Bir kadınla eniştemin facebook da yazışmaları

cecenn

Sabırla bekle...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
12.893
10.932
498
Şuan o kadar sinirliyim ki.En az bana yapılmış gibi.Elim ayağım titriyor ve artık erkeklerden nefret etmeye başladım.

Teyzemin başına gelen olayı anlatıcam.2yıllık evliler eniştemle o kadar güzel bir kızları var ki 1.5 yaşında.
Uzak memlekettelerdi eniştem teyzemin bulunduğu şehre gelmeyi kabul etti burda bir yuva kurdular.
Eniştem kayak öğretmeni yazın evde kışın ise meslegini icra etmek için gidiyor kayak merkezlerine.Teyzemde devlet memuru.
Böyle geçinip gittiler bu zamana kadar.

Evet facebookla ne alakası var dimi? Eniştem önceden kızının eşinin resmi olmasına rağmen bunları kaldırdı hesabından ve evli olarak gözüken durumunuda gizlemiş.Teyzem ona annem bile diyebilirim o kadar çok seviyorum hiç bi şekilde sorun etmedi sonuçta çocuk değiller bu yüzden oturup tartışacak halleri yoktu.

Yinede şüphelendi tabi her kadın gibi.Önceki gün saat 3e kadar oturmuş ve şifresini bulmuş eniştemin.
Girince ne görmüş nersiniz... Biir kadınla eniştemin yazışmaları

Kadın:Aşkım seni çok seviyorumm.

Eniştem:Bende seni seviyorum aşkım.

.
.
.
.
Tabiki devamı var ama benim tam olarak içerikten haberim yok.

Daha sonra teyzemle aralarında geçen konuşmada;
Ne yapsan haklısın ben bi eşşeklik ettim,istediğini yap bana hiç bişey diyemem
Ne bir özür var ne bir af dilime var...

Teyzem sormuş demiş ki ben sana bunları yapsam sen napardın
Cevap; Seni öldürürdüm:53:

Eee be Ş...siz madem öyle sen niye yaptın bunu dimi.Hİç mi utanmadın nasıl yakıştırdın kendine hadi karını geçtim o güzeller güzeli kızınıda mı düşünmedin hiç.Çok sinirliyim ya ağzıma geleni saymak istiyorum arayıp:14:

Teyzemde bunların üstüne düşünücem konuşmayalım bir süre demiş.
Ama biliyorum ki ayrılmaz ama bunları haketcek bir kadın değildi ya o kadar iyiki o kadar güzel ki.
Yani eniştem dediğim çok sevdiğim adam bile bunu yaptı ya kimseye güven yok bu devirde.

Bu konuyu basit olarak görenler olabilir ama buluşmadıkları ne malum diyorum ben.Bence buda bir aldatmadır...

Konuyu benim bildiğimi teyzem bilmiyor.Ben geçmişten görüp anneme anlattırdım zorla.
Annemgilin tepkisi daha beter bizde yaşadık zamanında yapcak biişey yok diyolar ama ben deliricem.

Siz olsaydınız mesaj atarmıydınız öfkenizi kusarmıydınız o adama ?

canım bana sorarsan hiç karışma derim çünkü büyük ihtimal üzerinden zaman geçince barışıcaklar sonra sen kötü olursun tecrübeyle sabittir ben bu tür bişeyi kendi ablamda yaşadım o yüzden bence hiç karışma bilmiyormuş gibi davran

canım bana sorarsan hiç karışma derim çünkü büyük ihtimal üzerinden zaman geçince barışıcaklar sonra sen kötü olursun tecrübeyle sabittir ben bu tür bişeyi kendi ablamda yaşadım o yüzden bence hiç karışma bilmiyormuş gibi davran

O buraya gelince ben onun yüzüne bakmam ya eskisi gibi olmam o yeter ona heralde.
Sağol canım yorumun için...

bencede biç karışma.emin ol herkesten çok teyzen üzülür bu duruma.o zaten eşinden böyle bir şey görmesine üzülmüş bide sizlere karşı mahcup olacaktır teyzenin gururunu daha çok yaralama canım.

Şuan o kadar sinirliyim ki.En az bana yapılmış gibi.Elim ayağım titriyor ve artık erkeklerden nefret etmeye başladım.

Teyzemin başına gelen olayı anlatıcam.2yıllık evliler eniştemle o kadar güzel bir kızları var ki 1.5 yaşında.
Uzak memlekettelerdi eniştem teyzemin bulunduğu şehre gelmeyi kabul etti burda bir yuva kurdular.
Eniştem kayak öğretmeni yazın evde kışın ise meslegini icra etmek için gidiyor kayak merkezlerine.Teyzemde devlet memuru.
Böyle geçinip gittiler bu zamana kadar.

