- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
olmak istediğim ben'le şuanki ben o kadar farklı ki.sürekli ikisi arasında çatışma yaşıyorum.
öğrenciyim,yapmam gereken şeyler var çünkü bu sene mezun olucam ama ben napıyorum sürekli boş işlerle uğraşıyorum.
öncelikle acayip uyuyorum.uyku bağmlısıyım diyebilirim.günde 11-12 saate varan sürelere kadar uyuyabilirim.hatta bu yüzden derslerimi kaçırıyoru.öğünlerimi aksatıyorum,günümün yarısı uyuyarak geçiyor.
diğer taraftan en büyük sorunum internet
bağımlıyım sanırım.ders çalışmak yerine ya da ne biliym iki sayfa bişey okumak yerine internette boş boş dolanıyorum.
bilgisayardan girmesem telefon elimde netteyim.
seneye kpss ye hazırlanıcam da ben bu halde nasıl konsantre olucam.şimdiden düşünmeye başladım.böyle boş işlerle uğraşmaktan nasıl vazgeçirebilirim kendimi.çok iradesizim sanırım
hayatımı bi düzene sokmam lazım
öğrenciyim,yapmam gereken şeyler var çünkü bu sene mezun olucam ama ben napıyorum sürekli boş işlerle uğraşıyorum.
öncelikle acayip uyuyorum.uyku bağmlısıyım diyebilirim.günde 11-12 saate varan sürelere kadar uyuyabilirim.hatta bu yüzden derslerimi kaçırıyoru.öğünlerimi aksatıyorum,günümün yarısı uyuyarak geçiyor.
diğer taraftan en büyük sorunum internet

seneye kpss ye hazırlanıcam da ben bu halde nasıl konsantre olucam.şimdiden düşünmeye başladım.böyle boş işlerle uğraşmaktan nasıl vazgeçirebilirim kendimi.çok iradesizim sanırım

hayatımı bi düzene sokmam lazım
Son düzenleyen: Moderatör: