bir karar vermek istiyorum artık=((

sevgiherseydemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
123
1
96
Konya
arkadaslar benım 5 yıl suren bı ılıskım oldu cocukluk askı dıyebılırız 6.sınıfta tanısmıstık.tabı o zaman hıc bsy dusunmeden baslıosun sevgılı ne demek onu bıle bılmıodum.sımdı 22 yasındayım ve askerde kendısı.bana gıtmeden evlenme teklıfı ettı.bunlar ıyı guselde sorunlar var.kendısı ortaokul mezunu babasının pastanesı vardı orda calıstı fln yanı bı guvencesı yok.ama benı o kadar ıyı tanıo ve o kadar cok sevıokı kımse onun kadar sevmez emınım.bense unıversite mezunuyum.yanımda ole bırını ıstıomkı kulturlu sevıyelı agırbaslı.cok kafam karıstı.askerden gelınce kendı ısımı kuracam dıo hatta sana evde alacam dıo babamla konustuk dıo=)ne olacak sımdı.ben kendısıne kızgınım gecmıste yaptıgı hatalar yuzunden.napıyım arkadaslar yaaa fıkır verınnfisfisfis

Bazen kültürlü,okumuş olmak yetmiyo.Kültürlü insanların da yaptıklarını görüyoruz.Sen onu bu kadar süre içinde tanımışsındır herhalde.Ailen izin verirse uygun olduğunuzu düşünürseniz niye olmasın?

Mantığın hayır diyor, duyguların da yaptığı hatalardan dolayı kararsız.
Belki de korktuğun şey,alışkanlıklarından vazgeçmek.??

Bana sorarsan bayan üniv mezunu, erkek ortaokul mezunu bir evlilik eninde sonunda çatırdamaya başlar.
Seviyorum, ölüyorumlar bir süre sonra bitiyor.
Hayat artık duygularla yaşanamayacak kadar zorlaşmış, mantıkla bakmak lazım derim ben...

Yanı sence.......

yani bence sen onu sevmiyosun kii, o seni sevse kaç yazar. sana ileride alacağı evle, eğitiminin sorun olup olmayacağıyla ilgilendiğine göre sevmiyorsun. bunlar tartışılabilir tabi ki kişiden kişiye değişir . eğitimlileri de görüyoruz yani sonuçta. ama düşün bu kazmaların eğitimlisi böyleyse eğitimsizi nasıl olur! :))

hersey sevgı demek deıl bılıom onunla bı sure ayrı kaldıgımızda baskası olmustu benım hayatımda ve o o kadar sevmedı.yanı cocukluk askım hep yanımdaydı.bıde benım sozumden hıc cıkmaz.cevremde gordugumde evlılıklerde bayanların sozunun gectıgı evlılık ıyı oluo.acaba dıom.bırbırımızı cok cok ıyı tanıoz kızdıgımda bana acma gozlerını hemen der=))offf karısık ıste.kendısıde 2 kere hata yaptı fln fln...bılmıom babamın karsısına da ole bırını cıkarmak ıstemem babam cok kulturlu.....

Cocukluk aski,o zamanlarda hicbirsey dusunemiyorsun hatta sevgili ne demek onu bile bilmiyordum demissin.
Universite mezunu,kulturlu,seviyeli,agirbasli birini istediginden bahsetmissin.
Sevip sevmediginden soz etmemissin ama bunlari dusundugune gore ve isteklerinin su an beraber oldugun kisiyle uyusmamasindan dolayı sevgilinle ilgili kafanin karisik oldugunu ve acikcasida onu pek sevmedigini dusunuyorum.
Sevip sevmediginden de bahsetmemissin zaten.

Bir kere ondan baska kimse beni boyle sevemez dusuncesini aklindan cikarmalisin bence,bu dogru bir dusunce sekli degil.
Yani sirf seni cok sevdigini dusundugun icin birlikte olacak degilsin heralde adamla.

Once kendi duygularini gozden gecir sana tavsiyem.
Ona gore bu birlikteligi surdurmek istiyormusun istemiyormusun kararini verirsin.

