- 12 Kasım 2018
- 736
- 1.069
- 28
- Konu Sahibi Minnos Gelin
İyi Akşamlar Kızlar 
Aranıza Yeni Katıldım. 2 senelik evliyim. Ailemden uzaktayım. Gelin Gelmiş Olduğum Aile Pek Kalabalık Bir Aile Değil. Ve 1 Gmrümcem 1 Kv var. Kp yok.
Evlenmeden önce Aktif Bir hayatım vardı. Ama suan pek yok.
Çünkü akraba, Arkadaş, Cevre Vs bişy yok.
Komşuluk 0.
Evlendikten sonra bir haller oldu bana. Aşırı üşengeç oldum. Titiz biriyimdir. Ama bazen evde temizlik yapmak bile istemiyorum. Çok fazla Canım Skkılıyor
Uğrasacak bişeyler arıyorm ama bulamıyorum.
Vermem gereken kilolar var. Haşimato hastasıyım ve kolay kilo veremiyorm. Buda beni çok yoruyor.
Uğrasıp kilo veremediğimi görünce pek içimden gelmiyor daha sonra devam edemiyorm. Bu halimden hiç memnun değilim. Özguvenim yerlerde artık.
Enerjim sıfır. Neler yapmalıyım nolur bana bir akıl verin.
Uğrasacak bişeyler arıyorm bunlar hakkında yardımcı olun.
Kafam çok karısık çok dolu tam olarak ne yazıcagımı bile bilemiyorum..
Şimdiden msjlarınız için tek tek teşekkür ederim

Aranıza Yeni Katıldım. 2 senelik evliyim. Ailemden uzaktayım. Gelin Gelmiş Olduğum Aile Pek Kalabalık Bir Aile Değil. Ve 1 Gmrümcem 1 Kv var. Kp yok.
Evlenmeden önce Aktif Bir hayatım vardı. Ama suan pek yok.
Çünkü akraba, Arkadaş, Cevre Vs bişy yok.
Komşuluk 0.
Evlendikten sonra bir haller oldu bana. Aşırı üşengeç oldum. Titiz biriyimdir. Ama bazen evde temizlik yapmak bile istemiyorum. Çok fazla Canım Skkılıyor
Uğrasacak bişeyler arıyorm ama bulamıyorum.
Vermem gereken kilolar var. Haşimato hastasıyım ve kolay kilo veremiyorm. Buda beni çok yoruyor.
Uğrasıp kilo veremediğimi görünce pek içimden gelmiyor daha sonra devam edemiyorm. Bu halimden hiç memnun değilim. Özguvenim yerlerde artık.
Enerjim sıfır. Neler yapmalıyım nolur bana bir akıl verin.
Uğrasacak bişeyler arıyorm bunlar hakkında yardımcı olun.
Kafam çok karısık çok dolu tam olarak ne yazıcagımı bile bilemiyorum..
Şimdiden msjlarınız için tek tek teşekkür ederim