- 21 Temmuz 2014
- 1.383
- 1.888
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karakterli demiş ama alıngan ve sürekli ilgiyi kendine bekliyorA: y gerçekten karakterli biri mi ?
Bence hayır
Onun bunun ağzına bakarak cephe alınmasına karşıyım
Valla bacım asıl y karaktersize benziyor. Çıkar at gözlüğünü cidden bak.Merhaba arkadaşlar binada üç tane yaşları bana yakın komşum var,üst katımda olan iki komsumlada iyi anlasiyorum ama aşırı da samimi değilim.hemen hemen aynı mesafedeyim.yalniz ikisi birbirine zaman zaman kirilmislar.biri o restoran senin bu cafe benim gezen,eğlenceli bı tip ama sanırım diğeriyle çok takılmamiş.bende ikisiyle takılınca mecbur bende görüşüyorlar filan.Y bana biraz ozelini anlattı ona kırgınım filan dedi.cokta haklı buldum kendisini ama bu hadise beni etkilemedi.sadece X in kişiliğini daha bir analiz etmiş oldum.kendi içimde kapadım konuyu.bende Birgün ufak süslü bir kavanoz almıştım iki adet içimden bu ikisine hediye etmek geldi.icinede organik birseyler koydum susledim filan.once x in hediyesini vereyim dedim.Y nin misafiri var diye onunkini sonra vermeye karar verdim.sonra x in ziline bastım hediyesini uzattim oda çok sevindi filan derken Y kapıyı açtı şakayla sizi yakaladım filan dedi.bende aaa seninkini de vereyim ozamn dedim.oda ne oldu demeye kalmadan alt kata indim onun hediyesinide verdim.ama o çok bozuldu teşekkür etti kapadı kapıyı.bende bozulduğunu anladım ins beğenirsin diye mesaj attım.kendiside kapıyı öyle açınca bana vermek zorunda hissettin galiba yoksa ben aklında yoktum zorla oldu bu hediye sanırım dedi.bende olurmu filan die ikna ettim.bana çok garip geldi filan demis.neyse tatlıya bağladık fakat ben güya iyilik yaptım.hani iyilik ten maraz doğar derlerya öyle oldu sanki.keske hiç hediye vermeseydim dedim içimden.sanirim ilk x e vermeme bozuldu.neden kendini ikinci plana attığımi düşündü.birde x hakkında bana özel paylaşımda bulunduğu için sanırım sadece kendisiyle yakınlık kurmami istiyor.sizce ne yapmalıyım.bana kalırsa herkesten soğudum.(bu arada x i çağırıp yi çağırmazsam y çok bozuluyor.x çokta takmıyor.Y oldukça karakterli olmasına rağmen çok alıngan ve kontrolcu bı tip.x hawai, neşeli,biraz menfaatci olsada daha kasintisiz bı tip.)