Derdim geldiğinde yanina gitmemek hayatimin sonuna kadar gormemek ama ne mümkün ki o kadar igreniyorum.Konuşumuyorsa daha ne istiyosun:) boşver yokmuş gibi davran kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin. Bebeğine odaklan bence bozma moralini bunun için
birde şöyle düşününDerdim geldiğinde yanina gitmemek hayatimin sonuna kadar gormemek ama ne mümkün ki o kadar igreniyorum.
Kizlarinn ağzına cok bakıyor
Git sen yinede ama sevgi dolu olma. Hem hamileymissinde basim agriyor falan de otur bir kosede. Hem gitmis olursun hem de aslinda orada olamamis gibi olursun :)Derdim geldiğinde yanina gitmemek hayatimin sonuna kadar gormemek ama ne mümkün ki o kadar igreniyorum.
Ama ben gittim barismak icin hirsini alamayinca cok kotu iftira atti ve küfür etti kovdu.sinirinden ben oysa dememistim ona ole sey benim soylemlerimin yannda neymiş ki ama buraya yazamiorum demeye yüzü yok çünkü yoksa derdi.Hic olmamis gibi davraniyor simdilik beni yok sayıyor gibi. Bende kizin bana bunu bunu dedi asil senin kızın dedim söyledikleri suratina kapattim bebegim stresten dusebilirdi sonra sormadi bile..Geldiginde yuzune bile bakmak istemiyorum Oğluna der el kızı icin kötü olma der kesin.birde şöyle düşünün
ya deseydi olsun o görümcendir gidip görüşeceksin sen barışacaksın v.s. diye
hiç karışmamış biraz sizden uzaklaşmış
geldiğinde gidin bence mesafeli olun
Ben sanki hic olmamisim oğlu bekar gibi davraniyor.Bide yuz vermek istemiyormus ole duydum. Olaylardan sonra kotu oldum bi aramadi aradiginda da tek ogluyla gicikca konuşuyor. GELINCE gizli gizli gorusturmesinden korkuyorm kizini kustük esimde küstu iftira atti ve ispatlayamadi bende altta kalmadim agzinn payini verdimm.Kaynana hazmedemiuordur bunu.Gitmem ama annene gitmem diyor oda kimseyle konusma ama anneme katlan diyor.Ama gram sevmiyorum yaptiklarindan dolayi .Git sen yinede ama sevgi dolu olma. Hem hamileymissinde basim agriyor falan de otur bir kosede. Hem gitmis olursun hem de aslinda orada olamamis gibi olursun :)
İste demek lazim benim annem sana ne yapti diye ama senin annen benim annem olayi cok cirkin. Stres olma bosver herkesi kafani rahatlat. Bebek icin iyi degilBen sanki hic olmamisim oğlu bekar gibi davraniyor.Bide yuz vermek istemiyormus ole duydum. Olaylardan sonra kotu oldum bi aramadi aradiginda da tek ogluyla gicikca konuşuyor. GELINCE gizli gizli gorusturmesinden korkuyorm kizini kustük esimde küstu iftira atti ve ispatlayamadi bende altta kalmadim agzinn payini verdimm.Kaynana hazmedemiuordur bunu.Gitmem ama annene gitmem diyor oda kimseyle konusma ama anneme katlan diyor.Ama gram sevmiyorum yaptiklarindan dolayi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?