• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kişiyi rüyada sürekli kötü görmek

Piedra-q

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
473
312
33
Merhaba herkese.

4 yıllık bi ilişkim var. Erkek arkadaşımla üniversitede tanıştık.ilk 1 yıl sorunlu bi ilişki yaşadık. Aşırı kısksnçtı olur olmadık herşeye sinirleniyordu. Giydiğim kıyafete sürdüğüm ojeye konuştuğum kişilere dışarı çıktığım saatlere kısacası herşeyime karışıyordu.

Bende o zamanlar saftım. Küçük bi yerden grlmiştim fazla insan tanımamıştım . içime kapanık biriydim hiç arkadaşım yoktu ve sürekli kavga dövüş eksik olmayan bir ailede büyümüştüm. Özetle birileri tarafından sevilmenin nasıl birşey olduğunu bilmiyordum ve sevilmek istiyordum. Bu yaptıklarını sevdiği için beni korumak için yaptığını sanıyordum.

Neyse bu 1 yıl boyunca çok çrktirdi bana çok ağlattı ve ben dayanamadım ayrıldım. Ayrıldıktan 1 ay sonra çok yalvardı değiştim artık eskisi gibi olmicam barışalım dedi. Bende istemeye istemeye kabul ettim.

Şimdi sorum şu:evet gerçekten değişti eskisi gibi bana ksrışmıyor eski davranışlarının hiç biri yok ama ben ozamanlardan beri rüyamda onu hep kötü görüyorum. Ya beni bıçaklıyor ya biyerden aşağıya atıyor ya yılanları üstüme atıyor ya bana bağırıyor bir kere olun güzel görmedim . bu brnim bilinçaltımla alakalı bişey mi yoksa içgüdü mü bi işaret mi ? Çok huzursuzum bu konuda

Diğer bir sorunumda evet değişti ama bana hep numara yapıyor gibi geliyor. Sanki biz evlenirsrk o ilk tanıdığı halinr dönrcrkmiş gibi hissediyorum. Bazen yinr normal insanların vermeyceği tepkiler veriyor. Bi konuda tartıştığımızda haklı çıkmak için absürd örnekler veriyor.

Ve de kızlar rüyaların etkisinden midir nedir yüzünr baktığım zaman bakışlarında hep bi psikopatlık görüyorum. Bunlar benim kuruntum mu bilmiyorum.

Yani bilinc alti sanirim. Benim babamin annemi aldatmasi sonunda bosandilar ben daha 6 yasindayken neler cektim neler! Ve artik oyle birsey ki esimle 2 yildir evliyiz 3 yillik beraberligimiz var ama ben esimi ne zaman ruyamda gorsem hep beni aldatirken goruyorum! Cok kez agladim cok kez yalvardim allaha bir daha gormeyim diye ama malsef hep goruyorum. Ben boyle ruyalarin bilinc altina bakiyorum! Yani sen ondan siddet felan bekliyorsun ki boyle ruyalae goruyorsun. Ha su degisme olayina gelincede evet numara yapiyor. Evlendikten sonra evden disari cikarmiyacagina eminim!..

Yani bilinc alti sanirim. Benim babamin annemi aldatmasi sonunda bosandilar ben daha 6 yasindayken neler cektim neler! Ve artik oyle birsey ki esimle 2 yildir evliyiz 3 yillik beraberligimiz var ama ben esimi ne zaman ruyamda gorsem hep beni aldatirken goruyorum! Cok kez agladim cok kez yalvardim allaha bir daha gormeyim diye ama malsef hep goruyorum. Ben boyle ruyalarin bilinc altina bakiyorum! Yani sen ondan siddet felan bekliyorsun ki boyle ruyalae goruyorsun. Ha su degisme olayina gelincede evet numara yapiyor. Evlendikten sonra evden disari cikarmiyacagina eminim!..
Değişmediğine dair ufak ipuçları veriyor aslında ama yaşadığımız yerler uzak ve de benim grüştüğüm hiç arkadaşım yok burda . o yüzden pekte anlamıyorum. Aslında içgüdülerime güvenip ayrılmak istiyorum ama bi yandanda brnim kuruntum mu diyorum bilmiyorum. Genelde herkes kıskanç insanların drğişmediğini söyler. Sizde öylr demişssiniz. Çok karışık aklım

Back
X