Evet facebookla ne alakası var dimi? Eniştem önceden kızının eşinin resmi olmasına rağmen bunları kaldırdı hesabından ve evli olarak gözüken durumunuda gizlemiş.Teyzem ona annem bile diyebilirim o kadar çok seviyorum hiç bi şekilde sorun etmedi sonuçta çocuk değiller bu yüzden oturup tartışacak halleri yoktu.

Yinede şüphelendi tabi her kadın gibi.Önceki gün saat 3e kadar oturmuş ve şifresini bulmuş eniştemin.
Girince ne görmüş nersiniz... Biir kadınla eniştemin yazışmaları

Kadın:Aşkım seni çok seviyorumm.

Eniştem:Bende seni seviyorum aşkım.

.
.
.
.
Tabiki devamı var ama benim tam olarak içerikten haberim yok.

Daha sonra teyzemle aralarında geçen konuşmada;
Ne yapsan haklısın ben bi eşşeklik ettim,istediğini yap bana hiç bişey diyemem
Ne bir özür var ne bir af dilime var...

Teyzem sormuş demiş ki ben sana bunları yapsam sen napardın
Cevap; Seni öldürürdüm:53:

Eee be Ş...siz madem öyle sen niye yaptın bunu dimi.Hİç mi utanmadın nasıl yakıştırdın kendine hadi karını geçtim o güzeller güzeli kızınıda mı düşünmedin hiç.Çok sinirliyim ya ağzıma geleni saymak istiyorum arayıp:14:

Teyzemde bunların üstüne düşünücem konuşmayalım bir süre demiş.
Ama biliyorum ki ayrılmaz ama bunları haketcek bir kadın değildi ya o kadar iyiki o kadar güzel ki.
Yani eniştem dediğim çok sevdiğim adam bile bunu yaptı ya kimseye güven yok bu devirde.

Bu konuyu basit olarak görenler olabilir ama buluşmadıkları ne malum diyorum ben.Bence buda bir aldatmadır...

Konuyu benim bildiğimi teyzem bilmiyor.Ben geçmişten görüp anneme anlattırdım zorla.
Annemgilin tepkisi daha beter bizde yaşadık zamanında yapcak biişey yok diyolar ama ben deliricem.

Siz olsaydınız mesaj atarmıydınız öfkenizi kusarmıydınız o adama ?

Facebook aracı olmuş galiba. İcinde varmış yapmış, yazık.

bencede biç karışma.emin ol herkesten çok teyzen üzülür bu duruma.o zaten eşinden böyle bir şey görmesine üzülmüş bide sizlere karşı mahcup olacaktır teyzenin gururunu daha çok yaralama canım.

Haklısın galiba...:14:

Facebook aracı olmuş galiba. İcinde varmış yapmış, yazık.

Aynen öyle.Buraya yazmamda ki diğer amaçta kimseye güvenmeyin demekti.
Zaten insaların kimseye güveni kalmadı bu konurdan sonra ama en yakınımda gördüm ya bunu diyicek lafım yok.

Aynen öyle.Buraya yazmamda ki diğer amaçta kimseye güvenmeyin demekti.
Zaten insaların kimseye güveni kalmadı bu konurdan sonra ama en yakınımda gördüm ya bunu diyicek lafım yok.

Doğru bildiğimiz herşey biranda yerle bir oluyo işte. Bu yapmaz, kefilim dediğimiz herkes utandırıyo bizi. Hani dünyanın civisi cıkmış diyorlar ya ne kadar doğru

Gün Geçtikçe İnsanlar Ne Kadar Alçalıyorlar !! :31:
İnsanlarda Hiç mi Ar Kalmadı..?

Son düzenleme:
canım sen sakın karısma .
bu facebook ılletı artık kokten kapansa da bır nebze de olsa rahat nefes alabılsek .
ne gelıyorsa bu facebook sıtesınden gelıyor valla .
hos yapacak adam her turlu yapar ama ,en azından ımkanlar bu kadar basıt olmaz .
adam gecıyor facebook basına yemedıgı halt kalmıyor .
bu erkek mılletınden nefret ettım ıyıce :41:

Gün Geçtikçe İnsanlar Ne Kadar Alçalıyorlar !! :31:
İnsanlarda Hiç mi Ar Kalmadı..?

