- Konu Sahibi sabracadabra
Aşkın olmazsa olmaz üç koşulu vardır. Bunlardan biri de sadece bir insana âşık olunur. Aynı anda birkaç kişiye âşık olunmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki de bu iki er kişi değil de 3. kişi olacaktır doğru kişi.....
.................... :) .................
ya sen çok şirin bi bayansın yaa :) valla eşin şanslı..teşekkürler yorumlar için çok iyi geldin opuyorumnanaktanşakaydı ya ciddiye almadığına sevindim umarım biraz boşluktan sıyrılmışsındır canım ya!
hani derler ya 1ini sevdim aradaığımı 2,de buldum ama gerçek aşkım 3 ü diye ...aklıma geldi espri yaptım...
allah ayırmasın sevgine sahip çık canım..
.insanın başına gelebilir böyle şeyler ama bu da bence duyguların tatmin olmadığı başıboş zamanlarda....bu zamanalrı atlatmanız ikinizede bağlı sadece sana değil canım demekki eksiklik var ki bu durumdaısnız..haberi olsa o da çok üzülür bu tür hislerinin olduğundan...bence sende iyice kapılmadan bu başıboşluk seline sımsıkı sarıl ilişkine...
daha güzel günler göreceksiniz,güneşli günler!
henüz daha çocuk olduğunu düşünüyorum ve sadece yanılıyorsun aslında ikisinide sevmiyorsun.
sağol canım benim teşşekkür ederim o senin şirinliğin senin güzelliğin umarım derdin hafiflemiştir ha bu aralar bende güzin abla nın tahtına oturmaya adayım kime ne yorum yazsam banaya sen çok şirin bi bayansın yaa :) valla eşin şanslı..teşekkürler yorumlar için çok iyi geldin opuyorumnanaktan
biliyorumm hayır diyecek çoğunuz..ama gerçekten sevgilimi seviyorum ama bana ilgi gösteren başka bi çocuk var ve ondan da hoşlanıyorum..oturup saatlerce yanında kalmak istiyorum...ikisinden de vazgeçemiyorum :çok üzgünüm: lütfen beni yargılamayın ama yani hiç mi benim durumumda olan biri yok aranızda=????? oluyoo işte...bi kalpte 2 kişi oluyooooooo :uhm: