bır konu hakkında bılgınızı almak ıstıyorum kafam cok karısık

rabia16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
1.132
1.801
133
Bursa
en son temmuz 22 de adet oldum aslıunda 26 da olmam lazımdı ama 22 de oldum 4 gun surdu daha son ra 5 agustosta hafıf pembe akıntım oldu 1 gun surdu 2 gun ıse kahve rengıne dondu bugun tst yaptım ve cok sılık bellı belırsız bır cızgı vardı benım de kafam karıstı acaba hamılemıyım dıye eger hamıleyarsem bıle planlı bır sey degıl ama belırtılerım cok var easırı yorgunluk uyku halı ates basması mıde bulantısı ve mıde yanması kı ben ılk hamılelımd e mıde yanması yasamadım asırı ıstahım acıldı sızlerın yorumlarınızı merak edıyrum daha aadet gunu me de var

canım bence hastaneye gidip bi test yaptır silik çizgi pozitif sayılıyor bildiğim kadarıyla ( tabi benimki gibi bozuk değilse ya da çok bekletmediysen :D )

en son temmuz 22 de adet oldum aslıunda 26 da olmam lazımdı ama 22 de oldum 4 gun surdu daha son ra 5 agustosta hafıf pembe akıntım oldu 1 gun surdu 2 gun ıse kahve rengıne dondu bugun tst yaptım ve cok sılık bellı belırsız bır cızgı vardı benım de kafam karıstı acaba hamılemıyım dıye eger hamıleyarsem bıle planlı bır sey degıl ama belırtılerım cok var easırı yorgunluk uyku halı ates basması mıde bulantısı ve mıde yanması kı ben ılk hamılelımd e mıde yanması yasamadım asırı ıstahım acıldı sızlerın yorumlarınızı merak edıyrum daha aadet gunu me de var
adetıme 3-4 gun kala uyku basıodu asırı derecede test yaptıgımda adetımı 5 gun gece cıft cızgıyı gormustum.hamıle olabılırsın uzerıne gormus olabılırsın

Varsa testın resmını yüklesen ... Kan testı yap Canım cıkar varsada

resmı atsam bellı olmaz cnm ben bıle zor goruyorum benım kafamı karıstıran adetımden 10 gun sonra gelen leke oldu ve bu benım basıma ılk defa geldı ılk hamılelımde olmamsıtı am slında oglumda da da adet den 10 gun once cok bır sılık cızgı gormustum sonra adet gunumde baya normal 2 cızgıde gozukmustu

normalde 1 ogun yemek yıyıp AKSAM kadar ac duran ben suan delı gıb ACIM SANKI BI GUN YEMEK YEMEMSIM VE MIDEM YANIYOR

resmı atsam bellı olmaz cnm ben bıle zor goruyorum benım kafamı karıstıran adetımden 10 gun sonra gelen leke oldu ve bu benım basıma ılk defa geldı ılk hamılelımde olmamsıtı am slında oglumda da da adet den 10 gun once cok bır sılık cızgı gormustum sonra adet gunumde baya normal 2 cızgıde gozukmustu
Yada kan testı :işsiz:

Da önceki dönemlerde benim de adet donemi ortalarında lekelenmem oluyordu hata ilişki sırasında falan da geliyodu leke. Doktora sorduğumda çatlama sırasında leke gelebileceğini ya da ilişki sırasında ufak kılcal damarlarda meydana gelen hasarlardan kaynakanabilecegini söylemişti. Umarım catladiginin işaretidir sizinki ve bebek istiyorsanız umarım tutmuştur. Hakkınızda hayırlısı olsun :)

Cnm bazen yumurtlama donemlerindede pembe veya kahve leke olabiliyor. Benim 2 ay ust uste yumurtlaama gunumde olmuştu cnm insallah pozitiftir icini rahat tut

İns hakkım da hayırlısı olsun olsa da olur olmasa da olur durumundayım ama 2 3 gün dur fena kaşık ağrım ve akıntım var 2 3 gün daha beklicem

Back
X