Bir mucize yaşayan var mı

Rabis4242

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
39
6
16
29
Arkadaşlar ben 21 ağustosta yest yaptım 2.cizgi silik çıktı ve hamileyim diye sevindim ve 9 gün sonra evde kanamam geldi önce kahverengi pembe sonra kırmızı ertesi gün doktora gittim beta HCG 820 çıktı doktor alttan ve karnından baktı kese göremedi ve düşük tehliken var dedi sağlıkli bir gebelik değil dedi 2 gün sonra tekrar kan verdim 140 düşmüş beta HCG . Bir daha baktı alttan yine birşey yok 1 hafta sonra yine gel dedi yani yarın gideceğim düşük yapıyorsun dedi çok ağladım üzüldüm ama içimde bir umut var böyle birşey yaşayıp sonradan kese ve bebek sağlıklı bir şekilde oluşup doğuran var mı

Arkadaşlar ben 21 ağustosta yest yaptım 2.cizgi silik çıktı ve hamileyim diye sevindim ve 9 gün sonra evde kanamam geldi önce kahverengi pembe sonra kırmızı ertesi gün doktora gittim beta HCG 820 çıktı doktor alttan ve karnından baktı kese göremedi ve düşük tehliken var dedi sağlıkli bir gebelik değil dedi 2 gün sonra tekrar kan verdim 140 düşmüş beta HCG . Bir daha baktı alttan yine birşey yok 1 hafta sonra yine gel dedi yani yarın gideceğim düşük yapıyorsun dedi çok ağladım üzüldüm ama içimde bir umut var böyle birşey yaşayıp sonradan kese ve bebek sağlıklı bir şekilde oluşup doğuran var mı
Maalesef beta düşüşe geçtiğinde ki bu kadar düştüyse sağlıklı bir gebelik değil. Doktorunuz dediği gibi düşük olmuştur. Betanın sıfırlanıp sıfırlanmadığına ve rahimde bir şey kalıp kalmadığına bakarlar.

Kendinizi üzmeyin lütfen önümüzdeki aylarda en kısa sürede Rabbim nasip etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim 3 tane evladım var sağlıklı çok şükür
Ama bu hamileligimi çok istemiştim en büyük hayalim peygamber efendimizin ismini koymakti bilemem kız veya erkek miydi ama elimden olmadan çok üzülüyorum sonra dua ediyorum hayırlısı böyleymiş diye ama ne bileyim kalbimde bir umud sanki yarın görecek gibi geliyor karnında bir kıpırtı oluyor bazen işte sacmaliyorum heralde
Rabbim olmayanlara evlat kokusuna hasret kalanlara sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Değerim 15 e düşmüş yumurtalıklarım temiz çıktı bir sonraki adetim geç mı gelecek şuan kanamam yok ne Zaman hamile kalabilirim ki acaba kimyasal gebelik geçirdikten sonra hemen hamile kalınır diye duymuştum ikiz çok istiyorum

Değerim 15 e düşmüş yumurtalıklarım temiz çıktı bir sonraki adetim geç mı gelecek şuan kanamam yok ne Zaman hamile kalabilirim ki acaba kimyasal gebelik geçirdikten sonra hemen hamile kalınır diye duymuştum ikiz çok istiyorum
Allahtan hayirlisini dileyin. Ilk adetinizi gormeden de kalabilirsiniz, 5 ay sonrada kalabilirsiniz. Vakti zamani ne zamansa. Bence siz suan dinlenin piskolojik olarak biraz rahatlamaya calisin

Back
X