bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum

sudem5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
473
8
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Aslında benim çok şükür bu aralar bir sorunum yok. Size sormak istediğim 27 Ekim yani Kurban Bayramı'nın 3. günü bizim evlilik yıldönümümüz (10. yılımız) eşim bu sene evlilik yıldönümümüzü şehir dışında sakin bir yerde başbaşa geçirmemizi istiyor. 2. tane çocuğum var onları babaanesine bırakabiliriz. Benimse çocuklardan bir gece bile uzak kalmak içime sinmiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız? Şimmiden herkese teşekkür ediyorum.

Tek bir gün ..
Özel bir gün ,10 yıllık evlilik eşin çok güzel düşünmüş.
Çocukları bırak git aşk tazele ne var ki bunda.
Döndüğünüzde çocukları daha çok özlemiş ve daha mutlu bir anneleri olacak.
Sizin anne baba olarak mutlu olmanız çocukların mutlu olması anlamına geliyor.

ne güzel eşinizin başka bi yerde başbaşa olmanızı istemesi.
Çocuklarınızı da yabancıya bırakmıyorsunuz ki babannesi en az sizin kadar iyi bakacaktır. hem 1/2 günden de birşey olmaz.
bana kalırsa eşinizin teklifini geri çevirmeyin ve tadını çıkartın:8:

sadece anne değil aynı zamanda eşsiniz de bu özel gün sizede iyi gelecektir . Ayrıca bırakacağınız kişi babannesi eşinizin jestine karşılık verin ve gidin bence...İnsan böyle şeylere her zaman fırsat bulamayabiliyor...

Öncelikle yorum yapan herkese teşekkür ederim. Haklısınız aslında eşimin jestine karşılık vermeliyim. İkimizde çalışıyoruz akşam eve yorgun geliyoruz, çocuklarla ilgilen yemek hazırla filan derken birbirimize pek fazla zaman ayıramıyoruz. Bu ikimize de iyi gelebilir.

Allah uzun,mutlu nice 10 yılları birarada geçirmenizi nasip etsin.eşinizin fikri çok güzel ve işin içine çocuklar girince bende sizin gibi kararsız kalır yarım mutlu yarım mutsuz ve boş kalırdı..Ancak bu sizin özel gününüz 1-2 günlük eşinizle birbirinize ayıracağınız vakit sizi mutlu edecektir..

Hiç kaçırmayın bu fırsatı gidin gönlünüzce güzel bir tatil yapıp gelin..

Arada böyle bir kaçamak yapmak evlilik hayatınıza renk getirir..

Tadını çıkarın çocuklarınızıda gözünüz arkada kalmadan babannesine bırakın...

Allah uzun,mutlu nice 10 yılları birarada geçirmenizi nasip etsin.eşinizin fikri çok güzel ve işin içine çocuklar girince bende sizin gibi kararsız kalır yarım mutlu yarım mutsuz ve boş kalırdı..Ancak bu sizin özel gününüz 1-2 günlük eşinizle birbirinize ayıracağınız vakit sizi mutlu edecektir..

Amin güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

babannelerine güveniyosan neden gitmeyesinki ne güzel işte başbaşa tek bi gün gayet moral verici bi durum olur.
27 ekim bizimde 4 . evlilik yıl dönümümüz bizde bi kaçış istiyoruz ama bizm çocuğumuzu teslim edebilecek bi imkanımız yok:( biz daha hiç kutlayamadık doğru dürüst ilkinde oğlumuz yoğun bakımdaydı 2.sinde ben çok hastaydım 3.sünde bi dolu misafir geldi yani bizde yıl dönümü laneti var :) ama im kanın varsa bu kaçamağı yapmak hem ilişkiniz hemde moreliniz için çok hoş olur derim :)

içinden ne geliyorsa onu yap.

bu gibi sorulara verilen cevplar kkda genelde tepki doludur.

çocuklarını bırakma deriz.. "ayyy önce kadın ol. sonra eşimin gözü dışarda deme." derler.

yok bırak çocukları git deriz "ayyyy ne biçim annesin" derler...

burası orjinal bir platform.
destek olursun.
Tabi senin tuzun kuru işin var ballısın derler...

keyfine göre takıl yani.

vallahi bacım arkana bile bakma tut eşinin elinden tatilden çocuklara el salla bence:21::21:
Adam seni götürcek başınızı dinleyin be anacım kaçırma derim ben

vallahi bacım arkana bile bakma tut eşinin elinden tatilden çocuklara el salla bence:21::21:
Adam seni götürcek başınızı dinleyin be anacım kaçırma derim ben

Haklısın onlar benim gözbebeğim ama eşimde çocuklardan fırsat bulun onunla artık eskisi gibi ilgilenememden şikayetçi adamı kırmayayım.

eşin çok güzel söylemiş bence hiç düşünmeden kabul et ve gidin hemde değişiklik olur

Merhaba arkadaşlar,

Aslında benim çok şükür bu aralar bir sorunum yok. Size sormak istediğim 27 Ekim yani Kurban Bayramı'nın 3. günü bizim evlilik yıldönümümüz (10. yılımız) eşim bu sene evlilik yıldönümümüzü şehir dışında sakin bir yerde başbaşa geçirmemizi istiyor. 2. tane çocuğum var onları babaanesine bırakabiliriz. Benimse çocuklardan bir gece bile uzak kalmak içime sinmiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız? Şimmiden herkese teşekkür ediyorum.

maşallah eşine de bravo valla ne güzel değerlendir bu fırsatı çocuklar bi gün kalsınlar ne olacak eşin böyle bişey düşünmüş bence sende onu mutlu et

Böyle düşünceli eş herkese nasip olmaz. . Fırsatları değerlendirmek lazım imkan varsa :ssz:

Şimiden iyi tatiller iyi eğlenceler . . Nice musmutlu yıllara inşallah :51:

Back
X