• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir karar vermem gerekiyor.. Sızlerle bırlıkte karar almak istıyorum.

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba arkadaslar.
2 yılın ardından sebepsız ınfertılıte teshısıyle ilk klomen tedavıme gecen ay basladım sonuc negatıf . Bu ayda devam edecektık ne yazıkkı dr izinli ayın 22 de geliyor.. Fakat 2 yıl sabır ve sakınlıkle bekledım hazr motıve olmuşken ara vermekte istemıyrum.. Bır yandanda dr degışıklığı yapmak canımı sıkıyor. Sızce;
Dr bekleyıp bu ay dınlenmeli!!!! Miyim ovulasyon donemını takıp etmelı dr gelince de gelecek ay için mı konuşmlıyım
Yada
Baska bır dr ile bu ay tedavıye devam edıp bu ay sonrasında yıne kendı dr mı gıtmeliyım.
Ne derdınız??

Dr undan memnunsan bir ay daha bekle canım hem kafanda rahatlamış olur çok düşünme rahat ol Allah yardımcın olsun

Doktoru bekleyin o arada bal çörek otu tarçın kullanın anladigim kadarıyla klomenle aynı etkiyi veriyor. Hem boş oturmamış olursunuz hem doktor degistirmemis

Ben sabırsız biriyim o yüzden yerinizde olsaydım iyi bir araştırma ile yedek doktor bulur onla başlar ve sonra istersem kendi doktoruma devam ederdim.

Dr undan memnunsan bir ay daha bekle canım hem kafanda rahatlamış olur çok düşünme rahat ol Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun canım ck kararsz kaldm motıve olmşken ara vermek :(

Ben sabırsız biriyim o yüzden yerinizde olsaydım iyi bir araştırma ile yedek doktor bulur onla başlar ve sonra istersem kendi doktoruma devam ederdim.
Ben hıc sabrsz degılım bu konuda.. Ama içim ister istemez kıpır kıpır motıvasyonum tamm.. 2 yıl Zaten doğal yolla denemek adına bekledim. Ck kararszm:(

Doktoru bekleyin o arada bal çörek otu tarçın kullanın anladigim kadarıyla klomenle aynı etkiyi veriyor. Hem boş oturmamış olursunuz hem doktor degistirmemis
Soğan kürünü arastırıyordum soğan kürüyle ılgılı ne dusunuyorsunuz ne zamn baslanıyor acaba

Kendi doktorunu bekle xnm seni tanıyan bilen o sonuçta degisiklik her zaman iyi degildr Allah tez zaman da nasip etsin sana inş

Soğan kürünü arastırıyordum soğan kürüyle ılgılı ne dusunuyorsunuz ne zamn baslanıyor acaba
Soğan Kürü yapmadım hiç ama yapanlar iltihaptan kurtulduklarini ve bu sayede hamile kaldıklarını söylüyor bal çörekotu tarçın için ise yumurtlama sağladığı söyleniyor ben de bu ay yaptım. Sonucu bekliyorum. Siz de bi araştırın hangisi uygun gelirse onu deneyin. İnşallah en kisa zamanda bebek sahibi olursunuz

Kendi doktorunu bekle xnm seni tanıyan bilen o sonuçta degisiklik her zaman iyi degildr Allah tez zaman da nasip etsin sana inş
Allah razı olsun canım haklısın tedavı sonucta tek bır kişinin kontrolunde olması ssnki daha mantıklı. Dıger turlu kafam cok karısabılır

Kendi doktorunu bekle derim
Bunca zaman beklemissin bir ay daha beklersin
Bunun da vardir bir hikmeti hem;) hadi hayirlisi insallah saglikla mutlulukla canim

Soğan Kürü yapmadım hiç ama yapanlar iltihaptan kurtulduklarini ve bu sayede hamile kaldıklarını söylüyor bal çörekotu tarçın için ise yumurtlama sağladığı söyleniyor ben de bu ay yaptım. Sonucu bekliyorum. Siz de bi araştırın hangisi uygun gelirse onu deneyin. İnşallah en kisa zamanda bebek sahibi olursunuz
Bal tarçın çörekotu bazısında kist yapmış doğru mu biliyor musunuz?

Doktoru bekleyin bence. Ayin 22'sine ne kalmis.

Gecen ay sizi takip ettiyse sizin durumunuzu bilir klomene vucudunuz ne tepki verdiginide .. Adetin 3.gunu baslaniyor klomene zaten arasaydiniz doktoru kullanip bitince doktor gelmis olmuyor mu kontrole giderdiniz..
Zaten doktor izinliyse baska doktora yönlendirme yapiyor hastalarini o gelene kadar bakiyorlar sana ..

Allah razı olsun canım haklısın tedavı sonucta tek bır kişinin kontrolunde olması ssnki daha mantıklı. Dıger turlu kafam cok karısabılır
Biri farklı ilaç verir öbürü farklı izledikleri yollar farklı olur canım. Kafan karışır

Back
X