Bir netleştirmedim şu testi.. Yardıımmmmmm!!

Allah bütün olmayanlara versin inşallah kimseden yoksun etmesin bu duyguyu. İnşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın canım umarım bebeğin çok bekletmez seni..
Aminnnnnn Aminnnnnn inşallah hayrlisiyla sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alirsinn

Allah razı olsun. Emin olduktan sonra eşim akşam eve geldiğinde umulmadık Zamanda gebelik testimi çıkarıp önüne koydum Bu ne? Dedi. Bebeğimizin ilk resmi dedim :) Nasıl yani dedi. Şu gördüğün çizgi varya o bizim bebeğimiz dedim şok oldu sarıldı..Bu bana verdiğin en güzel haber dedi sevindi inanamadı ben bile hala inanamıyorum çok garip bir duygu :) ertesi gün de kan testine gittik zaten

Adet olmam gereken tarih 9uydu adetten 2 gün önce test yaptım yarım saat sonra silik çizgi , adet tarihimde 5 dakika sonra silik çizgi ve adet olmam gereken tarihten 2 gün sonra biraz daha belirgin bir çizgi(resimdeki) çıktı. (Bugün 4. Gün bitti hala adet olmadım)
5 aylık evliyim Eşime bu durumu henüz söylemedim ve söylemek için can atıyorum ama kesin cevap lazım.. İlk gebelik ve ilk testler olduğu için ben pek anlamıyorum profesyonel annelerden yardım bekliyorum
Bana rahatlıkla kesinlikle hamilesin diyebilecek var mı çünkü bu kahrolası silik çizgiler beni mahvetti
Can'ım bence garanti olsun için rahatlasın diye hemen koş koş git kanda gbelik testi bide orda baktır şimdiden tebrikler darısı başımaaaa

Allah razı olsun. Emin olduktan sonra eşim akşam eve geldiğinde umulmadık Zamanda gebelik testimi çıkarıp önüne koydum Bu ne? Dedi. Bebeğimizin ilk resmi dedim :) Nasıl yani dedi. Şu gördüğün çizgi varya o bizim bebeğimiz dedim şok oldu sarıldı..Bu bana verdiğin en güzel haber dedi sevindi inanamadı ben bile hala inanamıyorum çok garip bir duygu :) ertesi gün de kan testine gittik zaten
Aha testi yaptırmışsın ben biraz geç gördüm Tebrikler Can'ım hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah sağlıkla huzurlu büyütürsün taze anne maşallah

Back
X