- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.885
- 268
- Konu Sahibi maviboncukmb
Şimdi farkettim bendeBu konu sahibi başkasıyla da yapıyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi farkettim bendeBu konu sahibi başkasıyla da yapıyor.
Konu sahipleri yazıp gidiyor biz eşleşme yapıyoruz artkBu konu sahibi başkasıyla da yapıyor.
Unutma en zengini musoya.Konu sahipleri yazıp gidiyor biz eşleşme yapıyoruz artk![]()
Mart kedileri basmış forumuBurası müge anlıya döndü![]()
Bence fake konu bu tadı yok.Konu sahipleri yazıp gidiyor biz eşleşme yapıyoruz artk![]()
Azcık eğlenip cıkarız bizde napalım.. sürü halinde konu konu geziyoruz zaten bugun sonumuz hayrolsunBence fake konu bu tadı yok.
Umarım yakalanırsınızMerhaba hanımlar nasıl başlasam bilemiyorum direk konuya gireceğim. Ben 7 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik 4 yıldır beraberdik. Fakat evlendikten sonra benim ona karşı olan hislerim değişti gibi hissediyorum. Eskisi gibi heyecan ve aşk hissedemiyorum.. Yeni bir işe başladım 2-3 aydır çalışıyorum ve orada olan evli bir erkekten hoşlanmaya başladım.. onunla bir birliktelik yaşadık ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum. O bana karşı ne hissediyor ben ne hissediyorum ne yapacağım tamamen aklım çok karışık
Ayy bi an bana bi üstteki msjıma cvp yazdın sandm korktumUmarım yakalanırsınız![]()
Normalde böyle bi konuya inanmazdım. Ama kısa süre önce 1 yıllık evli arkadaşımında buna benzer bişey yaşadığını ve gelip bunu gamsız bi şekilde bana anlattiğini gördükten sonra inaniyorum. Arkadaşıma kocasından boşanmasını, ona çok büyük yanliş yaptiğini defalarca anlatmama rağmen kocamı insan olarak seviyorum ve ondan çocuğum olsun istiyorum cevabını almıştım :) şu an ikisini aynı anda idare ediyor ve bu durumdan gayet memnun. İnsanlar artık çok gamsız ben akıl sır erdiremiyorum. Böyle insanlardan tiksiniyorum arkadaşımlada görüşmeme kararı aldım. Böyle insanlar yarın öbür gün bizim sevgilimize kocamızada yan gözle bakarlar.Merhaba hanımlar nasıl başlasam bilemiyorum direk konuya gireceğim. Ben 7 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik 4 yıldır beraberdik. Fakat evlendikten sonra benim ona karşı olan hislerim değişti gibi hissediyorum. Eskisi gibi heyecan ve aşk hissedemiyorum.. Yeni bir işe başladım 2-3 aydır çalışıyorum ve orada olan evli bir erkekten hoşlanmaya başladım.. onunla bir birliktelik yaşadık ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum. O bana karşı ne hissediyor ben ne hissediyorum ne yapacağım tamamen aklım çok karışık
Yeminlen konuyu acarken kullanici ismine karsi " yoksam bu herkese mavi boncukmu dagitiyorda boyle yazmis " dedimKullanici isminizi olur okumaz bu iste birvar dedim
Mavibocuk olsa iyi bildiğin kukusunu dagıtıyoYeminlen konuyu acarken kullanici ismine karsi " yoksam bu herkese mavi boncukmu dagitiyorda boyle yazmis " dedim
Sonra sacmalama sandriyon ne kotu dusunce oyle ayip ayip dedim
Okuyunca basbaya maviboncuk dagitiyomus iste
Kadının aklına girme dener falan
Yapmaz heralde yani o kadar da düşük iqlu olamaz di miKadının aklına girme dener falan![]()
Konu sahibi bunu ciddiye almazsın umarım sarkastik bir yaklaşım benimkisiSwinger düşünmez misin? Eşinle bir konuş istersen![]()
Olamaz mıı olabilirrrYapmaz heralde yani o kadar da düşük iqlu olamaz di mi![]()
Fake bizi makaraya alıyor diye yazdım yaaaOlamaz mıı olabilirrr![]()
Yeni evli olduğu halde kocasını çatır çatır aldatan kadından bahsediyoruzYapmaz heralde yani o kadar da düşük iqlu olamaz di mi![]()
Her b.ku biliyodur buFake bizi makaraya alıyor diye yazdım yaaaİnşallah swinger ne demek bilmiyordur o zaman
Tamam gideyim o zaman ciddi yorum atarsam da hakaretten banlanacağım gibiYeni evli olduğu halde kocasını çatır çatır aldatan kadından bahsediyoruz