Bir kedim olsun istiyorum ama eşim hiç sevmiyor, önerileriniz?

çoook şekermiş =)
ama benim de evde bir kedim var,canımızdan çok seviyoruz hepimizin evladı o ,artık bir aile bireyi bizim için..ama çok zor devamlı tüyü dökülüyor,bazen yemeklerin içinden çıkıyor,tüy olayı olmasa alın derim ama o olay çok zor..devamlı temizlik yapmak zorundasın, herşeye tırnaklarını geçiriyor eşyaları mahvediyor..hayvan sevgisi bambaşka ama onunla yaşamak fedakarlık istiyor..eve alışan bir kedi de dışarı bırakılmaz dışarda ölür o..bizimki o kadar şımarık ki devamlı kendini sevdirmek için uğraşıyor, mamasını suyunu bile kendi gidip içmez yemez..illa biz gidip kendi elimizle besliycez yoksa üstümüzden ayrılmaz..gece biz uyurken o evde tek kale maç yapıyor :D :9: ayrıca devamlı tuvaletini yaptığı kumu temizliycen falan..zor yani..

ay ben bunu yeriiiiiiiim :84: mahşallah ne tatlı bir kediymiş pırtık ben çok seviyorum böyle tontiş koca papili kedileri hatta bendeki kedi sevgisi biraz ucu kaçmış durumda anneminde böle koca papili koca yanaklı bir kedisi var ben onun yanaklarını öpmekle kalmayıp ısırıyorum :78::78:

ben eşimle sevgili olduğumuz dönemde gezerken yolda bir kedi görsem durup severdim eşimde öyle yetişmemiş hayvanları uzaktan severdi banada elleme dokunma derdi hep ben yinede yolda gördüğüm tüm kedileri severdim evlendiğimizde eşim kendisinden hiç beklenmedik bişey yaptı küçücük tatlı bir kedi almış bana süpriz yapmıştı o günden sonra alıştı kedilere şimdi en son baktığımız kedimiz kayboldu çok üzüldük tuturdu hadi nezaman kedi alcaz diye bende annemlerin kedi yavrulasın diye bekliyorum onun yavrusunu alıcam :62:

ayyy ne şanslısın sen yaa :16::16::16:

ayyy ne şanslısın sen yaa :16::16::16:

aslında eşimin bukadar kedi kedi diye tutturması birazda bebişimiz olmadığı için:59: eve neşe gelsin diye istiyor ben çok seviyorum kedileri ve bebişimde olmadığı için kedime oda bile hazırlıyorum yani eve gelen kedi aslında bizim olmayan çocuğumuzun yerini alıyor boğuyoruz hayvancığı ilgiden :1:
ben bebeğim olsada kedileri çok sevmekten vazgeçmem ama eşim bir bebeğimiz olsa evde kedi istemez sanırım

Pırtık çok teşekkür ediyor ablasııı :9:

ben onu şuan elime geçirsemde şöle bir yoğursam sonrada yanaklarını ısırsam bende ona çok teşekkür ederim gönder azcık yiyim kedini :84:

aslında eşimin bukadar kedi kedi diye tutturması birazda bebişimiz olmadığı için:59: eve neşe gelsin diye istiyor ben çok seviyorum kedileri ve bebişimde olmadığı için kedime oda bile hazırlıyorum yani eve gelen kedi aslında bizim olmayan çocuğumuzun yerini alıyor boğuyoruz hayvancığı ilgiden :1:
ben bebeğim olsada kedileri çok sevmekten vazgeçmem ama eşim bir bebeğimiz olsa evde kedi istemez sanırım

canımm dilerim en kısa zamanda bi bebişiniz olur, eşinin seni çok sevdiğine şüphe yok, mutluluğunuz daim olsun:71:

arkadaşlar kötü haber; eşim asla ve asla kedi istemediğini dün bastıra bastıra son kez söyledi. Öyle bir söyleyişi vardı ki bütün umutlarım kuş gibi uçtuu gittiii... :( Çok üzüldüm ve hala da üzülüyorum... :(

ben kedi ve köpek tüylerinin insan ciğerine yapışırsa ciddi zararı olacağını duymuştum ama ben evde hayvan beslenmesini pek hijyenik açıdan uygun bulmuyorum sevmesine severim ama asla beslemek aklımdan geçmedi.

