Bir köylü parçasının bana ayar çekmesi

Küçümseyerek insanlardan yüz çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme. Zira Allah, kendini beğenmiş övünüp duran kimseleri asla sevmez. Lokman suresi 18.ayet
Dini yorum yapmak yasakmis
Yaşadiğiniz haksizliga tepki gostermeniz normaldir ama "köylü" diyerek sinif ayrimi yapmaniz cok yanliş .. Atamizin dediği gibi "Köylü milletin efendisidir".
Aslinda sana bayagi bir geniş giresim var da kk ceza verir diye hanim efendi ayarlarinda konuşuyorum (düşünün yani) ama icimden dumdukkkk girdim sana haberin olaaa

Yeni haber Konu sahibi
Evli doktora aşıkmış
Aşağılanmak vs Konu gidiyor
Bence hemşire olabilir
Bilemedim????

Yeni haber Konu sahibi
Evli doktora aşıkmış
Aşağılanmak vs Konu gidiyor
Bence hemşire olabilir
Bilemedim????

Köylü milletin efendisidir.. Ne kadar kendini bilmez hatsiz ve ukala bi insansin. 21 sene metropol gormussun ama insan olamamissin. İnsan ol gelde sonra konusalim. Burda insanlar sana ne dese bos kendini yukseklerde gordugun icin bizi duyamassin sen simdi.

Kaç gün ban yedi meraktayım şöyle bir yıl iki yıl fena olmaz diye düşünüyorum zira çekilmiyor kaç gündür hep bi atraksiyon pesinde

yine kasvetli sema ve yine ortalik karismis ben kacirmisim.kasvetli semada anlayamadigimiz cevaplari veremeden gitmis..gunlerdir kimseye derdimi anlatmayacagim.sizin dertlerinize isik tutacagim diye dolaniyor bu kiz kk da.derdin ne diyoruz soylemiyor.bakti olmadi felsefeden yürüyum dedi.fazla kasvetli oldugu icin oda olmadi.simdi dert anlatmaya karar vermis sanirim.kasvetlisema hic ortan yok mu senin?vur deyince öldürüyorsun.herkes gereken tepkiyi vermis zaten.birde ben yazmayim.biliyorsun sen ne yazdigini, bilerek yaptigina eminim.ama amacini cözemedim.su üstündeki kasveti atip birdaki banlanmanin dönüşünde sema olarak bekliyorum seni..

Annemin köylüsü bizdeydi kızıyla birlikte üstelik dul türbanlı ve ikinci evliliğini pazar günü yapacak beni hiç çekemedi. çünkü ben çalışkan azimli bir insanım o ise menfaatleri uğruna on evlilik dahi yapabilecek kapasite de üstelik köyde yaşıyor ama tam bir şeytan benim evde kaldığımı ima etti ben ise böyle memnum olduğumu söyledim en azından onun gibi kimseyi kandırmadım ayrıca ben 21 sene istanbul yaşadım o ise metropol görmemiş bir kıro.
Ayyy semaaaa gerçekten çok kasvetlisin beee :işsiz:bide küstah! 21 sene istanbulda yaşamışsın ama o asagiladigin köylüler kadar olamamışsın. Metropol sana hiçbişey katmadigı gibi insanlığını da alıp götürmüş ."köylü ,kentlinin efendisidir..":mapus:

Bundan sonra KK'nın NUSRET'i deyin bana..

Arsızlara AR, gurursuzlara GURUR,ağzının payını isteyenlere OKKALI cevapları Nusretişko'nun tuz attığı gibi tepeden tepeden avuç avuç atacağım(ünlem)

Kasvetli metropol Sema evde kal e mi ?
Koca yüzü görme e mi ?
İstanbul paralasın seni e mi ?
Şehirli Sema..
Havalı Sema.. :süslü:

Back
X