Bir kere de olsa o fedakarlık yapacak mi sizce? :( fikirlere ihtiyacım var.

xuesheng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
253
78
53
35
Yine ben merhaba :) hatırlatan olur belki daha önce de yazmıştım ama birilerinden fikir almaya ihtiyacım var kısaca 5 aylık iliskimde elimden gelen herşeyi yaptim. Ama karşı taraf hep ben hep benciydi fedakarlik yapmıyordu vs vs ama beni çok sevdiğini söylüyordu sürekli alttan alıyordum çok sinirlenince susuyordum sakinligini hep korumaya çalıştım bana hep sen çok zeki birisin ve olgun davranışlar sergiliyorsun çok hosuma gidiyor diğer kızlar gibi trip atmiyorsun vs diyordu. Neyse bu ilişki benim sabrimla bu kadar geldi ama artık dayanamadigimi söyledim ağladım ilk kez çünkü gerçekten sabrim kalmamıştı. Sarıldı haklısın ama gitmek içimden gelmiyor seni seviyorum tamam duzelicem dedi. Ama daha ertesi gün aynı şeyi yaptı. Cumartesi günüydü bunlari konuştuğumuzda yanına gitmiştim her zamanki gibi! Komustuk neyse iste o gün çok yorgun bilmem ne olan adam pazar günü akşam 5e kadar mesaj atmadi 5 gibi aşkım çok basim ağrıyor yazdı. Iki saat sonra arkadasinin sayfasında fotoğraf gördüm lunaparkta. Ve yine aynı şeyler oluyordu. Bende mesaj attim benden bu kadar senin hayatında ben olmasam da birşey degismez dedim. Hoscaka yazdim. Gecenin 2si dikkate bile almadi cevap yazmış aşkım şimdi geldim şimdi yatıyorum seni cok seviyorum yarın konuşuruz yazmış. Ertesi sabah aradı mesaj attı 4-5 kere hiçbirine cevap vermedim. Ve bugün 5. Gün o günden sonra da yazmadı. Iki gündür whatsapp a bir kere dahi girmedi. Dün girdi bi hepsi bu. Onu çok özledim ama gururlu biridir aramayacak sanırım bir daha ama bende aramicam kararlıyım bir kere de o fedakarlik yapsın istiyorum. Ben 5 aydır yapıyorum. Sizce arayacak mi? 24-25 yaslarimiz. Eleştiriye açığım, sadece fikirlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim hepinize. Hakkınızı helal edin o kadar okudunuz :) hepimizine iyi seneler bu arada :)

Şimdi okudum.Beş ay kısa süre bağlanmak için bi erkekte.Sonra senden sevginden çok emin galiba.Baya rahat davranışlar bunlar.BENCE DE sen arama sakın.Bakalım nolcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…