarının ödenmesi gerekiyor ve bu kişileri özenle seçmeniz gerekecek çocuk emanet edeceksiniz sonuçta
Kreşe uygun bina ona göre iç düzenleme ve bir de organik yiyecek diyorsunuz
Yani bir de sanırım açacağınız ilde çevreniz de yok bana biraz zor göründü:KK43:
Acacagimiz ilde benim cevrem yok ama nisanlimin ailesi taninmis insanlar onlarin cevresi var.
Ayrica insaat isiyle ugrastiklari icin bina kiralamayi degil, yapmayi dusunuyoruz.
Bunun haricinde bir cok zorlugu var tabiki.
Ama hic tecrubesiz, egitimi olmayan insanlar bile kres acip isletmeyi basardiysa bende yapabilirim diye dusunuyorum.

Amin inş. yaa ama benim açımdan çok zor, o yüzden sadece hayal. İnş. sen başarılı olursun.
Eğer gerçekleştrirsen sadece organik beslenmeye değil de temizlik konusunu da dikkat et olur mu, biz bir kreşle görüşmeye gittiğimizde girişi siliyorlardı.Buram buram çamaşır suyu kokuyordu. Çok dikkat ediyorum bu tarz şeylere,organik olacaksa temizlik malzemeleri de organik olsunHoppa
Onerinizi dikkate alacagim.
Tesekkur ederim desteginiz icin.

Bence de en güzeli
Ama herkesin maddi durumu farklı
İnşallah gönlünüzdeki gibi olur herşey
Girişimci kadınları severim, hayırlısı olsun inşallah
Tesekkur ederim imkanlar varken is kurmak icin riski goze almak gerekiyor sanirim. Bir kadinin baskasinin isinde calismasi bu sartlarda cok zor.

Tesekkur ederim imkanlar varken is kurmak icin riski goze almak gerekiyor sanirim. Bir kadinin baskasinin isinde calismasi bu sartlarda cok zor.
Deneme yanılma yöntemi olacak
Olursa ne ala olmazsa yani döndüremezsen kapatırsın
Hayırlısı

Neden zor olsun ki? İyice araştır, planla. Git Kosgeb'e başvur. Benim bir tanıdığım kadın 30 bin hibe 70 bin kredi aldı. Öyle herkese verilmiyor. Bir projen olmalı. İkna etmelisin vs. Ama alabilirsen süper olur senin için.
Kosgeb egitim alaninda destek vermiyor.
Kres tesviki yasasi onaylanirsa o zaman cok rahat kredi alabilirim.
Suan icin kendi imkanlarimizi kullanarak acmayi dusunuyorum.
Tesekkur ederim yorumunuz icin.

Back
X