merhaba kızlar :18:
ya kardeşim görev yerinde bir kıza aşık olmuş ve kız cevap olarak : düşünmem lazım biraz karar vereceğim, demiş .
1 gün sonrada kız : ya ben görüşsem bile burası küçük yer nasıl olur birde ben dönem sonunda ocak ayında memurluk sınavını kazanıp atanırsam nasıl olur görüşmemiz falan diyerek, karamsar bir tavır sergilemiş.:44:
Ya kızlar birçok şeyi sizin yardımınızla çözdüm , üstesinden geldim. Bu konudada benden yardımınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum ya benım kardes görev yerinde bir öğretmen kıza aşık olmuş kızın ataması olmamış ücretli öğretmen benım kardes 2.5 aydır kızla ilgileniyor falan ama yeni açılmış yani şöyle yazayım kısaca ;
1 ) kardesim iş arkadaslarının cocuklarını okula götürüp getirirken görüyormuş sadece merhabaları varmış.
2) benım kardes okulda yapılan cevre düzenlemesine yardım için 3 gun boyunca kızın okulunda görevli iken kızın bos derslerine denk getirip kızla 2 gun 20 şer dakıka normal konusmus lar kız bir ara siz bekarmıydınız demiş utanarak
.
3 ) kardesimde dün arkadasının hanımı var oda öğretmen onunla kızı konusturmuş kızda düşünmem lazım öyle karar veririm demiş ilgiliymiş falan.
4 ) bir gün sonrada yani bugün öğretmen arkadasına : ya ben görüşsem bile burası küçük yer nasıl olur birde ben dönem sonunda ocak ayında memurluk sınavını kazanıp atanırsam nasıl olur görüşmemiz falan diyerek, karamsar bir tavır sergilemiş.kafası karısıkmış .
Kızlar son olarak benim kardes öğretmenler odasında çay doldururken heyecandan eli titreyerek çayı dökmüş ))) kızda peçete getirmiş beraber sehpayı temişlemişler o sırada kardes caktırmadan kıza bakmış kız ise utanarak kızarıp bir şekilde gülüyormuş 
):18::18:
Evettttttttttttttt yardım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi ne yapmalı beklemelimi
Telefonlamı
Yüzyüze kısaca ayaküstü sohbet mi ( kız cok olgun ver agırmış )
iyi kalpli arkadasları yardım edin kardeşim çıldırtacak beni abla yardım et yaa sen nasıl ablasın diye 
))))))))
son olarak kardesim jandarma ve kzı onu hep ünüformasıyla görüyormuş