Bosu bosuna sevgilini de oyalamamis olursun boylece.
Hislerinden emin olmalisin.
En azindan kendin icin.

arkadaslar benım 5 yıl suren bı ılıskım oldu cocukluk askı dıyebılırız 6.sınıfta tanısmıstık.tabı o zaman hıc bsy dusunmeden baslıosun sevgılı ne demek onu bıle bılmıodum.sımdı 22 yasındayım ve askerde kendısı.bana gıtmeden evlenme teklıfı ettı.bunlar ıyı guselde sorunlar var.kendısı ortaokul mezunu babasının pastanesı vardı orda calıstı fln yanı bı guvencesı yok.ama benı o kadar ıyı tanıo ve o kadar cok sevıokı kımse onun kadar sevmez emınım.bense unıversite mezunuyum.yanımda ole bırını ıstıomkı kulturlu sevıyelı agırbaslı.cok kafam karıstı.askerden gelınce kendı ısımı kuracam dıo hatta sana evde alacam dıo babamla konustuk dıo=)ne olacak sımdı.ben kendısıne kızgınım gecmıste yaptıgı hatalar yuzunden.napıyım arkadaslar yaaa fıkır verınnfisfisfis

bunun yeni mi farkına vardın,üniversite mezunu kültürlü bayan ?

5 yıldır aklın nerdeydi

yanlış karar verip te bu delikanlıdan ayrılma uyumlusunuzdur kalbinin sesini dinle eğitimli çok adamlar gördüm ama adam olamamışlar ne yapacaksın onlarla onlarla anlaşamazsınkaydirigubbakcemile:kahve:

madem bu ileride sorun olacakti.keske acik liseyi tamamlatip sonrada universite icin basvurmasina yardimci olsaydiniz.babaniz icin esinizin uygun olup olmamasi cokta onemli degil,onemli olan sizin birbirinizi sevmeniz,iyi anlasmaniz.siz sevgilinizden utaniyorsunuz.keske emek harcasaydiniz onun icin.o zaman gozleriniz kordu simdi mi acildi yada babaniz simdi mi degisti,sevgilinizi uygun gormuyorsunuz?

bence çocukluk aşkından soğumuşsun bahane arıyorsun
ünıversiteye mezunu olunca ağırbaşlı seviyeli olunmuyor insanın kendini yetiştirmeside önemli
kalbinin yüreğinin sesini dinle

bnece çoçukluk aşkı yaniii geçmiş gitmiş bi aşk
mantıklı bakmak lazım işi tam yokkk zor iş ev kuramak..sonraısında madii çatışmalar olur
arada çoçuk felan da olursa ozamn halin sıkıntışlı olur...bence brkle başka bi insanla devam et hayırlısı

bnece çoçukluk aşkı yaniii geçmiş gitmiş bi aşk
mantıklı bakmak lazım işi tam yokkk zor iş ev kuramak..sonraısında madii çatışmalar olur
arada çoçuk felan da olursa ozamn halin sıkıntışlı olur...bence brkle başka bi insanla devam et hayırlısı

evlendikten sonrada çocukluk aşkına döneceksen hiç biriyle evlenme olurmu
bu konulara acaip sinir oluyorum ne istediğinide bil , maymun iştahlıyı oynama
ateşlede oynama yanan sen olursun
:kahve:

evlendikten sonrada çocukluk aşkına döneceksen hiç biriyle evlenme olurmu
bu konulara acaip sinir oluyorum ne istediğinide bil , maymun iştahlıyı oynama
ateşlede oynama yanan sen olursun:kahve:

aynenn öyleee insan neistedgini bilmesi gerekkk
ikilemde kalmışşş ama net karar verse yanii olumsuz bencea.s

valla illa diploması olsun istiyorsan askerden dönünce şart koş açık liseyi bitirsin sonra da açıköğretimi liseyi bitirmeden de evlenme derim ebn eğer illa onunla evleneceksen şartlarını kabul etmezse de yolunu ona göre çizersin

bi de ortaokul mezunu olabilir de ne bileyim belki çok okuyan çok bilen biridir öyleyse çok takma diplomayı da dışardan tamamlarsınız ama diğer türlü entelektüel olarak senden gerideyse bilemem oturup muhabbet edecek sensin

Back
X