bir mucizem olsun

mucizebebek

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
181
70
18
31
selam arkadaşlar 6 aydır gebelik için uğraşıyoruz ama sonuç yok gerçekten kiminle konuşacağımı bilmiyorum, paranoyak oldum iyice duphaston kullanıyorum doktor hem adet düzeni için verdi hemde gebelik için pco var :(
ilaç biteli 2. gündeyim ama adet olacak gibi hissediyorum dün gece kasıklarım yanmaya başladı dedim ki bu ay da olmadı galiba çok üzgünüm :(
böyle olan arkadaşlar var mı biraz konuşmak istiyorum, gerçekten çok üzgünüm :( :(

Merhaba gebelik için değil ama adet olmadığım için kullanmıştım duphastonu yanılmıyorsam bittikten sonra 8. gün olmuştum. Sürekli adet olacak gibiydim. Ama hamileleik ve adet belirtileri çok benzer oluyormuş.

6ay çok erken endişelenmen için. 1 yıl dolmadan doktorlar tedavi, araştırma önermiyor zaten. Ovülasyon testi denedin mi hiç? En azından gününü kaçırıp kaçırmadığını bilirsin

6ay çok erken endişelenmen için. 1 yıl dolmadan doktorlar tedavi, araştırma önermiyor zaten. Ovülasyon testi denedin mi hiç? En azından gününü kaçırıp kaçırmadığını bilirsin
Pcosta yanıltabiliyor ☹

selam arkadaşlar 6 aydır gebelik için uğraşıyoruz ama sonuç yok gerçekten kiminle konuşacağımı bilmiyorum, paranoyak oldum iyice duphaston kullanıyorum doktor hem adet düzeni için verdi hemde gebelik için pco var :KK43:
ilaç biteli 2. gündeyim ama adet olacak gibi hissediyorum dün gece kasıklarım yanmaya başladı dedim ki bu ay da olmadı galiba çok üzgünüm :KK43:
böyle olan arkadaşlar var mı biraz konuşmak istiyorum, gerçekten çok üzgünüm :KK43: :KK43:
Üzülmeyin stress iyi değil,Allah inşallah nasip etsin iyi Düşünün 6 ay daha erken

Merhaba gebelik için değil ama adet olmadığım için kullanmıştım duphastonu yanılmıyorsam bittikten sonra 8. gün olmuştum. Sürekli adet olacak gibiydim. Ama hamileleik ve adet belirtileri çok benzer oluyormuş.
ben genelde 2,- 3, günü oluyorum ama artık olmak istemiyorum bebeğim olsun

ovulasyon testi hakkında çok bilgim yok hatta bu sitede duydum ilk defa herşeyi bildiğimi sanırdım :( telefondaki uygulamadan takip ediyorum her ay olmuş gibi geliyor ama sonra yine ben yasta

Üzülmeyin stress iyi değil,Allah inşallah nasip etsin iyi Düşünün 6 ay daha erken
evet bakıldığında öyle diyorum bende çok erkenmiş gibi geliyor ama o 6 ay hiç geçmedi doktor da zaten bir yıla kadar normal deneyelim dedi artık ilaçtan mı olmuyor diye düşünüyorum bırakmayı istiyorum bırakmalıyım sizce ?

Pcosta yanıltabiliyor ☹
zaten pcos beni mahvetti duphastonla birleşince de hamilelik belirtileri çok yaşadım aslında ama olmadı şimdi de yine olmadı galiba karnımda sızlama şeklinde var normalde sızlama olmazdı ağrı olurdu ama özellikle sağ tarafım çok sıcak ve sızı var bunu bile gebelikte böyle oluyor mu acaba diye araştırır oldum

zaten pcos beni mahvetti duphastonla birleşince de hamilelik belirtileri çok yaşadım aslında ama olmadı şimdi de yine olmadı galiba karnımda sızlama şeklinde var normalde sızlama olmazdı ağrı olurdu ama özellikle sağ tarafım çok sıcak ve sızı var bunu bile gebelikte böyle oluyor mu acaba diye araştırır oldum
Bende yok. 1. Yıl olmayıncs klomen tedavisi aldım. Beni de o mahvetti. Yaşatmadığı belirti kalmadı. Öncesinde meğer çok rahatmışım.

