Bir kuaför meselesi

Eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. Oğlumuzun saçını kestirmeye taktı kafayı yine. Oğluma hiç yakışmadığı/ istemediğim halde yılda 3 kez kestiriyorum. En son benden habersiz kestirirsen boşanırız dedim. O da tamam oğlumun iyiliği icin yaparım dedi, kız gibi olmasından iyidir dedi. Sana bir kaç gün süre ya kısalt ya da müdehale edeceğim kız olsaydı sen ama erkek olduğu icin benim dediğim olacak dedi.
Saçı uzun değil yanlış anlaşılmasın kulaklarını kapataçak kadar.
Daha bir sürü sorun var onları sonra anlatırım belki.
Saç kestirirsen boşanırım nedir ya
Bu aşamadaysanız bence siz de eşinizi sevmiyorsunuz

Benim bebeğim de henüz doğmadı ama eşim de hep der oğlumuzu benden daha iyi bilemezsin anatomik fiziksel vs ben anlayabilirim kız olsaydı sen daha iyi bilir anlardın bazı şeylerde beni de dinle der şimdiden 🥹 hak verdiğim yerler oluyor mesela kızım olsa beline kadar uzatırdım saçını oğlum olduğu için saçını uzatmak istemiyor eşim saygı duyuyorum kestirebiliriz bu kesim kel yapmak vs tabi ki değil cool kesimler var benim de beğendiğim ama kısa olan

Saç meselesinden boşanmaya getirmeniz çok yanlış.biraz uzun kullanın kışın yazın kısa kullanın herkesin gönlü olsun.çocuk kendini ifade edebilecek yaştaysa fikrini sorun kendi karar versin.küçük çocukların bazıları aşırı baby face oluyor saçta uzun olunca bazen cinsiyeti ayıramıyorsun.arkadaşımın oğlu var saçları uzun ve topuz çocuğun adıda güneş herkes çocuğa kızım diyor en son çocuk bile isyan etti ben erkeğim dedi bence küçük çocuk için bu hoş bir deneyim değil.

Eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. Oğlumuzun saçını kestirmeye taktı kafayı yine. Oğluma hiç yakışmadığı/ istemediğim halde yılda 3 kez kestiriyorum. En son benden habersiz kestirirsen boşanırız dedim. O da tamam oğlumun iyiliği icin yaparım dedi, kız gibi olmasından iyidir dedi. Sana bir kaç gün süre ya kısalt ya da müdehale edeceğim kız olsaydı sen ama erkek olduğu icin benim dediğim olacak dedi.
Saçı uzun değil yanlış anlaşılmasın kulaklarını kapataçak kadar.
Daha bir sürü sorun var onları sonra anlatırım belki.
Çocuk kaç yaşındaki ona sorun. Benim kızım iki buçuk yaşında baya zevki vs var. Kendisi seçer herseyi

Eşiniz son ara popüler olan ‘cinsiyet atama, cinsiyet rolleri..’ mi deniyor? O konuda hassas sanırım. Hani cinsiyet ayrımı net olsun diye. Bu konuda bir algı yönetimi olduğu konusunda ciddi takık kimisi (bem sezmiyorum misal bunu). Yani böyle anladım ama bu konudan mı hassas eşiniz?
Oğlumun saçlarını kreş yaşına kadar uzattım.
Gören herkes kız diye seviyordu, saçından değil suratı öyleydi.
Yarım toplardım, at kuyruğu yapardım ya da yukarıdan çıtçıtla da tokaladığım çok oldu.
Hem çok güzel saçları vardı hem de burnunu bile sildirmeyen çocuk saçını zaten elletmezdi.
Bir iki derken eşim ciddi derecede etkilendi bu durumdan, bir gün kestirmeye gittik.
Ve sanırım aralıksız 50 dk eti kopmuş gibi ağladı, senelerce berbere gitmekten nefret etti.
Kurbanlık koyun gibi koltuk altına alıp öyle kestirirdik kendine zarar vermesin diye.
Hala da öyle.
Kendi istekleri dışında müdahale edilen çocuklar bunu travmaya dönüştürüyorlar.
Bazı şeyler önemsiz gibi dursa da kapanmayacak yaralar açıyor.

