Bir netleştirmedim şu testi.. Yardıımmmmmm!!

Dilann01

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
82
21
8
Adet olmam gereken tarih 9uydu adetten 2 gün önce test yaptım yarım saat sonra silik çizgi , adet tarihimde 5 dakika sonra silik çizgi ve adet olmam gereken tarihten 2 gün sonra biraz daha belirgin bir çizgi(resimdeki) çıktı. (Bugün 4. Gün bitti hala adet olmadım)
5 aylık evliyim Eşime bu durumu henüz söylemedim ve söylemek için can atıyorum ama kesin cevap lazım.. İlk gebelik ve ilk testler olduğu için ben pek anlamıyorum profesyonel annelerden yardım bekliyorum
Bana rahatlıkla kesinlikle hamilesin diyebilecek var mı çünkü bu kahrolası silik çizgiler beni mahvetti

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 306
Son düzenleme:
Evet
Adet olmam gereken tarih 9uydu adetten 2 gün önce test yaptım yarım saat sonra silik çizgi , adet tarihimde 5 dakika sonra silik çizgi ve adet olmam gereken tarihten 2 gün sonra biraz daha belirgin bir çizgi(resimdeki) çıktı. (Bugün 4. Gün bitti hala adet olmadım)
5 aylık evliyim Eşime bu durumu henüz söylemedim.. İlk gebelik ve ilk testler olduğu için ben pek anlamıyorum profesyonel annelerden yardım bekliyorum
Bana rahatlıkla kesinlikle hamilesin diyebilecek var mı çünkü bu kahrolası silik çizgiler beni mahvetti
Evet canim kesinlikle hamilesin..
Hayirli olsun bebisin :nazar:
Benim ikinci hamileligim ve iki hamileligimdede böyle silik cizgi cikmisdi :) ordan emin olabiliyorum yani :)

5 aylık evliyim Eşime bu durumu henüz söylemedim.. İlk gebelik ve ilk testler olduğu için ben pek anlamıyorum profesyonel annelerden yardım bekliyorum
netleştiriyorum o zaman kesin hamilesin. :anneadayı:Yarın acilde kan testi yaptırıp öğrenebilirsin. Hayırlı olsun.

Bu testin markasi ne canim ?? Sente leyd deyildir inş o hep pozitif cikariyoda ama gunun geciyor testte gore hamilesin..

silik bile ciksa hamilelik kesin oluyo benimde bi marka vardi onla yapmistim pozitif cikti ve burda bi arakadas o marka cok yaniltiyo dedi ve svinemedim resmen ama hamileyim cok sukur hayirlisi hepimiz icin insallaj

silik bile ciksa hamilelik kesin oluyo benimde bi marka vardi onla yapmistim pozitif cikti ve burda bi arakadas o marka cok yaniltiyo dedi ve svinemedim resmen ama hamileyim cok sukur hayirlisi hepimiz icin insallaj
İnşallah. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Back
X