Bir Kere Hata Yapan Erkeği Affetmek Mi Affetmemek Mi ?

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Eşiniz,sevgiliniz,sözlünüz ya da nişanlınız bir hata yaptı.

Sizi üzdü belki de rencide etti...

Hatanın boyutuna siz karar verin (aldatma olur yalan olur evin rızkını bir yerlerde harcamak olur vs vs vs )

Affedip bir şans vermeyi mi tercih edersiniz ...

Yoksa hata hatadır asla affetmem diyip yolunuza tek başınıza mı devam edersiniz ?

Buyrun tartışalım bayanlar

hatanın ne olduğuna bağlı
ama biz kadınlar affetmekten yanayız hep
eşlerimiz bizi ne kadar üzse de affediyoruz
burada çok okuduk eşim aldatıyor ya da şiddet görüyorum
ya da bana değer vermiyor diyen arkadaşların daha sonra
eşleri ile iyi olduğunu. demek ki affediliyor.

ben mi nasıl davranırım yalan maddi kayıp
gibi durumları affederim herhalde ama aldatılmak
benim korkulu rüyam. eğer bu durumla karşılaşırsam
duramam gibi geliyor onunla aynı ortamda tabi yaşanmadan
bılınmez Allah yaşatmasın hiç birimize

Yalan affedilir diye düşünüyorum ben de...
Şiddet de bir defaya olmak üzere affedilir bir derece o da...
Ama işin içinde aldatma var ise çoook zor

Aldatmanın da affı olur belki ama şu hazmetmek denilen illet zorluyor.
Fikren affedebilirim gibi geliyor, ama bakamam, dokunamam, sevemem, bir yanım da o zaman affetmiş olmuyorsun zaten diyor..
Bence de konudan konuya değişim gösterir, beni hor görürse mesela, buna da dayanamam. Ama hayati olmayan bir yalanı ya da bir tokatı affedebilirim.
Bir şans vermekten yanayım ben, dediğim gibi hazmedilmenin mümkün olmadığı konular haricinde. Yine de büyük konuşmamalı, o anki ruh halimiz çok önemli..

yaptıgı halta ve tavrına baglı
eger üzgünse gerçekten pişmansa affederim
ama baktım yaptım arkasındayım derse kapıyı gösteririm

Aldatma değil de birçok kez büyük yanlışlar yaptıysa ne yapmalı o erkeği?
Ben affettim de şimdi salak gibi hissediyorum.
İlk ya da en azından ikinci hatada silmek gerek.

bu karşı tarafın tutumuna bağlı.
en basitinden benim çok hatam olmuştur ama eşim her zaman beni rencide etmeden düzeltmeye çalıştı,affetti.
o bu büyüklüğü göstermişse bende seve seve gösteririm.

fakat karşımda hatalarımı yüzüme vuran,burnumdan getiren biri olsa bende affetmezdim.

hatanın derecesine ,ne olduğuna bağlı. affedilecek hatalar var,bide asla affedilmeyecek.

aldatma, kumar , dayak tarzı hataları affedipde iyiki affetmişim diyeni duymadım görmedim illaki bi yerden patlak veriyor çünkü bence o yaptıkları kişilerinden karakterlerinden geliyor bi süre durulup sonra yine tekrarlıyorlar , büyük konuşmuyum ama bu dediklerimi affetmezdim ,

yalandan da nefret ederim , rahatça yalan söyleyen adam da gözümde her türlü kötülüğe meyilli adamdır hemen silip atıp tek başıma yoluma devam edemem belki ama bi süre güvenim sarsılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…