En son benden habersiz kestirirsen boşanırız dedim

Çok ilginç bir karaktersiniz.
Eşinizin yerinde olsam bir dk beklemez ben boşanırdım sizden.
Küçük çocuğun saç kesimini bile boşanma bahanesi yapan biri neden evlenir ve neden böyle birisi ile evlenir anlamak mümkün değil.

Oğlumun saçlarını kreş yaşına kadar uzattım.
Gören herkes kız diye seviyordu, saçından değil suratı öyleydi.
Yarım toplardım, at kuyruğu yapardım ya da yukarıdan çıtçıtla da tokaladığım çok oldu.
Hem çok güzel saçları vardı hem de burnunu bile sildirmeyen çocuk saçını zaten elletmezdi.
Bir iki derken eşim ciddi derecede etkilendi bu durumdan, bir gün kestirmeye gittik.
Ve sanırım aralıksız 50 dk eti kopmuş gibi ağladı, senelerce berbere gitmekten nefret etti.
Kurbanlık koyun gibi koltuk altına alıp öyle kestirirdik kendine zarar vermesin diye.
Hala da öyle.
Kendi istekleri dışında müdahale edilen çocuklar bunu travmaya dönüştürüyorlar.
Bazı şeyler önemsiz gibi dursa da kapanmayacak yaralar açıyor.
Saç kesimi olayı travmatik olmuş doğrusu ama kız zannedilme olayı da öyle değil mi? Beni de erkek zannedelerdi küçükken öyle zor saçlarım vardı ki bizimkiler pratik olsun diye erkek gibi kestirirlerdi. Sonra noldu lise belime kadar uzamış bakımsız saçlar kullandım, bence sırf o dönemin etkisi ile.. açıkçası eşinizin tepkisini de bu açıdan kısmen anladım ben. O dönem keşke şimdiki gibi kullansaydımnız belki eşiniz böyle tepki geliştirmezdi. Olayı boşanma işine gidecek kadar inatlaştırmayın bence, bir ortak yol bulursunuz. Yakışmayan saçı bölünmüş aileye tercih eder her çocuk.

Eşiniz de siz de esnemiyorsunuz, bir saç meselesi evliliğinizden daha önemli. Boşanmak istiyorsanız bahaneye gerek yok ama sırf bu nedenden boşanılır mı yahu?

Ben de erkekte uzun sac seviyorum esimin saclari da dalgali ve omuzlarinda. Bebegimizin cinsiyetini bilmiyoruz ama erkek olursa sanirim kendi heves edene kadar karismam, ya da esim uzatmak isterse deneriz. Boyle basit konularda esnemeyecek kadar yipranmis bir evliliginizin olmasi asil sorun bence.

Eşinizin sizi sevmediğini mi düşünüyorsunuz? Tam olarak neden????
Oğlunuz epey büyük bence babasıyla ikisi karar versin saçlarına sakallarına bırakın karışmayın.
Eşinizin, oğlunuzun feminen bir yanı olmasından endişe duyduğunu düşünüyorum? Acaba oğluyla ilgili böyle bir endişesi falan olabilir mi? Bunu siz bilebilirsiniz ancak açıkça konuşmakta fayda var. Beş yaşındaki çocuk gibi yok kestirirsen boşanırım falan lafları çok sakıncalı bence. Basit bir mesele için inatlaşmayın. Ha yok mesele derin bu buzdağının görünen kısmı ise ciddi bir biçimde oturup iki ebeveyn görüşün bunu oğlunuzun evde olmadığı bir vakit. Çocuklar her şeyi duyuyor dikkat edin.

Kusura bakmayın ama 39 yaşında bir avukat için çok çocukça geldi böylesine inatlaşmanız ve çocuğun saçını kestirirsen boşanırım demeniz. Konularınıza baktım çok daha büyük sorunlar var evliliğinizde ve bu evliliğe bir de 2. çocuk düşünüyosunuz. İnsan neden kendine bunu yapar ki🤷🏻‍♀️

tarifinize göre saç modeli şöyle bişi heralde şuan
bitlenir ayol o çocuk bu saçla

Eklentiler

• 286b24107c9c7b0cdfa86a827c2db8cf.webp
    286b24107c9c7b0cdfa86a827c2db8cf.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 25
  • uzun-ve-daginik-model.webp
    uzun-ve-daginik-model.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 25
Back
X