Bir kedi sevdim hayatım değişti :))

asi pasosu gibi birseydir o zaman.. flocke bizim kizlar gelmis, cayin varsa sana gelelim..ordanda cikariz..

bayanlar bu gece burdasınız bakıyorumm

bizimde kalorifer dairemizin üstünde dört tane yavrucuğumuz oldu ama nasıl bir emişleri var anacıklarını, alıp sevesim geliyor ama ben pek yaklaşamam -alerjik reaksiyonlardan- ...
geçen birisi komşunun bahçesine düşmüş çıkamıyor kıyamam bütün gece ağladı orda tam da benim yatak odamın pencerisinde kıyamadımmm ya sonra ertesi gün inanın sanki onu kurtarmak için mahallede ne kadar kedi varsa bizim orda sonra nasıl yaptılar hala hayretteyimm çıkarmışlar onu bende cam silmek için açmıştım camı bir baktım girmiş anacığının koynuna emişiyorlar.. yaaa ..

Son düzenleme:
bayanlar bu gece burdasınız bakıyorumm

bizimde kalorifer dairemizin üstünde dört tane yavrucuğumuz oldu ama nasıl bir emişleri var anacıklarını, alıp sevesim geliyor ama ben pek yaklaşamam -alerjik reaksiyonlardan- ...
geçen birisi komşunun bahçesine düşmüş çıkamıyor kıyamam bütün gece ağladı orda tam de benim yatak odamın pencerisinde kıyamadımmm ya sonra ertesi gün inanın sanki onu kurtarmak için mahallede ne kadar kedi varsa bizim orda sonra nasıl yaptılar hala hayretteyimm çıkarmışlar onu bende cam silmek için açmıştım camı bir baktım girmiş anacığının koynuna emişiyorlar.. yaaa ..
yirim ben onları....kedilere karşı bi zaafım var resmen ya...bi tanesi çöp konteynerin içine düşmüştü geçen yıl,nası miyavlıyo...hiç üşenmeden aşağı inip belime kadar çöpün içine sarkmıştım onu alabilmek için.çöp arabası gelir de fark etmez diye içim içimi yemişti resmen...namkör bi kez bile sırnaşmadan kaçıp gitti.

kardeşim öğrenci yurtdışında
yavruyken bulmuş sokakta
büyüyene kadar ona baktı
kedi onu annesi yerine koydu
ama geçen hafta nişanlısının köyüne bıraktı kediyi
büyüdükçe evde sıkılmaya başladı
arada çıkması lazım ama güvenemedi
bir de kedi alacaklara tavsiye
temizliğe dikkat edin
ev kedi tüyüyle doluyor
arada gidip severdim
bırakmasına üzüldüm

birde babaannemlerin bahçesinde vardı.. adı morpe ydi yunancada güzel demekmişş? halam koymuştu adını o söylemişti... ben morpeeee diye bi seslenirdim anında yanımda nasıl anlardı sesimden bide nankör derler hiçde değill.. sonra onunda yavruları oldu ama biz taşındık babaannemlerdenn şimdi nerelerdedir kim bilir???:50::50:

Son düzenleme:
birde babaannemlerin bahçesinde vardı.. adı morpe ydi yunancada güzel demekmişş? halam koymuştu adını o söylemişti... ben gidince morpeeee diye bi seslenirdim anında yanımda nasıl anlardı sesimden bide nankör derler hiçde değill.. sonra onunda yavruları oldu ama biz taşındık babaannemlerdenn şimdi nerelerdedir kim bilir???:50::50:
hiç anlamazlar mı sesten?nasıl da bilirler isimlerini ve çağıran kişiyi hemide...sevildiklerini öyle ii bilirler ki...:16:

yirim ben onları....kedilere karşı bi zaafım var resmen ya...bi tanesi çöp konteynerin içine düşmüştü geçen yıl,nası miyavlıyo...hiç üşenmeden aşağı inip belime kadar çöpün içine sarkmıştım onu alabilmek için.çöp arabası gelir de fark etmez diye içim içimi yemişti resmen...namkör bi kez bile sırnaşmadan kaçıp gitti.

:1::1::1:
kizlar geyik bölümüne gelmediniz geri geldim...

ayche,ev gercekten dar gelebilir mi? bizim bi tanidigin kedisi apartmanin 6. mi 7. katindan atlayip intihar etmis.. galiba disari cikarmamislar hic...simdi kedileri köpek gibi gezdiremezsinde, nasil disari cikarilir kediler???

