• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir nafaka konusuda benden

yorgunanaaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
97
56
18
30
2022 Şubat ayı nafaka bağlandı 1300 lira .
Şuan Ocak ayı Üfe oranında arttırması lazım avukatla görüştüm 2561 lira olmasi gerekiyor dedi . Yalnız baba olacak adam vermem diyor ısrar ediyor bir de aşağılık yaratık vs diyor terbiyesiz. Olması gereken nafaka miktarını soyledim diye boşandım yakamı bırak diyor sapik . Sinirimi bozdu akşam akşam

Şuan Ocak ayı Üfe oranında arttırması lazım avukatla görüştüm 2561 lira olmasi gerekiyor dedi . Yalnız baba olacak adam vermem diyor ısrar ediyor bir de aşağılık yaratık vs diyor terbiyesiz. Olması gereken nafaka miktarını soyledim diye boşandım yakamı bırak diyor sapik . Sinirimi bozdu akşam akşam

Muhatap olmayın avukatınız halletsin, boşa sinirinizi bozmayın

Konu şu bu köpeğin bundan kendine pay çıkarması parayı sen yiyo sun yakamdan düş beni rahatsız etme diyor bu ruh hastası nasıl bu anlamı cikarabiliyor

Konu şu bu köpeğin bundan kendine pay çıkarması parayı sen yiyo sun yakamdan düş beni rahatsız etme diyor bu ruh hastası nasıl bu anlamı cikarabiliyor
Ay lütfen bu rezillere köpek demeyin çok üzülüyorum. Köpekler yavrularına daha iyi bakıyor. Bunlar yaratıkımsı bir şeyler.

Ya insan evladına nasıl para vermez. Benim aklım almıyor ya
Vermiyor etrafin gazida mümkün gibi ailesi avtki. bizimkide 1500 nafakayi 500 liraya indirmek icin 30 dilekce vermistir avukati abartisiz .lakin akilli insan etrafi dinlemez diyorum aklini kullanir yahu cocuk benim agac kavugundami büyüyecek diyecek adam yokk hep hirs hep sen beni nasil bosarsin al parayla intikam alıyorum.. iste böyle yani kanayan yara nafaka

Vermesin icra yolla

Hiç.muhattap olmadam direk icra yolu ile halledin. Avukatlık ücreti falan işin içine girincr aklı başına gelir

Back
X