- Konu Sahibi madeofhonor
lonecim geçmiş olsun canım benim allah bir daha yaşatmasın,rabbim gönlündekini versin en kısa zamanda inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyorum,kollarım mosmor,ama herşeye değer..yeterki o sağlıkla gelsin.Başıma böyle bişey gelmeseydi pıhtılşma sorunumumdan haberim olmayacaktı,şimdi düşünüyorumda kan aldırmaya gittiğimde hemşire iğneyi çıkarınca hiç kan çıkmazdı kolumdan,vardır bunda da bi hayır
Annelerin en güzeli :) nasılsın? bebeğinin cinsiyetini öğrenebildin mi? 2 li tarama sonucu güzel çıktı değil mi?
inş. bebeğini sağlıklı bir şekilde doğurur kucağına alırsın, ilk bebeğini kaypedenlerin hepsinde korku var bende de var bebek çok istiyorum ama korkuyorum ama yapılacak bi şey yok yani korksamda gebe kalmak istiyorum yeniden inş. hepimiz için hayırlısı olur iyi haberlerini almak dileğimle
35.haftada Ekin'imi kaybetmiştim..Kalbi durdu minik kızımın karnımda,gideli sekiz ay olacak nerdeyse,eşyaları bembeyaz battaniyeyle kaplı,sanki bi gelin gibi açılmayı bekleyen...Ekin gitti ama bana ve babasına kardeşini gönderdi aferim minik kızıma annesini bekletmedi...Sezaryanla alınmıştı kızım ve ben en az altı ay beklemek zorundaydım,benim gibi olan melek anneleriyle tanıştım bu sırada,hepsi toparlanmamda öyle büyük rol oynadılar kii,insan görmediği insanlar için nasıl dua ediyor,nasıl seviniyor öğrendim onlarla...Korunmayı bıraktım ve çok şükür hamile kaldım..Şuan 6 haftalık hamileyim ve hamile kalmadan önce en merak ettiğim bir melek annesinin hamileyken neler hissettiğiydi...Korku..Türkçe karşılığı bu aslında,ilk kez bu duyguyu yaşayanlar gibi değilsiniz,mutlusunuz ama buruk bi mutluluk...sevinemiyosunuz bile...aklınızda malesef o soru oluyor,ama ben olumlu düşünmeye çalışıyorum...Minik erkekim(ki bana erkek olacakmış gibi geliyo)annesine ben burdayım diyor...Kusmaya başladım ve her kustuğumda allahım benimle çok şükür diye dua ediyorum,ona sesleniyorum biliyorum ordasın bebeğim bende burdayım diye...kasık ağrılarım var o zamanda bebeğime şarkı söylüyorum''SIKI TUTUN ANNEYE BEBİŞİMMMMM''diye..ilk altı hafta bu kadar kızlar devamı gelicek,tek isteğim bebeğim kucağımda çok şükür kızlar yazabilmek,saçımda kırmızı kurdeleyle fotoğraflarımı koyabilmek...HAYYDİ BİSMİLLAAAAAAAAAAH![]()
arkadaşım günlüğünü okudum da son haberleri merak ettim sormaya da korkuyorum lütfen güzel haberlerini yaz..umarım herşey yolundadır canım..değilse de amaaaann canın sağolsun Rabbim bunu aratacak daha büyük acıyla sınamasın derim...
Rabbime çok şükür bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım,darısı tüm melek annelerine ve bekleyenlere olsun inşallah....
Rabbime çok şükür bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım,darısı tüm melek annelerine ve bekleyenlere olsun inşallah....