Bir konuda yardıma ihtiyacım var

Merhaba hanımlar nasıl başlasam bilemiyorum direk konuya gireceğim. Ben 7 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik 4 yıldır beraberdik. Fakat evlendikten sonra benim ona karşı olan hislerim değişti gibi hissediyorum. Eskisi gibi heyecan ve aşk hissedemiyorum.. Yeni bir işe başladım 2-3 aydır çalışıyorum ve orada olan evli bir erkekten hoşlanmaya başladım.. onunla bir birliktelik yaşadık ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum. O bana karşı ne hissediyor ben ne hissediyorum ne yapacağım tamamen aklım çok karışık
Umarım yakalanırsınız 🤗

Merhaba hanımlar nasıl başlasam bilemiyorum direk konuya gireceğim. Ben 7 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik 4 yıldır beraberdik. Fakat evlendikten sonra benim ona karşı olan hislerim değişti gibi hissediyorum. Eskisi gibi heyecan ve aşk hissedemiyorum.. Yeni bir işe başladım 2-3 aydır çalışıyorum ve orada olan evli bir erkekten hoşlanmaya başladım.. onunla bir birliktelik yaşadık ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum. O bana karşı ne hissediyor ben ne hissediyorum ne yapacağım tamamen aklım çok karışık
Normalde böyle bi konuya inanmazdım. Ama kısa süre önce 1 yıllık evli arkadaşımında buna benzer bişey yaşadığını ve gelip bunu gamsız bi şekilde bana anlattiğini gördükten sonra inaniyorum. Arkadaşıma kocasından boşanmasını, ona çok büyük yanliş yaptiğini defalarca anlatmama rağmen kocamı insan olarak seviyorum ve ondan çocuğum olsun istiyorum cevabını almıştım :) şu an ikisini aynı anda idare ediyor ve bu durumdan gayet memnun. İnsanlar artık çok gamsız ben akıl sır erdiremiyorum. Böyle insanlardan tiksiniyorum arkadaşımlada görüşmeme kararı aldım. Böyle insanlar yarın öbür gün bizim sevgilimize kocamızada yan gözle bakarlar.

Kullanici isminizi olur okumaz bu iste bir 💩 var dedim
Yeminlen konuyu acarken kullanici ismine karsi " yoksam bu herkese mavi boncukmu dagitiyorda boyle yazmis " dedim
Sonra sacmalama sandriyon ne kotu dusunce oyle ayip ayip dedim
Okuyunca basbaya maviboncuk dagitiyomus iste

Yeminlen konuyu acarken kullanici ismine karsi " yoksam bu herkese mavi boncukmu dagitiyorda boyle yazmis " dedim
Sonra sacmalama sandriyon ne kotu dusunce oyle ayip ayip dedim
Okuyunca basbaya maviboncuk dagitiyomus iste
Mavibocuk olsa iyi bildiğin kukusunu dagıtıyo🤮🤮

Back
X