Uzun zamandır mutsuzum.. önceleri hissizdim öyle böyle zaman geçiyordu okul vardı hedefim vs. sonra baktım ne ailem değişiyor ne babam calısıyor evde hep bir huzursuzluk gittikçe azalan arkadaslar sevgili edinememek. Mutsuz depresif oldum iyice. Yaşam sevincimi kaybettim. hiçbirşey huzur vermiyor bana. antidepresan kullanıyorum uzun zamandır terapi de aldım hala alıyorum ama yok değişmiyor. daha yeni konserden geldim yine hiç keyif almadım o kadar zor ki böyle yasamak güzel günleri beklemek umudu yitirmemeye calısmak cok zor.. herkesin sorunları var ama atlatıyor bir şekilde ben niye böyleyim diye üzülüyorum cok duygusalım kırılganım herseye üzülüyorum ve bıktım.. üstüne birde işten cıkarıldım bilmiyorum hayırlı bir kapı acılır mı dua edin lutfen bana.
Allah yardımcınız olsun,
Gelecekle ilgili güzel şeyler hayal edin ve gerçekleşmesi için dua edin, Allah nasip etmeyeceğinin hayalini kurdurmaz derler, olumlu düşünmeye çalışın olumlu şeyleri çağırın. Dilerim çok güzel kapılar açılır
Dua edin bol bol iciniz ferahlasin.isten ciktiniz biraz dinlenin oh keyfini sürün:) bir arkadasimda calismaktan bikmis keske cikarsalarda hem issizlik maasi alir hemde bira dinlenirim diyordu:) güzel düşunun guzel olsun diyorum...allah guzel nasipler eylesin hakkinizda
Dua edin bol bol iciniz ferahlasin.isten ciktiniz biraz dinlenin oh keyfini sürün:) bir arkadasimda calismaktan bikmis keske cikarsalarda hem issizlik maasi alir hemde bira dinlenirim diyordu:) güzel düşunun guzel olsun diyorum...allah guzel nasipler eylesin hakkinizda