- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Falcıya niye gidiyorsunuz oturup allaha dua etmek varken böyle insanlara para kazandırıyorsunuz, bu gidişle de olduramazsınız zaten, önce falcı ayağını bırakın.Biz iki kız arkadaşız,23 yaşındayız,elimiz yüzümüz düzgün çok şükür.İkimizin de bugüne kadar bir kez uzun ilişkimiz oldu.Uzun dediğim benim 8 ay onun 4 yıl kadar.Beraber olduğumuz insanlardan ayrıldıktan sonra kimseyle olamadık.Benim karşıma çıkanlar hep art niyetli oldular onunkiler de ayrılan taraf oldular.Hiçbir şekilde olduramıyoruz.Ne yapmamız gerek ? Bugün bir falcıya gittim düzenli giderim kendisine ve bu konuyu açtım ama sana yapılmış bir büyü falan yok sadece çakraların kapalı,Yıldız'ın kapalı tarzı şeyler söyledi.Kurşun dökelim Dedi.Ben anlamam bilmem bu işleri bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Okumadım.YFal kurşun vs böyle şeylere nasıl inanıyorsunuz. Ayrıca site kurallarını hiç okumadıınız mı böyle konular yasak.
Ya arkadaşlarımız neler neler yaşıyor biz seyrediyoruz.İnsana koyuyorGidin kısmetinizi açtırın
İnanmayın böyle şeylere..herşeyin hayırlısı deyin
Biz iki kız arkadaşız,23 yaşındayız,elimiz yüzümüz düzgün çok şükür.İkimizin de bugüne kadar bir kez uzun ilişkimiz oldu.Uzun dediğim benim 8 ay onun 4 yıl kadar.Beraber olduğumuz insanlardan ayrıldıktan sonra kimseyle olamadık.Benim karşıma çıkanlar hep art niyetli oldular onunkiler de ayrılan taraf oldular.Hiçbir şekilde olduramıyoruz.Ne yapmamız gerek ? Bugün bir falcıya gittim düzenli giderim kendisine ve bu konuyu açtım ama sana yapılmış bir büyü falan yok sadece çakraların kapalı,Yıldız'ın kapalı tarzı şeyler söyledi.Kurşun dökelim Dedi.Ben anlamam bilmem bu işleri bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
23 yaşında annem beni doğuralı 3 yıl olmuştu.Arkadaşlarımız evlenip çoluk çocuğa karıştı bizim ihtimal ya dediğimiz birileri bile yok.Olsa da yürümüyor.Çevreye bakınca garipsiyor insan haliyleDaha 23 yaşında kısmet kapalılığı telaşına düşmüşsünüz. Ben inanmıyorum öyle şeylere. Allah doğru zamanı bekliyordur. Yarattığı kulun kısmetini neden kapatsın?
İnsan dolu yerlerdeyiz hep.Kurşun dökünce mi açılıyormuş?
Kısmet öyle evde otururken ayağına gelmez.
Gez ,dolaş, yeni yerlere git ,yeni insanlarla tanışabileceğin ortamlara gir.Böyle daha çabuk açılır.
Ne yaşıyorlar? Ne koyuyor?Ya arkadaşlarımız neler neler yaşıyor biz seyrediyoruz.İnsana koyuyor
Ok sorarımbiz bilmeyiz falcıya sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?