bir kız ilk teklife DÜŞÜNMEM LAZIM demiş ise ne yapmalı ( kardeşim aşık olmuş )

ceyhan01gs

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
155
0
316
42
Adana
merhaba kızlar :18:
ya kardeşim görev yerinde bir kıza aşık olmuş ve kız cevap olarak : düşünmem lazım biraz karar vereceğim, demiş .
1 gün sonrada kız : ya ben görüşsem bile burası küçük yer nasıl olur birde ben dönem sonunda ocak ayında memurluk sınavını kazanıp atanırsam nasıl olur görüşmemiz falan diyerek, karamsar bir tavır sergilemiş.:44:

Ya kızlar birçok şeyi sizin yardımınızla çözdüm , üstesinden geldim. Bu konudada benden yardımınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum ya benım kardes görev yerinde bir öğretmen kıza aşık olmuş kızın ataması olmamış ücretli öğretmen benım kardes 2.5 aydır kızla ilgileniyor falan ama yeni açılmış yani şöyle yazayım kısaca ;
1 ) kardesim iş arkadaslarının cocuklarını okula götürüp getirirken görüyormuş sadece merhabaları varmış.
2) benım kardes okulda yapılan cevre düzenlemesine yardım için 3 gun boyunca kızın okulunda görevli iken kızın bos derslerine denk getirip kızla 2 gun 20 şer dakıka normal konusmus lar kız bir ara siz bekarmıydınız demiş utanarak .
3 ) kardesimde dün arkadasının hanımı var oda öğretmen onunla kızı konusturmuş kızda düşünmem lazım öyle karar veririm demiş ilgiliymiş falan.
4 ) bir gün sonrada yani bugün öğretmen arkadasına : ya ben görüşsem bile burası küçük yer nasıl olur birde ben dönem sonunda ocak ayında memurluk sınavını kazanıp atanırsam nasıl olur görüşmemiz falan diyerek, karamsar bir tavır sergilemiş.kafası karısıkmış .

Kızlar son olarak benim kardes öğretmenler odasında çay doldururken heyecandan eli titreyerek çayı dökmüş ))) kızda peçete getirmiş beraber sehpayı temişlemişler o sırada kardes caktırmadan kıza bakmış kız ise utanarak kızarıp bir şekilde gülüyormuş &#61514):18::18:

Evettttttttttttttt yardım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi ne yapmalı beklemelimi
Telefonlamı
Yüzyüze kısaca ayaküstü sohbet mi ( kız cok olgun ver agırmış )
iyi kalpli arkadasları yardım edin kardeşim çıldırtacak beni abla yardım et yaa sen nasıl ablasın diye &#61514)))))))) son olarak kardesim jandarma ve kzı onu hep ünüformasıyla görüyormuş

canım bence kızında kardeşinde gönlü var gibime geldi benim bence kardeşin tavır ve hareketleriyle kıza karşı olan ciddiyetini belli etsin bu işin sonu hayırlı gibi görünüyor gelişmelerden haberdar et bizi canım

kızın da gönlü var. hanım kız öyle hemen atlamamış, beğendim:) olur olur bu iş olur.... kardeşin kibarca bir yere kahve içmeye falan davet etsin. orada açılırlar zaten. sivil giyinsin.

kızın da gönlü var. hanım kız öyle hemen atlamamış, beğendim:) olur olur bu iş olur.... kardeşin kibarca bir yere kahve içmeye falan davet etsin. orada açılırlar zaten. sivil giyinsin.

canım öncelikle tsk ederim peki zamanlamayı nasıl yapmak gerekiyor inan bana yanlış karar verip cocugun hayatını etkilemek istemiyorum kader işi bu sonucta. hemenmi davet etmeli br süre beklemek iyimidir :26:

Zamanlamadan daha çok kardeşinizin tavırları önemli..bir kere yapışkan gibi görünmemeli,anladığım kadarıyla kibar biri zaten,hiç bozmasın tavrını,kıza karşı da ciddi ve ilgili görünsün, desin ki,değer verdiğim insanlar için her şeyi göze alan biriyim,uzaklık falan önemli değil,gerçekten senden etkilendim ve ciddi düşünüyorum,niyetimi yanlış tarafa çekmeni istemem,yüzünün güzelliği gibi kaderinin benimle olmasını istiyorum filan..aslında ilk buluşmada yüz yüze söylenebilir..zamanlama olarak da aracı arkadaşa danışın bence aradaki ortak insan o galiba..eğer aracı kişi olumlu baktığını söylerse kızın hiç beklemediği bir anda karşısna çiçekle çıksın,etkilenir kesin :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…