Kalmamış Makaram ya Anneannem ağlıyor karşımda Allah sonlarını hayır etsin diye.
Kim ister kızının bu duruma düşmesini.Aldatmak bir kadına yapılcak en ağır şey diyo.
Herşeye katlanıyosun ama bu çok zor diyor.
Aman hepsi yaşamış annem a.annem teyzem bu ne böyle ya !
Psikolojim bozuldu.

Son düzenleme:
canım sen sakın karısma .
bu facebook ılletı artık kokten kapansa da bır nebze de olsa rahat nefes alabılsek .
ne gelıyorsa bu facebook sıtesınden gelıyor valla .
hos yapacak adam her turlu yapar ama ,en azından ımkanlar bu kadar basıt olmaz .
adam gecıyor facebook basına yemedıgı halt kalmıyor .
bu erkek mılletınden nefret ettım ıyıce :41:

Aynen nefret ettim bende.Birde Anneannemden tut annem teyzem hepsi yaşadı benim psikoloji çöktü.
Tabi o zamanlar facebook yoktu yapan yine yapmış bi şekilde.

Aynen nefret ettim bende.Birde Anneannemden tut annem teyzem hepsi yaşadı benim psikoloji çöktü.
Tabi o zamanlar facebook yoktu yapan yine yapmış bi şekilde.

canım pıskolojının yıpranması cok normal .
bu kadınların en buyuk bıtmeyen cılesı .
hersey cekılır ama bu cekılmıyor dayanılmıyor gercekten .
aldatılmayı yasamayan kadın kaldı mı acaba cnm

arkadasım sen karısma ama adam gorusmemıs olsa bile askım senı sevıyorum ne yaaa iki günlük birine yada gorusmedıgın bırıne bu lafı soyleyemezsın yaa artık ınsanlar sasırmıs bu facebookk denen yerde aldatmaları kolaylastırıyor teyzen affetmemeli baktıkı cok pişman akıllanmıs ozur dılıyor ancak ozaman kızı hatrına tekrar dusunebilir Allah kolaylık versın ama enıstede iş yok:50:

canım pıskolojının yıpranması cok normal .
bu kadınların en buyuk bıtmeyen cılesı .
hersey cekılır ama bu cekılmıyor dayanılmıyor gercekten .
aldatılmayı yasamayan kadın kaldı mı acaba cnm

Kalmadı ama kadınlar bunun karşısında o kadar güçsüz ki malesef :50:

arkadasım sen karısma ama adam gorusmemıs olsa bile askım senı sevıyorum ne yaaa iki günlük birine yada gorusmedıgın bırıne bu lafı soyleyemezsın yaa artık ınsanlar sasırmıs bu facebookk denen yerde aldatmaları kolaylastırıyor teyzen affetmemeli baktıkı cok pişman akıllanmıs ozur dılıyor ancak ozaman kızı hatrına tekrar dusunebilir Allah kolaylık versın ama enıstede iş yok:50:

Aynen bende böyle olmasını istiyorum pişmanlıktan ölsün gebersin İnşallah .

Kalmamış Makaram ya Anneannem ağlıyor karşımda Allah sonlarını hayır etsin diye.
Kim ister kızının bu duruma düşmesini.Aldatmak bir kadına yapılcak en ağır şey diyo.
Herşeye katlanıyosun ama bu çok zor diyor.
Aman hepsi yaşamış annem a.annem teyzem bu ne böyle ya !
Psikolojim bozuldu.

Amin Cümlemizin..
Allah Herşeyin Hayırlısını Versin.. Eşin, Evladın..

Kendini Olayın Ortasında Bulmamaya Özen Göster.. :34:

Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşınmıştır.

Son düzenleme:
Facebook gibi paylaşım sitelerine lanet okumayın.
İnsanların içindeki pisliği çıkarıyor ortaya.
O yapmaz denilenler nasıl da patır patır düşüyor bu kuyuya. Şuradan geçen bir kadına "tanışalım mı?" demeye cesareti olmayanlar facebook üzerinden ne methiyeler diziyorlar. Bana da geliyor bazen "profil fotoğrafını gördüm..." diye başlayan dizeler. Kim bilir kimin sevgilisi, kimin yuvasının direği...
Yazık gerçekten...
Yapılacak şey karışmamak, kendi haline bırakıp Allahın'dan bulmasını beklemek...

bencede karışmamalısın seni anlıyorum ama bu aralarında çözülecek bi konu.ama çok çirkin.bu erkekler ne istiyor yaaaaaaaaaaaaa:(((

Back
X