canımm dilerim en kısa zamanda bi bebişiniz olur, eşinin seni çok sevdiğine şüphe yok, mutluluğunuz daim olsun:71:

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler

annemlerin kedisi doğurdu hemde tam istediğim gibi sarı bir kedi çok tatlı minicik sütten kesilsin hemen eve getiricem :62::62::62::62:

ben onu şuan elime geçirsemde şöle bir yoğursam sonrada yanaklarını ısırsam bende ona çok teşekkür ederim gönder azcık yiyim kedini :84:

ayy bayılır sevilmeye zaten hemen gönderiyim de mırrrlasın birazcık kucağındaa :66:

Esinizi de anliyorum. Ben de hayvanlari cok severim ama ev icinde beslemem. Ozellikle kedi, kopek gibi cok tuy doken hayvanlari evde beslemeyi dusunmuyorum. Madem bu kadar cok seviyorsunuz, mumkunse hayvan barinaklarina ya da kedilerin cok oldugu baska yerlere gidip sevebilirsiniz. Ben hayvan barinaginda kedileri kopekleri seviyordum. Cok guzel oluyordu, onlar sizin ilginize muhtac, hepsi "beni sev" der gibi ustume geliyordu.

Ben hayatım boyunca hayvanlarla iç içe oldum,en çok da kedilerle.
Evlendiğimiz sene eşim bana çok sevdiğim için kedi hediye etti.
Ne mutlu günlerdi,3 sene.
Daha sonra Kayseriye taşındık ve sitede sorun olur diye artık kedi istemiyor.Benim eşim o kadar soğuk davranmıyordu,besliyordu,iğne bile yapmıştı.Kendisi balık seviyor diye akvaryum aldı.
Bir ara insafa geldi ve bana bir kedi alacağını söyledi,2 gün sonra vazgeçti.Ben de delicesine istiyorum.Beni o kadar çok mutlu ediyordu ki,yaşamayan bilmez.Apartmanda zor olacak biliyorum fakat herkesin yapmaktan hoşlandığı şeyler vardır el işleri,sigara,film izlemek türlü türlü hobiler,Benim ki de bu.Bana söz verdi çocuğumuz olu da 2 yaşına gelirse alacakmış.Aslında gerekçeleri haklı ama ben de çok üzülüyorum.Seni anlıyorum.

arkadaşlar kötü haber; eşim asla ve asla kedi istemediğini dün bastıra bastıra son kez söyledi. Öyle bir söyleyişi vardı ki bütün umutlarım kuş gibi uçtuu gittiii... :( Çok üzüldüm ve hala da üzülüyorum... :(

Bende esınızı cok iyi anlıyorum malesef ki:78:
bendende böyle bisey istense bende asla kabul etmezdim:50:
siz nasıl hayvanları cok sevdıgınız ıcın yanınızda ıstıyosunuz esınızde bı o kadar ıstemıyor.:44:
hayvan sevmeyen biri belki sizi anlayamaz ama ınanın hayvanlardan urken ve dokunamayan ıgrenen biri olmadıgınız surece sizde tam olarak anlayamazsınız malesef:50:
bende hep hayvansever olmak ısterdım ama malesef korku agır bastıgı ıcın vazgectım artık:50:
bunun fobiyle alakası olabilir dıye dusunuyorum:34:

ya kocan gene ıyı dayanmıs bende hıc dokunamıyorum hayvanlara kucukken yasadıgım bı olaydan dolayı yanı herkes sevmek zorunda degıl,bende hayvan dusmanı degılım hatta 1 aydır kuslarım var ama onlara daha hıc dokunmadım,ama bı kedı ya da kopekle hayatta yasıyamam

Back
X