Bende yok. 1. Yıl olmayıncs klomen tedavisi aldım. Beni de o mahvetti. Yaşatmadığı belirti kalmadı. Öncesinde meğer çok rahatmışım.
en kısa sürede o yaşadığımız belirtiler gerçek olur inşallah.
klomen e 1 yıl olmadan başlanabiliyor mu ?
biraz daha açıklık getirir misin canım neler yaşadığına ?

ovulasyon testi hakkında çok bilgim yok hatta bu sitede duydum ilk defa herşeyi bildiğimi sanırdım :KK43: telefondaki uygulamadan takip ediyorum her ay olmuş gibi geliyor ama sonra yine ben yasta
Telefondaki uygulamalar standart olduğu için yani matamatiksel hesapladığı için yanılma payı var. İstersen bi kaç ay dene. Ben de bu ay ilk kez denedim.önemli günleri değerlendirdim. Eğer bu ay da olmazsa bi sorun olduğunu kabullencem artık☺️

en kısa sürede o yaşadığımız belirtiler gerçek olur inşallah.
klomen e 1 yıl olmadan başlanabiliyor mu ?
biraz daha açıklık getirir misin canım neler yaşadığına ?
Bazı özel hastanelerde baslayabiliyo doktorlar ama genelde 1 yıldan önce başlanmıyo 30 yas altında olunca. Ben de 11.ay baslamıstım sanırım. 4 ay klomen kullandım 2 ayında çatlatma iğnesi oldum. Ilaçlar hormon dolu ozellille iğne vurulduğum aylarda yaşamadığım gebelik belirtisi kalmadı. 🤷🏻‍♀️ Bu tedavi beni tamamen strese soktu. Asla acele etmemeye çalış bekleyebildiğin kadar bekle stresini sıfırlamaya calış. Çünkü stresi yenersen problemler bile oksa kafandan attığında geliyor bebe.

Bazı özel hastanelerde baslayabiliyo doktorlar ama genelde 1 yıldan önce başlanmıyo 30 yas altında olunca. Ben de 11.ay baslamıstım sanırım. 4 ay klomen kullandım 2 ayında çatlatma iğnesi oldum. Ilaçlar hormon dolu ozellille iğne vurulduğum aylarda yaşamadığım gebelik belirtisi kalmadı. 🤷🏻‍♀️ Bu tedavi beni tamamen strese soktu. Asla acele etmemeye çalış bekleyebildiğin kadar bekle stresini sıfırlamaya calış. Çünkü stresi yenersen problemler bile oksa kafandan attığında geliyor bebe.
keşke olsa ya ilk 2 ay çok stresliydim ama şimdi o kadar değilim aslında ama olmuyor işte :(

Telefondaki uygulamalar standart olduğu için yani matamatiksel hesapladığı için yanılma payı var. İstersen bi kaç ay dene. Ben de bu ay ilk kez denedim.önemli günleri değerlendirdim. Eğer bu ay da olmazsa bi sorun olduğunu kabullencem artık☺
ben kafa olarak çok rahatım aslında artık ama içsel değilim bilmiyorum pco beni endişelendirmeye başladı

ben kafa olarak çok rahatım aslında artık ama içsel değilim bilmiyorum pco beni endişelendirmeye başladı
Hep düşünmediğin zaman hamile kalırsın deniyo ama benim de rahat olduğum aylar oldu, boşverdiğim, yine de olmadı. Belki oluruna bırakmak lazım ben de bilmiyorum artık ne düşüneceğimi. İnşallah hayırlısıyla bekleyen herkes bebeğini kucağına alır 🙏 ama burda konuşmak dertleşmek bence çok iyi geliyor çünkü en yakınlarınla bile konuşamıyosun bu durumu. Daha çok gençsin olur diye geçiştiriyorlar ama bunu söyleyenlerin hiçbiri bizim yaşadıklarımızı yaşamamış.

Duphastonu yumurtlamadan önce kullanırsan ters etki yapar canım. Ovu testi yapman lazım ya da drda yumurtlama takibi.

Back
X