Bir küçük dua ile başlar herşey...

• Konu Sahibi Konu Sahibi rbm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rbm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
33
1
86
Ankara
Merhabalar:)

Bu güzel siteye maalesef çok sık girme fırsatım olmasa da, reader ımdan takip etmeye çalışıyorum açılan konuları.
Farklı hayatlarımız, farklı dertlerimiz, farklı özelliklerimiz var gibi görünse de, özde hepimiz insanız, hepimiz aciz ve sevgiye muhtacız.. Hepimiz, bir telaş içinde, bir yerlere koştururken, bir şeylere yetişmeye çalışırken gündelik yaşamlarımızda, esasında ne için yaşadığımızı, bunca çabamızın sebebini gözden kaçırmamız, unutmamız çok insanca...
Böyle bir konu açmak istedim; çünkü varsa şuan yazdıklarımı okuyan dostlar, moralleri bozuksa, yüzleri inikse, yürekleri daralmışsa, dünyanın en ağır yükü altında kendilerini ezilmiş hissediyorlarsa, duanın kudretini unutmayın demek istedim:)

Sevgilerimle

Son düzenleme:
ilk mesaji ben yazayim madem..
yasadiklarim da cogu zaman dua etmekten vazgecmiyorum. Iyi gunde SUKUR, kotu gunde SABIR....

Arkadasim seni cani gönülden kutluyorum...Güzel düsüncelerine,gözlerine,ellerine ve yüregine saglik.
Gercekten cok begendim!!!!!:71:

:71:duanın gücüne inanırım hep şükürederim rabiime....iyde kötüde bunalrın elbet bi hayırlısı vardır diye

katılıyorum size

ben hayatında hep sıkıtlarla boğuşmuş şavaşmış birisi olarkatan duanın gücüne çok inanıyorummmm........... ve dua ettikten sonra bulduğum huzuru hiç bir şekilde başka hiç bir şeyde bulamıyorummm

Harika bi konu olmuş :) bahsettiğin şeyler çok doğru ama her zaman her şekilde duamı eksik etmem her zaman şükretmeye çalışırım bazen inanılmaz derecede boğulup isyan etmemek için zor duruyorum ama dua ettikten sonra huzuru buluyorum ...

yer gok dua ...

Dunya dualar uzerınde kurulmuş...

Yapılan tum dualar cevap bulurmuş kımılerı anında kımılerı sonra kımılerı bu dunyada kımılerı obur dunyada

ama mutlaka cevap bulurmuş..

Rabbım duasız bırakmasın bızı

Rabbim "eş"in, "dost"un, "arkadaş"ın, "komşu"nun ve "akraba"nın her zaman "hayırlısı"nı bizlere versin. Bizleri de "hayır"lı olanlar zümresi içinde yer bulanlardan eylesin. Korktuklarımızdan "emin" kılsın. Hataya düşmekten, düştüğümüzde de kalkamamaktan "O"na sığınırız. Kendisi "güzel"olan yüce mevlam bizi de "güzel" k......ulları arasına katsın. Günümüzü ve ömrümüzü "bereket"lendirsin inşallah.amınnnn

Son düzenleme:
yer gok dua ...

Dunya dualar uzerınde kurulmuş...

Yapılan tum dualar cevap bulurmuş kımılerı anında kımılerı sonra kımılerı bu dunyada kımılerı obur dunyada

ama mutlaka cevap bulurmuş..

Rabbım duasız bırakmasın bızı

Rabbim "eş"in, "dost"un, "arkadaş"ın, "komşu"nun ve "akraba"nın her zaman "hayırlısı"nı bizlere versin. Bizleri de "hayır"lı olanlar zümresi içinde yer bulanlardan eylesin. Korktuklarımızdan "emin" kılsın. Hataya düşmekten, düştüğümüzde de kalkamamaktan "O"na sığınırız. Kendisi "güzel"olan yüce mevlam bizi de "güzel" k......ulları arasına katsın. Günümüzü ve ömrümüzü "bereket"lendirsin inşallah.amınnnn
yüreğine sağlık amin amin aminn

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin Amin.

Allahim sen zor durumda olanin yar ve yardimcisi ol.
Ya Rabbim sen büyüksün,sen herseyi gören bilensin.

.

Güzel Bir Dua

Allahım kalbimizi dağınık kılma senden alıkoyan her şeyden kurtar sana kavuşturacak şeylere kavuştur senden başka şeylerden kurtarıp kendinle meşgul et seninle beraber olmaya layık bir edeb ihsan eyle kalbimizden razı olmadığın beğenmediğin şeyleri çıkarıp kendi rızanı koy bizleri sana ulaştıran yola kavuştur…

Amin
:71: :71:

Dua: Yakarış.
Dua: Çağırmak.
Dua: Yalvarmak.
Dua: Seslenmek.
Dua: İstemek.
Dua: Susmak.
Dua: İhtiyacın anahtarı.
Dua: Söz.
Dua: Fiil.
Dua: Hal.
Dua: Hüzün dalgaları.
Dua: Günahkarın merdiveni.
Dua: Haberleşme.
Dua: Özlem dili.
Dua: Günahların gözyaşları.
Dua: İnsanla Allah arasındaki köprü.
Dua: Kalkan.
Dua: Ok.
Dua: Bulut.
Dua: Acz.
Dua: Kudret.
Dua: İp.
Dua: Kuyu.
Dua: Teslimiyet.
Dua: Zikir.
Dua: Tövbe.
Dua: Namaz.
Dua: Yardım talep etmek.
Dua: Küçükten büyüğe yöneliş.
Dua: İtiraf.
Dua: Şükür.
Dua: Sınırlı olandan sınırsız olana sıçrama.
Dua: Tanıma.
Dua: Af.
Dua: Merhamet.
Dua: Tevhid.
Dua: Tesbih.
Dua: Sevgi.
Dua: Haya dili.
Dua: Hayat.

Bana dua edin size icabet edeyim

Mü’min / 60

ben hayatında hep sıkıtlarla boğuşmuş şavaşmış birisi olarkatan duanın gücüne çok inanıyorummmm........... ve dua ettikten sonra bulduğum huzuru hiç bir şekilde başka hiç bir şeyde bulamıyorummm

Kesinlikle dua etmeli insan, mümkünse hergün. Allah'la başbaşa olmak anlatılamaz bir duygu; huzur..

Merhabalar:)

Bu güzel siteye maalesef çok sık girme fırsatım olmasa da, reader ımdan takip etmeye çalışıyorum açılan konuları.
Farklı hayatlarımız, farklı dertlerimiz, farklı özelliklerimiz var gibi görünse de, özde hepimiz insanız, hepimiz aciz ve sevgiye muhtacız.. Hepimiz, bir telaş içinde, bir yerlere koştururken, bir şeylere yetişmeye çalışırken gündelik yaşamlarımızda, esasında ne için yaşadığımızı, bunca çabamızın sebebini gözden kaçırmamız, unutmamız çok insanca...
Böyle bir konu açmak istedim; çünkü varsa şuan yazdıklarımı okuyan dostlar, moralleri bozuksa, yüzleri inikse, yürekleri daralmışsa, dünyanın en ağır yükü altında kendilerini ezilmiş hissediyorlarsa, duanın kudretini unutmayın demek istedim:)

Sevgilerimle

duanin gucune bende cok inaniyorum en zor gunlerimi Hep duayla atlattim Allaha sukurler olsun ki yanim da oldugunu taa derinlerde hissettim her zaman Allahim kalbimizden sevgisini hic eksik etmesin

Back
X