1 hafta önce yaşadığımız sorunu yazmıştım burada eşim bazı davranışlarını konuşmalarını ban üzerine girriğimde farklı söyleyebiliyor buda bende güvrn problemi yaratıyor eşim emin olmadan yanlış anlıyor ve yanlış anlatıyor diye.eşimle 5 gündür konuşmuyorum ne tlfnda ne yüz yüze ona çok kırgınım.akşam çok kötüydüm bana sordu konuşalım diye bende hem dayanamayıp ağladım hemde biraz konuştum.ben bu kadar üzülürken ağlarken onun bu konuyu normal görmesi beni çok üzüyor.ben eşimin bana değer vermediğini düşünüyorum artık ben diğer odada ağlarken o içeride tv seyredebiliyor benim anlattıklarımı benim kadar önemsemiyor akşam bana kendiliğinden sen bana çok baskı yapıyorsun söylediğim her kelimeyi inceliyorsun dedi.ben böyle yaptığın için güven sorunu oluşuyor,böyle devam edicekse çocuğumuz olmadan ayrılalım ciddiyim dedim bana eğer güvenmiyorsan ayrıl o zaman dedi.ben buna çok kızdım eşim niye böyle düşünüyor deyip düzeltmek yerine bana ne diyor.aslında bugün annemlere gitmek isityorum ama annemleride üzmek istemiyorum sonuçta bu ayrılık çocuk oyuncağı değil iyice düşündükten sonra karar vermek istiyorum vicdan azabı duymamak için.akşam çok ağladım ilk defa eşimden ayrı yattım sonra ben uyumaya çalışırken ban seni çok seviyorum dedi ama ben lafta istemiyorum davranışta olmalı bazı şeyler.sorunlarımızı konuşurken bile tartışıyoruz iş problemimiz zaten var.tamam seviyorum ama oda bir yere kadar böyle nasıl ömür geçerki sürekli tartış tartış nereye kadar bendede baskıcılık var ben kendimi değiştirmeye hazırım ama eşim böyle devam ederse...keşke bu evden biraz uzaklaşabilsem çok bunaldım.