bir mucizem olsun

Hep düşünmediğin zaman hamile kalırsın deniyo ama benim de rahat olduğum aylar oldu, boşverdiğim, yine de olmadı. Belki oluruna bırakmak lazım ben de bilmiyorum artık ne düşüneceğimi. İnşallah hayırlısıyla bekleyen herkes bebeğini kucağına alır 🙏 ama burda konuşmak dertleşmek bence çok iyi geliyor çünkü en yakınlarınla bile konuşamıyosun bu durumu. Daha çok gençsin olur diye geçiştiriyorlar ama bunu söyleyenlerin hiçbiri bizim yaşadıklarımızı yaşamamış.
kesinlikle katılıyorum sana canım çok doğru söylediklerin burada konuşunca herkes aşağı yukarı benzer durumda olduğu rahatlatıyo kimsenin anlamadığını düşündüğümüz şu süreçte burada olmak çok iyi geliyo, o kafa rahatlığı nasıl oluyor hiç bilmiyorum düşünmeyin diyorlar insan nasıl düşünmez ki sonuçta herşey onun için yapılıyo düşünmemek elde değil

Eşimde biraz sayı az ben hsg cektirecektim virüs işi çıktı. 🤷🏻‍♀️ olmayacak bir durum yok nasipte değilmiş. 🤷🏻‍♀️
bu virüs hepimizi etkiledi zaten benimde kontrolüm vardı, benim eşimde de varikosel çıktı ama sayıda sıkıntı yokmuş doktor ameliyete gerek yok şimdilik dedi bende pcos var allah ayrdımcımız olsun

evet bakıldığında öyle diyorum bende çok erkenmiş gibi geliyor ama o 6 ay hiç geçmedi doktor da zaten bir yıla kadar normal deneyelim dedi artık ilaçtan mı olmuyor diye düşünüyorum bırakmayı istiyorum bırakmalıyım sizce ?
Doktor önerisi olmadan bırakmayın biz o kadar bilemeyiz. Sizi çok iyi anlıyorum bende telaşlı,sabırsız biriyim çoğu zaman ama hiç üzülme sen. Çünkü bu 6 ay tamam böyle geçmiş olabilir ama önündeki günleri daha stressiz daha sakin geçirmek senin elinde. Bunu yapabilirsin. Uyumadan dualarını oku sakince uyu. Allah’la dertleş ondan iste🤲 Sabahları güzelce uyan,bir müzik aç,suyunu iç. Bir kahve ile ödüllendir kendini.. iyi hisset. Benim tanıdığım sadece stress yüzünden çocuğu olmayan kişiler var.. senden rica ediyorum dediklerimi yap.. bol bol sebze ye bence herşey yolunda olacak

selam arkadaşlar 6 aydır gebelik için uğraşıyoruz ama sonuç yok gerçekten kiminle konuşacağımı bilmiyorum, paranoyak oldum iyice duphaston kullanıyorum doktor hem adet düzeni için verdi hemde gebelik için pco var :(
ilaç biteli 2. gündeyim ama adet olacak gibi hissediyorum dün gece kasıklarım yanmaya başladı dedim ki bu ay da olmadı galiba çok üzgünüm :(
böyle olan arkadaşlar var mı biraz konuşmak istiyorum, gerçekten çok üzgünüm :( :(
6 ay cok erken canım hiç üzülme kesinlikle kafana takma ilk çocuğumda 1 sene simdikinde 4 sene bekledim.. ve ikisi de en takmadığım zamanda oldu.. sen duzenli iliskiye gir ve dua et cok dua iste... Her kapiyi acar... Ve kesinlikle sakinleş eşin ile kaliteli guzel vakit geçir.. bu zamanlarda kıymetli

6 ay cok erken canım hiç üzülme kesinlikle kafana takma ilk çocuğumda 1 sene simdikinde 4 sene bekledim.. ve ikisi de en takmadığım zamanda oldu.. sen duzenli iliskiye gir ve dua et cok dua iste... Her kapiyi acar... Ve kesinlikle sakinleş eşin ile kaliteli guzel vakit geçir.. bu zamanlarda kıymetli
çok sağol canım ama gerçekten elde değil ki takmamak insan üzülüyo, çok dua ediyorum allahım her isteyene doğru zamanda hayırlı evlat versin

Back
X