Saç Rengi ve Saç Boyama Bir kızıl Faciası

Denk gelmedim hiç diye hatırlıyorum böyle boyalar internetten sipariş ediliyor diye biliyorum ve sanırım daha iyi sonuç alınıyormuş ben öyle okumuştum burda yani :)

Karar değiştim onu denicem bakalım boyası var mı eğer yoksa majirelde vardır kesin bi bakıcam varmı yokmu :)

Kızlar saçımı ilk defa boyadım kendi saçım koyu kestaneydi bende lorealin 7.3 üne boyadım dore olduğu için çok açık bir kızıllık yaptı oda ışığında bakır gibi güneş ışığındada açık içinde sarımsı parıltılar olan kızıl gibi duruyor ben açık küllü kumral gibi birşey istiyordum acaba saçlarımı 7.1 ile 8.1 i karıştırıp boyasam istediğim rengi elde eder miyim hemde kızıllıklardan kurtulur muyum? Yani açık kızıl olduğu için 6.1 yada 7.1 ile boyayıp saçımın rengini koyultmak istemiyorum sizce işe yarar mı?

Loreal excellence 7.1 ve 8.1 i karıstirirsan yokeder doreligi ama sacini ne zamam boyadin 7.3e? Eger 2 haftayi gecmisse boyayabilirsin

Son düzenleme:
Kızlar bu saçl engine tahammülüm yok daha dün boyamama rağmen bugün sanki daha açılmış gibi geliyo bana önceliğim kızılların yok olması hemen bugün 6.1 le 7.1 i karıştırıp boyasam kapanır mı peki? Koyu olmasını bile kabul edebilecek durumdayım şu an.

Majirel tavsiye ederim

Rica etsem prefereence 8.34 boya kutunun resmini yadalinkini atarmısın bulamadım da çok küçük çıktı resimleri bumuydu dediğin

Eklentiler

• $9200000005180109.webp
    $9200000005180109.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Canım ben de saçımı ilk boyadığımda aynı rengi aldı ama 1-2 hafta içinde o bakırlığı gidiyor sadece sabretmen gerek. Bence boyatma tekrar veya boyama.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım herkesin isteyipte yapamadığı dore bakırı elde etmişsin sanırım. Şu an o renk saç için çıldırıyorum gel görki saçımda boya olduğundan açıcı kullanmadan o rengi yapma yolları arıyorum. Bazen kafamızdaki renk olmayınca kötü göründüğümüzü sanıp o renkten kurtulmaya çalışıyoruz ama beyaz tenliysen eminim çok güzel olmuştur o saçlar hem uzun diyorsun bence bir daha düşün :34:

Canım herkesin isteyipte yapamadığı dore bakırı elde etmişsin sanırım. Şu an o renk saç için çıldırıyorum gel görki saçımda boya olduğundan açıcı kullanmadan o rengi yapma yolları arıyorum. Bazen kafamızdaki renk olmayınca kötü göründüğümüzü sanıp o renkten kurtulmaya çalışıyoruz ama beyaz tenliysen eminim çok güzel olmuştur o saçlar hem uzun diyorsun bence bir daha düşün :34:

Aslında yakışmadı diyemem dediğin gibi beyaz tenliyim hatta bi süre böyle kullanmaya karar verdim yıkadıkça açma durumuna göre karar vereceğim ne yapacağıma :) sadece kızıl hiç düşünmemiştim onun şoku oldu biraz :9:

Back
X