Bir kadınla eniştemin facebook da yazışmaları

Facebook gibi paylaşım sitelerine lanet okumayın.
İnsanların içindeki pisliği çıkarıyor ortaya.
O yapmaz denilenler nasıl da patır patır düşüyor bu kuyuya. Şuradan geçen bir kadına "tanışalım mı?" demeye cesareti olmayanlar facebook üzerinden ne methiyeler diziyorlar. Bana da geliyor bazen "profil fotoğrafını gördüm..." diye başlayan dizeler. Kim bilir kimin sevgilisi, kimin yuvasının direği...
Yazık gerçekten...
Yapılacak şey karışmamak, kendi haline bırakıp Allahın'dan bulmasını beklemek...

Facebook sadece aracı bu konuda.

bencede karışmamalısın seni anlıyorum ama bu aralarında çözülecek bi konu.ama çok çirkin.bu erkekler ne istiyor yaaaaaaaaaaaaa:(((

Belalalarını istiyolar bence :34: Rahat ve huzur batıyo bazılarına.

Canım çok üzüldüm teyzen için...Zaten hep böyle şeyler haketmeyen insanların başına geliyor. :50: Herkesin dediği gibi senin karışmaman senin hayrına olur cnm... Ama eskisi gibi olamam diyosun ya olma zaten bence de.. Tepkini koy tabiki biyere kadar oda anlasın ikinci sınıf bi insan olduğunu... O zaten ömür boyu bunun ezikliğiyle yaşayacak teyzenle barışsalar bile... Belki utanır biraz teyzen onu affedince dicem ama az çok utanan insan da bunları yapmaz ki... :50:

Canım çok üzüldüm teyzen için...Zaten hep böyle şeyler haketmeyen insanların başına geliyor. :50: Herkesin dediği gibi senin karışmaman senin hayrına olur cnm... Ama eskisi gibi olamam diyosun ya olma zaten bence de.. Tepkini koy tabiki biyere kadar oda anlasın ikinci sınıf bi insan olduğunu... O zaten ömür boyu bunun ezikliğiyle yaşayacak teyzenle barışsalar bile... Belki utanır biraz teyzen onu affedince dicem ama az çok utanan insan da bunları yapmaz ki... :50:

Canım sağol gerçekten.Şuan eniştem mi bu insan diye düşünüyorum okudukça çok yazık ya.
Umarım bundan sonra hayırlısı olur .

erkek milleti böyledir 2yıllık sevgilim yaklasık 1yıl önce barda bi kızla tanısmıs takılmıs ruhum bile duymadı :( 2qün önce kuzenı sarhosken anlattı bende sordum pişman olduğunu söyledi hatta 2saat önce yasandı bunlar aramayacaqımı söyledim lakin dayanamayıp 10 dk önce aradı m ve bisey olmamıs gibi dewam etdim seviyorsan emin ol kabulleniyorsun benim yaptığım gibi kabullenmek cok zor...ben kabullendim cünkü cok ama cok seviyorum karakterime aykırı olsada ask veya sevgi varsa affediliyor.heleki 2yasında cocukları varsa...keske bi sihirli değneğimiz olsada herseyi düzltsek ama olmuyor. bence teyzen seviyorsa vazgeçmesin yoksa iyice elinden gider ve dönmek istediği zaman belkide cok geç olabilir bu yorumuma kızanlar olabilir lakin bir yuvayı kurmak yıllarını alırken dağıtmak 5dk almaz hayırlı haberini bekliyorum canım...

Eniştenle teyzenin bugun ki durumları nedir acaba ?

erkek milleti böyledir 2yıllık sevgilim yaklasık 1yıl önce barda bi kızla tanısmıs takılmıs ruhum bile duymadı :( 2qün önce kuzenı sarhosken anlattı bende sordum pişman olduğunu söyledi hatta 2saat önce yasandı bunlar aramayacaqımı söyledim lakin dayanamayıp 10 dk önce aradı m ve bisey olmamıs gibi dewam etdim seviyorsan emin ol kabulleniyorsun benim yaptığım gibi kabullenmek cok zor...ben kabullendim cünkü cok ama cok seviyorum karakterime aykırı olsada ask veya sevgi varsa affediliyor.heleki 2yasında cocukları varsa...keske bi sihirli değneğimiz olsada herseyi düzltsek ama olmuyor. bence teyzen seviyorsa vazgeçmesin yoksa iyice elinden gider ve dönmek istediği zaman belkide cok geç olabilir bu yorumuma kızanlar olabilir lakin bir yuvayı kurmak yıllarını alırken dağıtmak 5dk almaz hayırlı haberini bekliyorum canım...

Yorumlarınızı çok geç gördüm kızlar kusura bakmayın

Evet evlilik öyle ha diyince yıkılmıyor malesef kolay bir mevzu değil

Sonuç olarak teyzem afetti eşini ama ne kadar kararlı olduğunu gösterdi bir daha böyle bişeye cesaret edemesin diye

Şuan araları oldukça iyi bir sorunları yok çok şükür

Yorumlarınızı çok geç gördüm kızlar kusura bakmayın

Evet evlilik öyle ha diyince yıkılmıyor malesef kolay bir mevzu değil

Sonuç olarak teyzem afetti eşini ama ne kadar kararlı olduğunu gösterdi bir daha böyle bişeye cesaret edemesin diye

Şuan araları oldukça iyi bir sorunları yok çok şükür

Ben olsam affedemezdim diye düşünüyorum. Evliyim bu arada. Bekara karı boşamak kolay demeyin. Ama kaldıramazdım ve gün geçtikçe nefret ederdim.

valla ben burda kadınlara kızıyorum
al işte seni aldatıyo başkasına aşkım diyo
hala boşamıyosun adamı hayret birşey
adamlar biliyo tabi aldatsa da boşamayacak bi kadın var evde sabit bekliyo niye rahat dursun ki
istediğini de yapar aşkım da der herşeyi yapar
başıma gelse naparım bilmiyorum ama sinirlediğim şey boşanma ihtimalini hiç düşünmeyip üç beş gün küs kalıp sonra affederim mantığı
bi de aynı şeyi yapsa karısını öldürürmüş sen niye yapıyosun o zaman karına yakıştırmadığın şeyi kendine niye yakıştırıyosun

Back
X