Slm kizlar..park halindeki aracimiza gece biri carpmisti..yanlıs beyanda bulundukları için sigorta karsılamadi ve kendileri aracımızin onarim kisimlarini yapti 2 ay sürdü..ben bu sürecte cok magdur oldum bebegim var anneme birakiyorum ise giderken..isımle evim arasinda 100 km var bu sürecte kisaca bayagi yıprandım..yıprandigimizdan dolayi esimle de sikinti yasadik..simdi bilir kisinin onayladıgi deger kaybindan bin lira eksik vermek istiyorlar..bu süreçte esimle cok sikinti yasadilar en son esimi muhattap almayip amcamiz ile görüstü amcamiz kabul etmiş fakat ben kabul etmek istemiyorum cok magdur oldugumuz icin ve pek bi mahçup ifade takinmayip üstüne esimi muhattap dahi almadigi icin..esim de onaylamiş..araci ben kredi cekip almistim hala kredisini ödüyorum ben onaylamadim kalan bin lirayi da istedim artik sonuc ne olur bilmiyorum bu beni kötü biri mi yapar..hayir iyiliği belki kendi cevremden baskasina yapmak istiyorum ya da belki o bin liraya ihtiyacim var..velhasil ben kötü müyüm..