Anket Bir Kalpte 2 Kalp olur mu? :(

sevgiliniz varken hiç başka birinden hoşlandınız mı?

• Evet

OY: 10 29,4%
  • Hayır

OY: 24 70,6%

• Ankete Katılan
    34
  • Anket Kapalı .
Aşkın olmazsa olmaz üç koşulu vardır. Bunlardan biri de sadece bir insana âşık olunur. Aynı anda birkaç kişiye âşık olunmaz.

şakaydı ya ciddiye almadığına sevindim umarım biraz boşluktan sıyrılmışsındır canım ya!
hani derler ya 1ini sevdim aradaığımı 2,de buldum ama gerçek aşkım 3 ü diye ...aklıma geldi espri yaptım...

allah ayırmasın sevgine sahip çık canım..
.insanın başına gelebilir böyle şeyler ama bu da bence duyguların tatmin olmadığı başıboş zamanlarda....bu zamanalrı atlatmanız ikinizede bağlı sadece sana değil canım demekki eksiklik var ki bu durumdaısnız..haberi olsa o da çok üzülür bu tür hislerinin olduğundan...bence sende iyice kapılmadan bu başıboşluk seline sımsıkı sarıl ilişkine...

daha güzel günler göreceksiniz,güneşli günler!

şakaydı ya ciddiye almadığına sevindim umarım biraz boşluktan sıyrılmışsındır canım ya!
hani derler ya 1ini sevdim aradaığımı 2,de buldum ama gerçek aşkım 3 ü diye ...aklıma geldi espri yaptım...

allah ayırmasın sevgine sahip çık canım..
.insanın başına gelebilir böyle şeyler ama bu da bence duyguların tatmin olmadığı başıboş zamanlarda....bu zamanalrı atlatmanız ikinizede bağlı sadece sana değil canım demekki eksiklik var ki bu durumdaısnız..haberi olsa o da çok üzülür bu tür hislerinin olduğundan...bence sende iyice kapılmadan bu başıboşluk seline sımsıkı sarıl ilişkine...

daha güzel günler göreceksiniz,güneşli günler!
ya sen çok şirin bi bayansın yaa :) valla eşin şanslı..teşekkürler yorumlar için çok iyi geldin opuyorumnanaktan

Bir kalpte 2 kalp olmaz canımm

O senin kafanın karışıklığıdr.

Olabilir mesela ben eski çıktığımı çok görüyorum anaannemle anaaanesi

Komşu gibi büyümüş hatta dayısı teyzemle evlidir..

Onu görünce sadece eski yaşadıklarım aklıma geliyor

Çokta birşey yaşamadık aslında telefonla konuşmalar bakışmalar

Yaşayacakken ayrıldıkkafamçokkarıştı

Şuan başkasını seviyorum mesela bazen o günler aklıma geliyor

Tuhaf oluyorum ama 10 dk.sonra unutup gidiyorum

Bu ne hoşlantıdır nede sevgii..

Öylesine bir ikilem iştee:1closedeyes:

ikisini de sevmediğin içindir canım.kesin bi karar vermelisin.ne kendine eziyet et,ne de başkasını madur et.yazından zaten kötü biri olmadığını anlayabiliyorum.ama en doğruyu bul ve onu şeç

sevgiline bence tam olarak aşık değilsin.öyle olsa başkasından etkilenmezdin

egonu tatmin etmekten başka bir şey değil
popüler olmak ilgi görmek herkesin hoşuna gider
ama ya o iki kişiden biri sen olsaydın
biraz empati kurmayı dene bence

henüz daha çocuk olduğunu düşünüyorum ve sadece yanılıyorsun aslında ikisinide sevmiyorsun.

23 yaşındayım.sanırım çocuk denecek yaşı çoktan geçtim..ama hayat işte..insanı saçma sapan yollara sokabiliyor..
diğeriyle mümkün olduğunca az görüşmeye karar verdim..böylelikle kafamı karıştıramaz..
ya da en iyisi oturup bi düşünmek kime ne hissediyorum diye..delikafadulden

ya sen çok şirin bi bayansın yaa :) valla eşin şanslı..teşekkürler yorumlar için çok iyi geldin opuyorumnanaktan
sağol canım benim teşşekkür ederim o senin şirinliğin senin güzelliğin umarım derdin hafiflemiştir ha bu aralar bende güzin abla nın tahtına oturmaya adayım kime ne yorum yazsam bana
-valla neyi iyi geldin bana diyor!
ayrıca eşime sorsak heralde o da şanslı olması konusunda şunu der di:
- davulun sesi uzaktan hoş gelir!

artık biraz daha emin adımlarla ve kararlarla yürüyeceğinden eminim ,eeee yaş durmuyor bak güzelim geliyor geçiyor ,düzen kurmak gerek önce gönülde sonra reelde!
hep mutlu ol emi?

biliyorumm hayır diyecek çoğunuz..ama gerçekten sevgilimi seviyorum ama bana ilgi gösteren başka bi çocuk var ve ondan da hoşlanıyorum..oturup saatlerce yanında kalmak istiyorum...ikisinden de vazgeçemiyorum :çok üzgünüm: lütfen beni yargılamayın ama yani hiç mi benim durumumda olan biri yok aranızda=????? oluyoo işte...bi kalpte 2 kişi oluyooooooo :uhm:

Canım insan hayatında asla olmaz benim başıma gelmez diye bir şey yog seni çok iyi anlıyorum zor ve karmaşık bi durum ama bence sen erkek arkadaşınada aşık değilsin evet tamam sevgi bağlılık alışkanlık olabilir ama bi başkasından da hoşlanabiliyosan buda aşkın son bulduğu anlamına gelir kendini yargılamaktan vazgeç evet yaptığın doğru bi şey değil ama unutmaki bu hayat senin düşün ve bir tercih yap ikisinden biri yada hiç biri aşk ilk aşık olduğun zamanları hatırlarsan aradaki farki görecek ve neden böyle bir karmaşaya girdiğini zaten sen kendinde farkedeceksinnnnn

ajda pekkan-üç kalp şarkısını kendime armağan ediyorum
"görülmemiştir böyle aşk inan dünyada..ne biçim sevgi 3 kalp bir arada...."
şarkıya konu olduğuna göre bu hayatın bi gerçeği,yalnız değilim :)

yanlız anket sorusunu yanlış buldum..

Sevgiliniz varken başka birisinden hoşlandınız mı?

Şöyle sorsan senin durumuna daha fazla ışık tutardı.
Aynı anda iki kişiyi sevdiniz mi? gibi bişey olmalıydı.

Çünkü sevgilisi varken başkasından hoşlanan daha fazladır.
Sevgilisiyle arası açılmıştır karşına hoş biri çıkar ve ondan etkilenebilir.Ama o anda zaten sevgiliyle bir ayrıma yaklaşmıştır belki

bence mümkün değil biri için yapabileceğin fedakarlıkları öbürü için yapabilecek misin yapamazsın birisi diğerinden ağır basar sevdiğini sanırsın ama sevemezsin bunlar benim düşüncelerim

olabilür..
Benim lisede bir arkadaşım vardı,Dilek ti adı...
2 erkek arkadaşı vardı,ikisinide sevdiğini söylüyordu..:uhm:
Sonra ikisindende ayrılıp,lise sonda başkasıyla evlendi...
kaydirigubbakcemile3

Back
X