Bir konuda yardıma ihtiyacım var

maviboncukmb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
2
-5
1
26
Merhaba hanımlar nasıl başlasam bilemiyorum direk konuya gireceğim. Ben 7 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik 4 yıldır beraberdik. Fakat evlendikten sonra benim ona karşı olan hislerim değişti gibi hissediyorum. Eskisi gibi heyecan ve aşk hissedemiyorum.. Yeni bir işe başladım 2-3 aydır çalışıyorum ve orada olan evli bir erkekten hoşlanmaya başladım.. onunla bir birliktelik yaşadık ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum. O bana karşı ne hissediyor ben ne hissediyorum ne yapacağım tamamen aklım çok karışık

Merhaba hanımlar nasıl başlasam bilemiyorum direk konuya gireceğim. Ben 7 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik 4 yıldır beraberdik. Fakat evlendikten sonra benim ona karşı olan hislerim değişti gibi hissediyorum. Eskisi gibi heyecan ve aşk hissedemiyorum.. Yeni bir işe başladım 2-3 aydır çalışıyorum ve orada olan evli bir erkekten hoşlanmaya başladım.. onunla bir birliktelik yaşadık ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum. O bana karşı ne hissediyor ben ne hissediyorum ne yapacağım tamamen aklım çok karışık
Arsızlık diyor ve linçleri okumaya gidiyorum.

Bu arada dip not geçeyim, eşinize üzüldüm adam ne hevesle seviyordur seni. Yazık.

Hayatımda gördüğüm en ilgi çekici kadinsiniz 4 yildir berabersiniz severek evlendiniz ve imzalar atildiktan sonra 7 ay icerisinde esinizden sogudunuz yetmedi 2 aydir tanidiginiz bi adamla tanisip hemen yatağa girdiniz oylemi bence ya konunuz yada siz fakesiniz su yaptiginizi capkin diye nitelenen erkek bile yapmaz

sevgi saygıyla bir arada gider senin saygin kalmamış yaşadığın adama karşı. karşindaki kişinin karısının yerine koy kendini bakalim ne konumdasın...

Sevmiyorsanız karşınızda ki ayrılın bitsin gitsin kardeşim ya! Aldatmayı kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz ilk önce yaniiii… Allah vermesin 🙏🏼

Back
X