• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kötülük meselesi...

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kizlar..park halindeki aracimiza gece biri carpmisti..yanlıs beyanda bulundukları için sigorta karsılamadi ve kendileri aracımızin onarim kisimlarini yapti 2 ay sürdü..ben bu sürecte cok magdur oldum bebegim var anneme birakiyorum ise giderken..isımle evim arasinda 100 km var bu sürecte kisaca bayagi yıprandım..yıprandigimizdan dolayi esimle de sikinti yasadik..simdi bilir kisinin onayladıgi deger kaybindan bin lira eksik vermek istiyorlar..bu süreçte esimle cok sikinti yasadilar en son esimi muhattap almayip amcamiz ile görüstü amcamiz kabul etmiş fakat ben kabul etmek istemiyorum cok magdur oldugumuz icin ve pek bi mahçup ifade takinmayip üstüne esimi muhattap dahi almadigi icin..esim de onaylamiş..araci ben kredi cekip almistim hala kredisini ödüyorum ben onaylamadim kalan bin lirayi da istedim artik sonuc ne olur bilmiyorum bu beni kötü biri mi yapar..hayir iyiliği belki kendi cevremden baskasina yapmak istiyorum ya da belki o bin liraya ihtiyacim var..velhasil ben kötü müyüm..

İyi misiniz kötü müsünüz onu bilemem de bilirkişinin belirlediği meblağı ödemek zorunda değiller mi? Pazarlığa açık mı o aşamadan sonrası?
Eğer açıksa onlar daha az vermeye siz daha fazlasını almaya çalışacaksınız doğal olarak.

Bizim sıfır arabamıza sarhoş bir sürücü çarptı. Bize yaşattığı mağduriyeti arabanın bütün parasını dolar üzerinden ödeyerek yaptı. Üzerine de manevi tazminat davası açtım. Çünkü devletin tek yaptırımı 6 ay ehliyetten men cezası vermekti. Hiç de kötü hissetmiyorum kendimi. Dava hala sürüyor.

Bizim sıfır arabamıza sarhoş bir sürücü çarptı. Bize yaşattığı mağduriyeti arabanın bütün parasını dolar üzerinden ödeyerek yaptı. Üzerine de manevi tazminat davası açtım. Çünkü devletin tek yaptırımı 6 ay ehliyetten men cezası vermekti. Hiç de kötü hissetmiyorum kendimi. Dava hala sürüyor.
Bize carpan da muhtemelen sarhostu o yüzden söfor olarak baskasini gösterdi sigorta şirketi de bunu anladi..

Krediyle aldiginiz arabaya kasko yaptirmis olmaliydiniz. Kaskonuz olsa siz ugrasmiyorsunuz onlar ugrasiyor.

Back
X