Ben tahammulsuz biri oldum dogumdan snra her lafi sineye ceken ben laf yapistiran biri olup ciktim idare edemiorm kimseyi orada da ayni olursam dayanamam ki o adam knsur ben susardim bir kere of dedm ip orda koptu alistirmisim kendimi ezdirmeye zoruna gitti tabi oflamamGörmezden gelin 8 sene emeğiniz var sonuçta . 5 sene gerçekten geçer gider .
Daha iyisini bulursanız değiştirirsiniz.
Psikiyatri git, düşük doz sakinleştirici başla, belli süre sonra bıraktırır Dr... Emziren anneler içinde var antidepresanlar... Tahammül etmek için başka çare yok... Patronlu iş yerleri öyle... İki dudağının arasında.. Çık dese kalırsın... Merhametli olanlar azaldı... Allah sabrını artırsınBen tahammulsuz biri oldum dogumdan snra her lafi sineye ceken ben laf yapistiran biri olup ciktim idare edemiorm kimseyi orada da ayni olursam dayanamam ki o adam knsur ben susardim bir kere of dedm ip orda koptu alistirmisim kendimi ezdirmeye zoruna gitti tabi oflamam
yeni bir iş bulup o işi bırakın.Merhaba hanimlar buraya isyeri ile ilgili cok konu actim bu da onlardan biri. Suan dogum iznindeyim yeniyil da is basi yapmam gerekiyor ama oraya yeniden gidecegimi dusundukce.agliyorum cok stres oluyorum hic gitmek.evimi kizimi birakmak.istemiyorum.
On muhasebeci olarak calisiyorum 8 senedir ayni yerdeyim aile ortami is arkadaslarimla musterilerle sorunum yok bir tek kisiyle sorunum var patronun karisinn kardesi. Benim amirim gibi dusunun ona sorup karar veriorm falan habersz birsey yapsam vay halime..herkes yaka silkiyor.ama katlaniyor ama ben artik katlanmak istemiyorum onca sey onca agiz dalasi gecti aramizda sadece.ona.of.dedm.diye beni aglatmayi basardi hamile halimle vicdan dahi yapmadi.ozur diledim.sirf.buyugum diye ben 29 o 52.yasinda.. tavirliydik isimiz duserse knstuk izne cikana kadar simdi nasil oluruz bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?