Bir komşu derdi de benden..

Oray'a ayrı bir şey çekemez misiniz.Sizden bağımsız olsun.
Yok balkon onun. Biz balkonumuzdan bahçeye giriş çikiş yapiyoruz. Yani 3 katli bina düşünün herkesin kendine ait balkonu var . Ama bahceyi biz kullaniyoruz.

Lojman yonetimine sikayet edin... yada yuzgoz olmak istemiyorum, ugrasamam diyorsaniz sizin balkonun ust tarafindan disari dogru branda cekin.. dusse bile brandaya duser. En azindan cocugunuz guvende olur..

Ya
Yok balkon onun. Biz balkonumuzdan bahçeye giriş çikiş yapiyoruz. Yani 3 katli bina düşünün herkesin kendine ait balkonu var . Ama bahceyi biz kullaniyoruz.
ni yapılacak şey siz yüz göz olmayın.Adamlar denk geldiğinde konuşsun eşiniz uyarsın.Böyle düşüncesizlik olmaz.

Öncelikle lojman yönetimi neresiyse oraya şikayette bulunun.

Onun dışında çözüm bulunana kadar da girişlerinizi bahçeden/balkondan değil de normal kapıdan yapın.

Ayrıca bahsettiğiniz şey vazo değil saksı belli ki. Eğer yönetimin uyarması çözüm olmazsa; betonun üzerine dizeceğine, kendi balkonuna yere dizmesini, hemen halletmezse zabıta çağıracağınızı söyleyin.

Benimde ğst kat komşumun bir kedisi var
Kızımı yazın balkona oturma minderıne otuttum cocuk hava alsın oynasın acılsın diye
Sesıni duydugu halde balkondan halusını sırkelemiş
Geldıgımde bı baktım cocugun agzı yuzu kıl
Ondan öncede yapıyordu ama o sabrımda son damla olmustu
Sıkayet edin derım yönetıcı falan varsa

Laftan anlamayan hadsız dolu lojmanlar maalesef.. Ne söylesen boş ..uyardıgın halde anlamamazlıktan gelen insanla kavga etsen suçlu sen olursun üstüne dedıkodu malzemen çıkar o gıbılere.. Ya zabıta arayacaksın konunun üstüne gidip ya da önlemini kendın alıp muhattap olmayacaksın ya da vazoları alıp kapısına fırlatacaksın bağırıp çağırıp sert uyaracaksın

Böyle düşüncesizlik olmaz ya... bi de o gün rüzgar vardı diye düştüğünü söylüyor... :kızgın: birinin kafasına düşse orda ne işi var geçenin diyecek heralde tam sopalık :sinirli: gerçekten böyleleriyle uğraşılmaz arkadaşın dediği gibi zabıta çözsün işi yazık günah çoluk çocuk geliyormuş

Back
X