bir kalpte 2 kişi olur mu?

mervemavii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
130
27
18
bir kalpte iki insanın olması mümkün müdür?
düşünün bir insanın ilişkisi var onu seviyor ve ona sadık ama zihninde bir kişi daha dolaşıyor
bu olabilir mi? olursa neden olur? ya da bunun adı nedir takıntı mı?aşk mı?
samimi cevaplarınızı bekliyorum.

olamaz cnm

olur, birini sever diğerinden hoşlanır (beğenir)...ya da biri yanındadır digerine hasret kalır...gerçek aşk başka ama onda bile sıkıntı var aşkı yanındadır gözü dışardadır kişiden kişiye değişir.

Bi kalpte iki kişi olmaz o kalp bence ya kararsızlık yasiyo iki tarafta da olumlu yanlar çok ya da biri uzakta heyecan yaşamak onu özlemek istiyo biride yanında olduğu için zamanlarını güzel degerlendirmek istiyo daha bi çok sebep var... ama sığmaz iki kişi bir kalbe sen sigdirsan Vicdanın sigdirmaz

kararsızlık yaşıyomu bilemiyorum ama şöyle birşey var eğlenilecek insan var evlenilecek insan var gibi bir durum söz konusu yanındaki insanın karakteri iyidir diğeri sana acayip çekici gelir ama karakteri iyi değildir.yanındakini bırakıp gitmezsin bu yüzden.gönül bu malum nerde ipsiz sapsız insan var ona konuyo.

Sen bu soruyu sorarken başkasının adına mi sordun yoksa genel anlamdami sordun anlamadım ama göreceli bir cevabı var demekki ve sen kendi istediğin cevabı zaten verdin bana açıklama yaparken canım

Sen bu soruyu sorarken başkasının adına mi sordun yoksa genel anlamdami sordun anlamadım ama göreceli bir cevabı var demekki ve sen kendi istediğin cevabı zaten verdin bana açıklama yaparken canım
genel anlamda sordum.senin cevabın biraz daha netleştirdi sorumu teşekkür ederim

nefistir tatlım doyumsuz insanın ayak kaymasıdır, bilinmezliğe belirsizliğe pişnlığa açılan kapıdır, kendine hakim olunmalıdır... kim yapıyorsa birine karar verip o yaolda devam olayına girmelidir bence. Allah korusun dur... kimseye yaşatmasındır... kimseyi karşılaştırmasındır.... bu sınavı geçsindir... insanlıkta mertebe atlasındır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…