Bir mesele

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Hayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim

beni nasıl tanıdıysa öyle kabullenmeli. ben olsamda gücenirdim. ve sadece gücenmek değil konu. en nihayetinde açık veya kapalı olmak bir yaşam tarzı. ilerde bunun için baskı yapabilir size. en nihayetinde bu durum kul ile allah arasında. ben olsam net bir şekilde tavır koyup nasıl yaşamam gerektiğine ben karar veririm derdim. inşallah çözüme kavuşturursunuz <3

Gücenmekten öte, oturur bi düşünürüm biz bu adamla nereye kadar gidebiliriz diye. karışmaya zaten hakkı yok bi de alttan alta size baskı yapıyor.Evlenilip aynı eve çıkınca da bu baskılar artarak devam edecek. Her gün ne giyildiğine laf eden bir adam sizde belki biraz sussun diye olduğunuzdan kapalı giyineceksiniz.Yani her türlü sizi engelleyecek huzursuz edecek.Bunun önünü kati bir biçimde kesmeniz lazım.Açık açık konuşun bir ima dahi kabul etmeyeceğinizi dile getirin yoksa işiniz iş.

Hayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
Gücenmek yerine evlendikten sonra başınıza gelecekler için endişelenseniz daha faydalı olur.

Kapanmak allahla sizin aranızda olan bişi, o kim ki böyle dini bir olayı size baskı ile yaptırmaya çalışıyor, sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen, şöyle olsaydın böyle olsaydın gibi tavırlarla sizi değiştirmeye çalışan insanlarla vaktinizi boşa harcamayın...

Son düzenleme:
Kapanmak allahla sizin aranızda olan bişi, o kim ki böyle dini bir olayı size baskı ile yaptırmaya çalışıyor, sizi olduğunuz gibi kabul eden şöyle olsaydın böyle olsaydın gibi tavırlarla sizi değiştirmeye çalışan insanlarla vaktinizi boşa harcamayın...
Baskı denemez ama iğneliyor gibi geldi bana

Back
X