• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kucuk diyet meselesi :)

Elwing6

"Cok üret,az tüket,basit yaşa"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
4.874
8.221
108
Selam kizlar 2019 eylul annesiyim.. 64le hamile kaldim 75leri gordum aslinda 10 kilo almistim hamilelikte..fakat sezeryan sonrasi 4kilo gittigini gorunce soka girdim :) daha sonra sütüm olmadi ne bulduysam duyduysam yaptim suan kizim 9 aylik ve ben 44 bedenim 78 kilodayim..kilodan nefret ediyordum maalesef suan yasiyorum.. hamileleik oncesi spor plates yapardim fakat sezeryan beni zorladi henuz anca anca normal hayata geri dondum..giydigim hicbir sey yakismiyot ozellikle yuksekbel jeanlerimi cok ozledim🥰 yani cok kararliyim pazartedi diyete basliyorum.kizim emiyor ama etkileyecegini sanmiyorum..oncelikle bir diyetisyene gitmekle ise baslayacagim ardindan spor aletleri evde mevcut :) kesin kararliyim kis boyuncada ugrasacagim..60lara 55lere gelmeyi hedefliyorum 🥰🥰 tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim

Bende siz gibi zayıftım. 59 kiloyu görmüştüm ama ben hamilelikten sonra değil, evliliğimden sonra kilo aldım. Masa başı iş evde geceleri birşeyler ye derken 81i gördüm...
Şimdi 76ye düştüm 1 ayda. tabi bir ayın sadece2 haftası yürüyüş yapmaya başladım önceki iki hafta abur cuburu ve gece yemelrini kestim. zaten şeker tuz ekmek kullanma, simit boyoz çok severdim onları bıraktım.
Bildiğim bir şey olursa sorarsanız yardımcı olabilirim.

Bende siz gibi zayıftım. 59 kiloyu görmüştüm ama ben hamilelikten sonra değil, evliliğimden sonra kilo aldım. Masa başı iş evde geceleri birşeyler ye derken 81i gördüm...
Şimdi 76ye düştüm 1 ayda. tabi bir ayın sadece2 haftası yürüyüş yapmaya başladım önceki iki hafta abur cuburu ve gece yemelrini kestim. zaten şeker tuz ekmek kullanma, simit boyoz çok severdim onları bıraktım.
Bildiğim bir şey olursa sorarsanız yardımcı olabilirim.
Cok tesekkur ederimm🙂 bir diyet listesi uyguladiniz mi? Esasen ben yazacaklari listedeki gibi besleniyordum bu ara abur cubur cips tatli sonum boyle oldu yesillik seviyorm ha birde suyu cok icmek lazim dimi? Cok guzel sonuc almissiniz umarim bende alirim.38 beden mayo alicam seneye yaza ona girmeyi hedeflicem diyorum :))))

Selam kizlar 2019 eylul annesiyim.. 64le hamile kaldim 75leri gordum aslinda 10 kilo almistim hamilelikte..fakat sezeryan sonrasi 4kilo gittigini gorunce soka girdim :) daha sonra sütüm olmadi ne bulduysam duyduysam yaptim suan kizim 9 aylik ve ben 44 bedenim 78 kilodayim..kilodan nefret ediyordum maalesef suan yasiyorum.. hamileleik oncesi spor plates yapardim fakat sezeryan beni zorladi henuz anca anca normal hayata geri dondum..giydigim hicbir sey yakismiyot ozellikle yuksekbel jeanlerimi cok ozledim🥰 yani cok kararliyim pazartedi diyete basliyorum.kizim emiyor ama etkileyecegini sanmiyorum..oncelikle bir diyetisyene gitmekle ise baslayacagim ardindan spor aletleri evde mevcut :) kesin kararliyim kis boyuncada ugrasacagim..60lara 55lere gelmeyi hedefliyorum 🥰🥰 tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim
Konunun takipçisi olacağım canım😀 Ben de kilodan nefret ediyordum ama şimdi 8 kilo fazlam var 😐 Aralıklı orucu denemeye çalışıyorum kendi çapımda, denedin mi hiç😊

Benim bütün pantalonlarım kalçadan yırtıldı bu kiloyla giydiğim için ki likrali olmalarına rağmen. 38 den 44 e çıktım. Ama kendime pantalon almadım, kilo verip eski hiç olmayan pantalonları giyeceğime kendime söz verdim. 0,5 lik sulardan 12 şişe falan sadece iş yerinde içiyorum, faydası çok luyor. Hele bu sıcak aylarda kilo vermeyi geçtim sağlık için de çok önemli. Günde 10000 adım atıyorum gece 11 de bile bitse işim yine de eşimi alıp çıkıyorum. Hatta bana diyor ki ''jelibonları zamanında sen yedin, ceremesini ben çekiyorum:KK45:'' Diyet yapamam çünkü o kadar zengin değili ve o söylediklerini hazırlamaya vaktim yok, o söylenenleri yapacağıma herkesçe sağlıklı bilenen şeylerden ogün elimde hangisi var ise onunla besleniyorum...

Yumurtanın beyazını sevmediğimden, her sabah kendime bir kaba lor, yumurta sarısı, yeşil biber, domat, zeytin bir kaba karıştırıyorum iş yerinde çalışırken yiyorum, uzun sürdürüyorum bilerek yememi. zaten öğlene tok oluyorum, iş yerinin yemeklerinden hiç denecek kadar az yiyorum.

Detokslara inanmam çünkü, hiç bir yiyecek olduğun yerde kilo verdirmez.
Detoksları yapıyorlar uzun bir süre bakıyorlar kilo veremiyorlar sonra iyice tribe giriyor daha çok yiyorlar, hareket eden hiç bir insan kilolu kalamaz İMKANSIZ....
E Elwing6

Konunun takipçisi olacağım canım😀 Ben de kilodan nefret ediyordum ama şimdi 8 kilo fazlam var 😐 Aralıklı orucu denemeye çalışıyorum kendi çapımda, denedin mi hiç😊
Yok canim denemedimde onu beceremem sanirim zaten.acikinca asiri asabi oluyorum elim ayagim tutmuyor :)

Kizlar merhaba,
Tup bebek ile hamile kaldim ins. Daha yeni ilk değerimi gordum. Fakat tup bebek igneleri ilaclari nedeniyle 7 8 kg aldim. 76 kilo oldum. Ayni zamanda hipotiroid hastasiyim. Bebegin ve kendi sagligjn icim hamilelik diyetisyenlerine gitmeyi düşünüyorum. Ilk 3 ay diyet yaptırıp sonra kiloyu dengeliyorlarmis. Önerebileceğiniz diyetisyen var mi ?

Back
X