Bebek Beslenmesi BIR KAŞIK FAZLASnA KURAN BEBEKLER

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

berkenmeryem

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
19
5
6
Mrb arkadaşlar kızım yedibuçuk aylık ek gıdaya emmedigi için ddördüncü aydabaşladık.kızım herşeyden yiyor ama asla yarım kkaseyi bulmadı yemesi. Bir kasık fazla versem kkusuyor.boyu 70 kilosu 8 .günde eenfazla 300cc mama yiyor. Benim ddurumunda olan varmı .birde gece beslenmek istemiyor.ne yapmalıyım .

Mrb arkadaşlar kızım yedibuçuk aylık ek gıdaya emmedigi için ddördüncü aydabaşladık.kızım herşeyden yiyor ama asla yarım kkaseyi bulmadı yemesi. Bir kasık fazla versem kkusuyor.boyu 70 kilosu 8 .günde eenfazla 300cc mama yiyor. Benim ddurumunda olan varmı .birde gece beslenmek istemiyor.ne yapmalıyım .
Kızınızın boyu kilosu ayına göre gayet iyi neden sorun ediyorsunuz.ayrıca midesi yavaş yavsş büyür bebeğinizi zorlamayın.yediği kadarı ona yetiyor ki kilo ve boyu gayet iyi.doktorlar gece beslenmesini belli bir aydan sonra zaten kesin diyorlar.şanslısınız farkında değilsiniz.ben altıncı ayın sonunda kesmiştim gece beslenmesini .gece beslemek anne sütü haricinde faydalı değil ki.

4aylık cok erken ek gıda için bünyesi bozuldugu içinde kusuyor olabilir
Bi kaşık fazla versem kusuyor demişsiniz
Neden zorlayıp fazlasını veriyorsunuz
Belliki kapasiteyi asınca kusuyor
Soru sormuşsunuz ama cevabınıda aslında soru içinde kendiniz vermişsiniz

Back
X