Son düzenleme:
:1::1::1:
kizlar geyik bölümüne gelmediniz geri geldim...

ayche,ev gercekten dar gelebilir mi? bizim bi tanidigin kedisi apartmanin 6. mi 7. katindan atlayip intihar etmis.. galiba disari cikarmamislar hic...simdi kedileri köpek gibi gezdiremezsinde, nasil disari cikarilir kediler???
kedi tasmaları var parolam...kediyi gezdirebilirsin...gerek var mı orası tartışılır tabe...evcil olsun istiyosan bi takım müdahalede bulunur veteriner...

birde bazi insanlar kediden müthis korkarlar.. yani timsah görmüs gibi tirsarlar... niye acaba.. ben kedileri cok seviyorum.. nankör denmesinin elbet vardir bir sebebi.. bizim komsumuz derdi, onlarin cok kedisi olmus zamaninda...kedi dermiski, sahibim ölsede su mutfaktaki herseyi ben yesem:1::1:
o kadar da deel demi:1:

aslında ben evin içinde hayvana karşıyımm, çünkü onlar için doğal ortam her zaman daha iyidir diye düşünürümm... allah rahmet eylesin babacımla hayal kurardık bir çiftliğimiz olsun kedilerimiz köpeklerimiz atlar horozlar tavuklar vede kuzular ben derdimki süt kuzusu isterim ama onu sana asla vermem o benim olur die o da tmm derdi... hem yanımızda hem daha doğal bir ortamm.. keşke bir gün gerçekleşse...:93::97:

Son düzenleme:
kedi tasmaları var parolam...kediyi gezdirebilirsin...gerek var mı orası tartışılır tabe...evcil olsun istiyosan bi takım müdahalede bulunur veteriner...

ne gibi müdahale:82:
sen gerek yok diyorsan yoktur flockem.. kediler öyle uslu uslu da durmazki, kacma tehlikeleri var.. parka falan giderken götürmeye gerek yokmu yani

ben evde sadece köpegi düsünemiyorum, kedi yine bir derece.. bahceli ev olsa tabi ideal olur..

birde bazi insanlar kediden müthis korkarlar.. yani timsah görmüs gibi tirsarlar... niye acaba.. ben kedileri cok seviyorum.. nankör denmesinin elbet vardir bir sebebi.. bizim komsumuz derdi, onlarin cok kedisi olmus zamaninda...kedi dermiski, sahibim ölsede su mutfaktaki herseyi ben yesem:1::1:
o kadar da deel demi:1:
kedi ile köpeğin arasındaki fark basit aslında...
köpeğin soyu kurda dayanır.kurt sürü ile yaşar ve bi lideri vardır.sürüyle avlanır lider kimin ne yiyeceğini belirler.köpek bu genleri alır.sahibi onu besleyip kollayan kişidir bu yüzden onu lider seçer ve emirlerini uygular.
kedinin soyu ise kaplan gibi kedigillere dayanır.kaplan tekildir.tek avlar lideri yoktur kimseye de hesap vermek zorunda değildir.kedi de sahibini bu yüzden lider olarak göremez.atalarında yok çünkü bööle bi tutum.sen onu sadece seven ve besleyen kişi olarak kalırsın.sevgisini gösterir ama seni lider seçmez...kediler nankör değildir,genlerinde bööle bişey yok sadece.

ben sokaktaki her kediye yaklaşamam köpeklerede o çok büyük olanlara yaklaşamam ama benim bıdık hepsine saldırıyo geçen gün kendi boyundan iki kat büyük bi köpeğin yanına gitti öpcem ben bunu sevcemm die tutturduu ben korkuyomm koca köpekten o sevip mıncıklıcam diyo yaa...:18:
bende içine korku girmesin hayvanlardan korkması sevsin die bişey demiyomm ama aklım gidiyo o çok büyük köpeklerden yaa allah aşkına aynı evde nasıl yaşıyorlar öyle?:26:

kedilerin bazilari cok akilli oluyor, tekirler nasil flocke?...

kedin yemeklerde ne yiyor Lacivert? kedi mamasi yeterlimi, yoksa hani evde yapilan yemeklerdende veriyormusunuz? benim arkadasimin kedisi dondurma cok seviyordu:1:

cnm kuru mama alıyoruz tabi de başka şeyler de veriyoruz arada sırada :77: veteriner kuru mama dışında bir şey verme sakın dedi ama napayım istiyor ya da kapıp yiyor :4:

yaş mama da veriyorum haftada bir.

onun dışındaa.... :56: yoğurt faydalı diyorlar, benimki meyveli yoğurt da çok sever, haşlanmış yumurta verebilirsin haftada bi, biz yemek yerken istiyorsa veriyoruz bazen birazcık, ama et vermiyorum pek, çiğ et hele hiç verilmez parazit falan olur diye

suyunu hep temiz tutmak taze tutmak lazım içmiyor yoksa sıpa :9:

bakımı kolay ya kedilerin, evin neşesi oluyorlar, ha bir de eğitim konusunu sormuştun, adını öğreniyor, tuvaletini yerine yapıyor, ama köpekler gibi otur kalk yat denmiyor tabi :)

ha bu arada ben de geçen gün dondurma yerken kaseye dadandı nasıl yedi, kediler seviyor çikolata dondurma gibi şeyleri :)

Son düzenleme:
Back
X